VVS og kjøling i Sauda

Planlegger du et nytt prosjekt eller trenger du en håndverker til din oppussing? På mittanbud får du uforpliktende tilbud fra kvalifiserte bedrifter

Start her
VVS og kjøling i Sauda

LAUAREID SERVICE AS

[www.lauareid.no](http://www.haukelivarmepumper.no)Lauareid Service AS er en autorisert forhandler og installatør av Panasonic,Mitsubishi og IVT varmepumper gjennom norske importørar. Me gjennomfører befaring, installasjon og service på luft-til-luft varmepumperMe er f-gass sertefisert etter nye krav som kjem 01.sept. 2013Ring oss på 976 05 432 eller benytt våre kontaktskjema på [www.lauareid.no](http://www.haukelivarmepumper.no)

Mars 2014

Ny varmepumpe

"Lauareid gjorde en kjempe god jobb og prisen var god. Det virker som at det er et seriøst firma og god sevice. Mvh Rolf-Egil Steen"
R
Rolf-Egil
LAUAREID SERVICE AS
Siste registrerte jobber

Renovere pipe med innlegg og installere nytt ildsted

4200SAUDA

Vi vil renovere pipe etter å ha fått påpekning om at det er sprekker i eksisterende. Vi ønsker oss pipeinnlegg/stålrør, samt nytt ildsted. Vi har en gammel åpen peisinsats, og har tenkt å rive deler/hele denne og bytte ut med hjørnepeis med glass på to sider. Pipen er ca 11 meter høy

* Fortsatt ledig: Reparere eller bytte kjøkken ventilator

4200SAUDA

Det er registrert avvik med avtrekk. Ventilator bråker og fungerer ikke som det skal. Må repareres ellers byttes mot en ny.

Montere peisovn og stålpipe

4208SAUDASJØEN

Har en frittstående peisovn og isolert stålpipe som vi ønsker å få satt på plass og montert.

* Fortsatt ledig: Sette inn ny vedovn

4208SAUDASJØEN

Mure igjen gammelt hull + lage nytt hull å montere ny vedovn

VArmepumpe fritidseiendom 4200 Sauda

4200SAUDA

Ønsker pris på varmepumpe ferdig montert.

Elektriker

4200SAUDA

Kjøpe og installere varmepumpe ferdig tilkoblet