Snekker i Åfjord

Planlegger du et nytt prosjekt eller trenger du en håndverker til din oppussing? På mittanbud får du uforpliktende tilbud fra kvalifiserte bedrifter

Start her
Snekker i Åfjord

BYGGSERVICE RG RAIVO GUTANS

Sep. 2019

Renovering av et gammelt hus

"Pålitelig, veldig god jobb og pris er også bra. Glad igjen ...."
J
Jan
Åfjord

HUSBYGGARN AS

5.0 (2)

Mars 2019

Montering av ovn og diverse snekkerarbeide på hytte

"Trivelige gutter, pålitelige og dyktige. De har gjort diverse snekkerarbeider for oss på en hytteeiendom på Fosen. Ferdigstilling av golv/vegger på kjøkken m/stuedel, montering av ny kjøkkeninnredning, innsetting av verandadør og flytting av vindu, m..."Se mer
B
Brit Solveig
Trondheim
HUSBYGGARN AS

TAKGRUPPEN AS

Daglig leder/eier har mer enn 15 års fartstid i bransjen og har svenne- og mesterbrev som blikkenslager i bunn. I tillegg til fagutdanningen har også Mario utdannelse fra universitet i Trondheim (NTNU) -Bachelor psykologi med fordypning i sosiologi. Hovedoppgave: "Mening, motivasjon og arbeids-identitet blant blikkenslagere." Han har fra tidligere arbeidsforhold lang erfaring med bytte av tak og har jobbet 5 år ved en av Østlandets største tak-bedrifter (2003 - 2008, Buskerud Blikk & Sveis AS). ...

Se mer
Juni 2018

Takbytte enebolig

"Fra første stund opptrådte bedriften som imøtekommende og pålitelig. Arbeidet ble utført til avtalt tid og resultatet ble utmerket. Servicen var upåklagelig jeg kan uten tvil anbefale Takgruppen AS videre."
M
Marianne
Åfjord

ØVERDAL OG BYE BYGGSERVICE AS

4.5 (2)

April 2017

Innredning av 90M2 hytte i Måvik Roan

"Godt utført arbeid av snekkere, men det mangler noe arbeid på montering av ovn som ble utsatt pga dårlig vær. Ferdigbefaring etter påske."
B
Bjørn Ivar
Roan
ØVERDAL OG BYE BYGGSERVICE AS

BYGGMESTER HELGE JOHANSEN AS

4.8 (4)

Des. 2014

Utvide Garasje!

"Alt ble gjort etter avtale, godt fornøyd med resultatet"
J
Jan Magne
Åfjord
BYGGMESTER HELGE JOHANSEN AS
Siste registrerte jobber

bytte fjøstak

7170ÅFJORD

har ett fjøstak ca 27 m langt og 6m bredt som ska lektes opp på eksisterende plater og legges vanlig trapes plater på.holder selv stillasje og matrialer da det er innkjøpt.

Støpe betong platting/terrasse

7170ÅFJORD

Ønsker et pris tilbud på ferdig støpt betong dekke/platting på vår hytte ca 18-20 meter fra riksveg. Ca 25m2 stor.

Bytte av yttertak

7170ÅFJORD

Ønsker pris på bytte av yttertak. Taket som skal skiftes er på tilbygget av eneboligen, (altså IKKE taket på selve hovedbygningen) og er ca 60 m2 tilsammen. Taket har en vinkel på rundt 17 grader. Dette bør inkludere duk/undertak, lekter, takplater/stein, takrenner, vindskier, beslag og annet matriell på gjeldende tak. Om mulig så foretrekkes plater i samme stil som på hovedbygning. Se bilde. Pr. I dag ligger det plater under eksisterende tak med takstein over. Taket skal byttes i forbindelse med en mindre lekkasje i ett felt. Innvendige skader utbedres i samarbeid med forsikringsselskap når nytt tak er på plass. Huset står på følgende adresse; Skråfjordsvegen 1315, 7170 Åfjord. Vedlagt bilder av bygning og eksisterende tak.

Bytte av tak

7170ÅFJORD

Har en mindre låve på hytta. Grunnflate er ca 50 kvm (5*9,5 m) Ønsker å rette av og bytte tak + vindskier. Tenker bytte til blikktak. I den grad nødvendig må bæring forsterkes. Tilgang rundt ift stillas.

Bygge plassbygd køyeseng i anneks

7177REVSNES

Vi har et lite rom i annekset der vi ønsker en plassbygd køyeseng (familekøye). Rommet er 2x2 meter med et lite vindu

Skifte av bordkledning vegg våningshus

7176LINESØYA

Veggen på våningshuset på garden holder på å råtne og har med det et vedlikeholdsbehov. Det er i hovedsak vestveggen som er mest slitt. Det er ingen vindu å ta hensyn til, og det er brukt tømmermannspanel på veggen. Øvrige vegger på huset er ikke så hardt rammet som vestveggen.