Snekker i Balsfjord

Planlegger du et nytt prosjekt eller trenger du en håndverker til din oppussing? På mittanbud får du uforpliktende tilbud fra kvalifiserte bedrifter

Start her
Snekker i Balsfjord

DECO NOR AS

Deco Nor AS ble stiftet i 2021, men våres ansatte har over 10 års erfaring i bransjen. Vi gjør det meste av arbeid: - Maling - Sparkling - Flislegging - Mindre snekkerarbeid - Renovering - Bad Og mye mer! Gjerne ta kontakt for en hyggelig prat om ditt prosjekt!

Sep. 2023

Bytte av vindu

"Flott utført jobb av vindus skifte. Ryddig og fint etter utført jobb. Bra pris."
J
John Marius
Storsteinnes
DECO NOR AS

Finsnekkeri Jan Heinrich Lawniczak

Trenger du rask hjelp med dine små prosjekter?Har du spesielle ønsker eller ideer til hytte eller hjem?Ønsker du det lille ekstra som er skreddersydd til deg?Jeg tilbyr rask og løsningsorientert hjelp.Plassbygde møbel og innredningsløsningerRestauration av gamle møbler,Oppussing av alle slags heltre overflater,Service på dører og vinduer for å forlenge levetiden,Montering av nye gulv, vegger, tak, vinduer og dører.

Mai 2023

Fjerne 3 uthus med innhold

"God planlegging, effektiv og en ok pris."
H
Hege Line
Laksvatn
Finsnekkeri Jan Heinrich Lawniczak

PRO CON BYGG AS

5.0 (6)

Byggmester og entreprenør ,forhandler av Idehus, 30 års erfaring fra byggebransjen. Vi utfører det meste innenfor bygg, både tre og betong. Allsidige gode fagarbeidere er vårt fremste og beste verktøy. Vi har egen tegner og kan ta på oss også tegneoppdrag. Ta kontakt for en hyggelig byggeprat.

Mai 2022

Skifte takk

"God arbeid, ryddig, god kommunikasjon"
I
Ines
Laksvatn
PRO CON BYGG AS

TROMSBYGG ENTREPRENØR AS

Tromsbygg Entreprenør AS er lokalisert på Storsteinnes. Vi utfører alt fra små oppdrag, leiligheter, hus til store totalentrepriseoppdrag. Bedriften har ingeniørkompetanse, 12 fagarbeidere innenfor tømmer og betongarbeider. Bedriften har også to lærlinger innenfor tømrerfaget. Tromsbygg Entreprenør har sentral godkjenning for både prosjektering og utførelse. Vi leverer skikkelig håndtverk og holder våre avtaler. Hvis du ønsker tilbud på arbeider hører vi gjerne fra deg.

Okt. 2020

Snekkerjobb garasje Balsfjord

"Tromsbygg har utført en meget god jobb ved oppsett av garasje i henhold til oppdragsgivers pålegg. De har vært løsningsorientert, samarbeidsvillige og ærekjær i utførelsen av arbeidet. Videre kan det vises til flere eksempler av høy fleksibilitet og ..."Se mer
L
Lars Øyvind
Bardu

TROMS BYGGESERVICE AVAG MANUKYAN

Troms Byggeservice kan hjelpe deg med det meste. Stor eller liten oppdrag- ta kontakt med oss. Vi har ekspertise i gulvlegging, sliping, lakkering, oljing / hardvoksing. Vi har også ekspertise i diverse snekkerarbeid; legge, sparkle og male vegg og tak; bytte dør og vindu; slipe og behandle trapp; o.s.v. Vi har masse gode råd og tips i erfaringsarsenalet vår. Ta kontakt for en uforpliktende samtale / gratis befaring. Etter befaringen får du et skriftlig tilbud. Jobben starter vi etter at vi har...

Se mer
Sep. 2017

Legge gulv, vegger og tak på stue og kjøkken

"Dyktige og pålitelige. Flott arbeid."
L
Lise Nordhus
Kvaløysletta
TROMS BYGGESERVICE AVAG MANUKYAN

BYGGMESTER R. BJØRKLUND AS

Byggmester med over 30 års erfaring fra byggebransjen. Vi er forhandler av Idéhus og har et samarbeid med NEO Hytter AS. Vi kan påta oss de fleste oppdrag innenfor bolig, hytte, garasje og renovering, samt mindre betongjobber. Vårt nedslagsfelt er i all hovedsak midtTroms og litt nordover.

Juli 2018

Innvendig oppussing fritidsbolig

"Jeg er meget godt fornøyd med arbeidet som er utført. Da inkluderer jeg både kvalitet, at det ble utført på tida vi avtalte og at vi hadde god kommunikasjon underveis om uforutsette ting. I det hele tatt vil jeg anbefale bedriften til andre som skal ..."Se mer
G
Gunhild
Tromsø
BYGGMESTER R. BJØRKLUND AS

NICUCONSTRUCT AS

Nicu Construct AS i Tromsø leverer tjenester innen for et bredt felt når det gjelder bygging, muring, betong, vedlikehold, restaurering, Maling. M.M Vår stab består av mange faglærte og erfarne håndverkere innen ulike fagområder.

Mai 2017

* Fortsatt ledig: Lage verandra og sette inn verandradør

"Kjempedyktige snekkere"
F
Frode
Laksvatn
Siste registrerte jobber

Reparere, eller skifte ut ståldør

9050STORSTEINNES

Under rigging av lift ble terskelen til ståldøren kjørt på. Terskelen må skiftes å karmene på døren må rettes. Grunnen til dette er at når terskelen ble deformert så ble side karmene dratt inn. Mulig de retter seg når man strammer på boltene. Døren er montert på betongvegger med siporex utenpå. Som bildene viser må en også regne med å måtte sparkle, eller noen lignende mellom dør og vegg. Ønsker i første omgang prisestimat på reoperasjon.

Bygge utvendig trapp med plattform og liten balkong

9042LAKSVATN

Alternativ 1: Bygge utvendig trapp med plattform/balkong ti; l hvit ytterdør i 2.etasje. Trapp vendt mot høyre sett forfra OG liten balkong ca 2 x 4 m utenfor balkongdør og vindu i 2.etg. Det er åpning nr 4 og 5 fra venstre sett forfra. Vindu kommer som nr 4 og balkongdøra er nr 5. Alternativ 2: Kun bygge utvendig trapp med avsats/balkong. Ikke balkong 3x4 om prisen for min del blir for høy. Ønsker tilbud fra seriøs aktør og som kan starte i september. (Evt okt, før tela kommer).

Bytte gulv på hytte toalett rom

9042LAKSVATN

Vi trenger hjelp med å bytte/lage på nytt gulv på hytte toalett rom (2 kvm). Nåværende tregulv ble ødelagt pga lekkasje fra toalett (se vedlagt bilde av hvordan toalettet - Vera Pioner - er montert). Send gjerne tilbud per e-post som inkluderer antall arbeidstimer, materialer for gulv og installasjon av nytt toalett (kun toalettet, ikke pipe)

Bytte av vindu

9050STORSTEINNES

Bytte av vindu og karm. Det er 3 vindu på ca 1430x960. Huset er fra 1966. Uvist om det er byttet vindu før.

Male tak, tette lekkasje, skifte vindbord og en del panel på enebolig

9042LAKSVATN

Enebolig med tilbygg, fjøs og uthus. 1. Vi har behov for maling av blikktak på tilbygg, fjøs og uthus. 2. Utbedre lekkasje mellom vegg i hovedhus og tak på tilbygg. 3. Skifte en del veggpanel samt vindbord på hovedhus. Maling er kjøpt inn. Det kan eventuelt vurderes maling av hele hovedhuset pluss tilbygget (veggpanel, vinduskarmer, vindbord), og beising av verandadekke.

Bygge gjerde rundt hustomt

9040NORDKJOSBOTN

Hei. Vi har kjøpt en eiendom på rundt 1 mål der vi trenger hjelp til å sette opp levegger (som vi har) og til å bygge et tregjerde. Tomten er forholdsvis helt flat med litt små ujevnheter i bakken. Dette blir å gjerde inn hagen vår. Hvor vi bor: Fylke: Troms Kommune: Balsfjord Sted: Nordkjosbotn Vi bor i et boligområde og har små hunder som det er ekstremt viktig for oss å sikre sikkerheten til. Vi ønsket i utgangspunktet et liggende tregjerde på ca 1.20-1.50 meters høyde. Dette da avstanden mellom plankene ikke må være for stor da vi har små hunder + at vi må prøve å forhindre at andre hunder kommer inn. Da vi ikke har noen erfaring med tregjerde er vi åpne for innspill dersom den som tar oppdraget ser en bedre løsning. Naboen (på baksiden av huset) har et stakittgjerde mellom oss som er rett over 1 høy. Leveggene vi har er rett over 1 m i høyden - lik høyde som naboens stakittgjerde - (lave litt lange levegger) og ønskes satt opp på baksiden av huset. Disse er ment for bruk til hundeluftegård. Her trenger vi hjelp til å få montert de fast og stolper i jorden. Fra leveggene og til resten av hagen ønskes det bygd et tregjerde. Det blir på en måte å "dele hagen/området" i 2 deler. 1 del med levegger og 1 del med tregjerde. Leveggene er på baksiden av huset (der hundene luftes) og tregjerde skal være på en framsiden av huset. Vi ønsker å få satt opp en liten port mellom disse 2 hageenhetene. Porten kan enten bygges i tre eller vi kan kjøpe 1 liten i stål. I eiendomspapirene våre (kjøpte huset i -22) står det 1 mål tomt. Men jeg tror ikke det blir totalt 1 mål å bygge et helt nytt gjerde til siden vi har levegger som skal settes opp. Jeg vil tro at det er rett over 1/2 mål som det må bygges et nytt tregjerde til. Vi ønsker også å få laget en port ved innkjøringen.