Trenger du en snekker i Tinn?

Planlegger du et nytt prosjekt som krever hjelp av en snekker i Tinn? På Mittanbud vil dyktige snekkere i Tinn konkurrere om ditt oppdrag!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Trenger du en snekker i Tinn?

Planlegger du et nytt prosjekt som krever hjelp av en snekker i Tinn? På Mittanbud vil dyktige snekkere i Tinn konkurrere om ditt oppdrag!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best
Snekker-oppdrag i Tinn

Bygge nytt inngangsparti/veranda/trapp

3660RJUKAN

Bygge terrasse/inngangs/utgangsparti røfflig 5x3m. Grave hull til stolper og støpe til bjelkesko. Snekre terrasse, gelender, vindbeskyttelse ene enden og trapp ned til bakken andre enden. Justering av utgangsdør slik at den passer til terrassen

Legge Isola Mestertekk på tak som har takshingel fra før

3660RJUKAN

Jeg ønsker tilbud på å legge Isola Mestertekk på vårt hyttetak som har takshingel fra før. Arealet på hytta (BRA) er på 62 m2 Taket har ca 30 grader helning og det er en etasje på hytta. Det er et lite påbygg inkludert i BRA som har ca 6 grader helning, derfor valgt Islola Mestertekk til tak for å unngå fremtidig lekkasje. Nye takrenner kan også legges inn i tilbudet. Se målsatte tegninger og bilder. Det er enkel aksess til hytten og kort vei fra parkering/ vei opp til hytta som ligger sentralt på Gaustablikk i Tinn kommune. Jobbstart ønskes så snart snøen er borte og man kan legge tak i godt vær. Materialene for selve taktekkingen (Isola Mestertekk) skaffes av meg.

Rive 5kjøkken skap og montere nye

3660RJUKAN

Rive 5 kjøkken skap, benkeplate, vask, blandebatteri mm + montere 6 kjøkken skråg på gulvet 2 nye benkeplater, vask, blandebatteri, fuge mellom fliser og nye benkeplate, felle inn vasken i den ene benkeplaten, montere 1 skråg på vegg, + noe annet Ring så kan jeg også sende bilder osv.

Legging av nytt tregulv i hytte

3660RJUKAN

Har ett slitt furugulv (tykkelse 25mm) lagt på bjelkelag. Gulvet kan sikkert slipes och oljes på nytt, men det knirker på flere steder. Om ikke knirkingen kan løses bør hele gulvet tas opp og skiftes. Totalt areal 100 m2 fordelt på kjøkken og stue (ca 70 m2) og 4 soverom. Haster ikke, men fint å få det utført i i tidsrommet mai-september 2024.

Fikse gulv og sokkelfront

3660RJUKAN

Vi har et laminatgulv som har begynt å skli fra hverandre. Vi mistenker at det er pga press/vekt fra kjøkkenøya, det ble lagt gulv under den ved en misforståelse. Vi har også en sokkelfront under kjøkkenbenken som vi ikke får presset på plass fordi plassen er for trang.

Oppsetting av hytte/driftshusvær på Hardangervidda

3656ATRÅ

Ønsker og komme i kontakt med seriøs snekker eventuelt to snekkere som kunne tenke seg og ta på seg jobben med og sette opp ei hytte/driftsbygg på Hardangervidda. Må være vant til tilsvarende oppgave fra før. Bygget vil bestå av stavramme som allerede er produsert. Grunnflate areal 46 m3 støpt plate på mark. Det må påberegnes og bo på fjellet under oppføring. Løsning i form av eksisterende hytte frem til bygget blir tett.

Siste evalueringer
* Fortsatt ledig: Legge nytt tak

Meget fornøyd med det nye taket !

Sep. 2019
H

Hans Terje om TELEMARK EIENDOMSSERVICE AS

Rjukan
TILBYGG

Telebygg AS, fikk oppdraget med å bygget et tilbygg med et soverom og et bad. I tillegg skulle et soverom deles, dører skulle flyttes, gang skulle lages. Før arbeidet begynte, gikk vi sammen igjennom alt som skulle utføres. Jeg ble grundig forklart hvordan de ville løse oppgaven. Jeg ble også orientert underveis, om fremdriften av tilbygget. Resultatet ble strålende flott! Grundig og nøyaktig arbeid. Er utrolig fornøyd, og anbefaler Telebygg AS på det varmeste.

Juni 2019
m

marit om TELEBYGG AS

Oslo
Bytte evt

Anbefales,flink,

Feb. 2019
A

Aron Kristian om VAISVILAS SNEKRING OG STEINLEGGING

Hovin i telemark
Nytt tak

Meget ryddig og god prosess fra innledende kontakt til utført arbeid. Ser ut til å være god kvalitet på jobben som ble utført.

Okt. 2018
Ø

Øyvind om MN TAK As

Bjørnemyr
sliping og lakking

Vi er meget godt fornøyd med arbeidet til Bislett Gulv og Vedlikehold AS.

Feb. 2012
K

Kjell om BISLETT GULV OG VEDLIKEHOLD AS