VVS og kjøling i Jevnaker

Planlegger du et nytt prosjekt eller trenger du en håndverker til din oppussing? På mittanbud får du uforpliktende tilbud fra kvalifiserte bedrifter

Start her
VVS og kjøling i Jevnaker

HOLMSTYKKET MULTISERVICE AS

5.0 (24)

Vi er en liten bedrift, etablert i 2012 med 7 ansatte. Vi utfører snekkertjenester, elektriske installasjoner og blåseisolering av gamle og nye bygg.

Nov. 2023

Service Panasonic varmepumpe

"Raskt og som avtalt"
J
Jan-Oddvar
Sande i Vestfold
HOLMSTYKKET MULTISERVICE AS

E BRØRBY & SØNN AS

Siden min oldefar startet opp som blikkenslager her på Jevnaker i 1947 har familiebedriftens visjon vært den samme:"Levere utsøkt håndverk til lokalsamfunnet og aldri gå på kompromiss av kvalitet."- Kristoffer Erik Brørby, medeierE. Brørby & Sønn ble etablert i 1947 som en familieeid privat blikkenslagerbedrift.Våren 1998 ble selskapet omgjort fra privat selskap til aksjeselskap og eies og ledes nå av fjerde generasjon Brørby.Vår erfaring, våre produkter og våre samarbeidspartnere kombinert med ...

Se mer
Jan. 2023

rehabilitering av pipe

"Veldig flinke og raske. Kompetente."
P
Petya
Jevnaker
E BRØRBY & SØNN AS

HADELAND KULDE&VARMEPUMPETEKNIKK AS

4.5 (2)

Hei! Vi er nye på Mittanbud, men har over 12 års erfaring i bransjen og kan vise til referanser.? Les mer om oss her:?https://www.facebook.com/profile.php?id=100077701361105 Vi selger og monterer varmepumper - alle merker - Ta gjerne kontakt dersom du har spørsmål eller trenger hjelp. Med vennlig hilsen. Hadeland Kulde & Varmepumpeteknikk AS Telefon: 90 20 70 90

Jan. 2023

Varmepumpe

"Profesjonelt arbeid."
S
Solveig
Jevnaker
HADELAND KULDE&VARMEPUMPETEKNIKK AS

HANSEN PIPE&MUR

4.8 (140)

Sep. 2022

Stålrør i pipe/ evt peis.

"4,5/5 Hyggelig og imøtekommende. Utførte god kvalitet på jobben og ryddigheten. Litt vanskelig å få kontakt med utfører vis mitt anbud, ellers top førnøyd kunde."
D
Daniel
Jevnaker
HANSEN PIPE&MUR

Alfa Varme- Og Pipeteknikk AS

Vi utfører rehabilitering av pipe/skorstein og tilbyr et stort utvalg av peisovner, kakkelovn, klebersteinsovner, peis og gasspeis i Buskerud, Oslo og Akershus. Vi er en faghandel du kan stole på - Vi brenner for deg!

Sep. 2017

Piperehabilitering

"Seriøs og skikkelig aktør. God kommunikasjon og oppfølging helt fra første tastetrykk. Skikkelig utført jobb. Utrolig hyggelige og greie folk. Kan absolutt anbefales.."
A
Are
Jevnaker
Alfa Varme- Og Pipeteknikk AS

BEKKVANG SERVICE AS

Bekkvang Service varmepumper - høy kvalitet til lav pris. Best i test fra Daikin, Mitsubishi, Toshiba, General og Panasonic Kvalitetsvarmepumper til en rimelig pris. Bekkvang Service har tatt frem det beste av varmepumper som finnes på markedet i dag. Vi har som mål å bli best på pris og yte god service. Alle våres varmepumper er bygd for nordiske forhold. Dagens varmepumper er utviklet for å bedre miljøet samt gi en behagelig oppvarming/ kjøling av din bolig eller din bedrift. Dette er frem...

Se mer
Nov. 2016

service på Daikin varmepumpe

"Veldig fornøyd!"
J
Jermund
Jevnaker
BEKKVANG SERVICE AS
Siste registrerte jobber

Fjerne gammel og installere ny vedovn

3520JEVNAKER

Ønsker pristilbud på å få fjernet gammel og installert ny vedovn. Ny vedovn er av typen Aduro 9. Rørdimensjon i skorstein er 125. Røykrørdimensjon i topp av ny peisovn er 150 mm.

Service av varmepumpe

3520JEVNAKER

Pumpa er ca 8 år gammel. Fungerer bra, men varmer ikke like godt som før. Ønsker sjekk og etterfylling av gass. Er en Mitsubishi electric

Service Panasonic varmepumpe

3520JEVNAKER

Trenger service på varmepumpe så snart som mulig

Installere ventilasjon

3520JEVNAKER

Har et kjellerom der det trengs å sette inn ventilasjon da det pr. nå er tegn på at det er for dårlig ventilasjon i rommet (har fått tips om å sette inn en flexit våtromsvifte). Dette trengs også på bad og det skulle også vært satt inn ventilasjonsluke under tak.

Tette lekkasje rundt lufteventil (HASTER)

3520JEVNAKER

Har hatt en lekkasje rundt lufteventil til konfyr i forbindelse med legging av nytt tak.Som ikke har blitt ordentlig synlig før nå.Lurer på om det er pipehatten som er montert feil. Ønsker en gratis befaring og pris på jobben. Siden det er så dårlig for tiden så ønsker jeg jobben gjort raskt,siden skaden den blir bare verre når det regner.

Sette inn vedovn

3520JEVNAKER

Hei! Jeg har kjøpt vedovn, og har tilgang til pipe. Trenger hjelp til å sette inn/montere vedovn/og lage hull inn til piperøret. Samt sette opp brannmur.