Trenger du en snekker i Kvinesdal?

Planlegger du et nytt prosjekt som krever hjelp av en snekker i Kvinesdal? På Mittanbud vil dyktige snekkere i Kvinesdal konkurrere om ditt oppdrag!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Trenger du en snekker i Kvinesdal?

Planlegger du et nytt prosjekt som krever hjelp av en snekker i Kvinesdal? På Mittanbud vil dyktige snekkere i Kvinesdal konkurrere om ditt oppdrag!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best
Snekker-oppdrag i Kvinesdal

bygge slott i kvinesdal,et lite et

4490KVINESDAL

trenger bare og få beskjed om hva som trengs av materiale.og hjelp til å finne en plass det går ann å sette opp noe såmt

Skifte takstein, undertak og etterisolere tak. Ca 250m2

4473KVINLOG

Skal skite takstein og vil samtidig fjerne sutak/undertak og etterisolere 5 cm, legge ny takasfalt/undertak, lekte og lege ny takstein. Skal også samtidig skifte ut eit takvindu med nytt i samme størrelse.

Slipe furugulv

4473KVINLOG

Furugulvet på hytta planlegges slipt og etterbehandlet. Furugulvet er ca 40m2 og er tenkt etterbehandlet med 2-3 strøk hardvoks. Gulvet stammer fra byggeåret, dvs ca 25 år gammelt.

Riving av gammel hytte og bygge ny hytte

4485FEDA

Spesifikasjoner: Inne Veggene på innsiden skal. være gipset , sparklet pusset ferdig malt. På kjøkken skal. være robust gipset innvendig veggen skal være isolert Pipe Listefritt i taket malt tak Fliser i gang Gipset tak Balansert ventilasjon med rør for nettilgang Elektro: separat Svakstrøm og sterk strøm skap *svakstrømrør. Installert i stjerne. Rørene skal ha 25mm i diameter *Svakstrømkabler skal gå i egne rør og ikke benyttes sterkstrøm førende rør *kom med en anbefaling av både svakstrøm og sterkstrøm punkter *Elektro bokser klargjort for fremtidig Elko pluss og elko smart *Lys setting. Spotter SG. 3 soner kjøkken/stue og tv plass *Spott gang 1 sone *lampe underetasje 2 soner *nedstøpt varmekabel på bad, gang og bod (underetasje) *Astro ur(montert i sikringsskap til utelys) BAD *Ber om anbefaling *ikke gipset Ute kledning: impregnert Klasse 1 Klargjøring av tomt, Ny drenering og utgraving av gammel masse. Gammel masse benyttes til utfylling på egen tomt. Delvis ny grunnmur Reparasjon av gammel grunnmur (deler av grunnmur skal gjenbrukes), igjenfylling av krypkjeller Ny grunnmur til påbygg Elektro: *Det skal være mulighet til å føre ut 5 sterkstrøm kurser og 5 svakstrøm kurser *ferdig trekkrør til bil lader. 3 fase ladding *Stikk kontakt, ute med egen av/på bryter *RØR til robot klipper DIm TBD Tak: valgfritt men ref. regulerings plan. kom med innspill Vinduer. pulverlakkert aluminium beslag. Ønsker anbefaling på hvilke vindu som isolerer best og som bør benyttes. Farge: sort ute , hvit tre inne RAL farge TBD Det skal være et 1 meter bredt grus stripe fra grunnmur til jord takrenner og tilhørende rør som er over jord skal være i pvc plast farge sort Annet: Riving av gammel hytte (separat pris) klargjøring av tomt/utgraving Varmvannsbereder med smartstyring 4 voksne VA *Det er ikke VA i området. Ønsker forslag til dette *det skal uansett klargjøres for nettkobling for offentlig V/A Vedlegg Godkjent ny hytte

Lydisolere kjellerleilighet

4480KVINESDAL

Lydisolere kjellerleilighhet

Fjerne bjelker fra loftet

4480KVINESDAL

Ønsker bjelker som står på skrått fjernet fra loftet.

Siste evalueringer
Bygging av 25m2 tilbygg til eksiterende garage

Jeg valgte Alex Bygg AS til å bygge et tilbygg til eksisterende garasje. Hyggelige, arbeidsomme og ryddige folk. Jeg er godt fornøyd med resultatet.

Jan. 2017
M

Marit om ALEX BYGG AS

Kvinesdal
Skifte tetningslister på hus

Etter avtalt tid og med rask og god hjelp, er vinduer og dører godt sikret for vinteren. Tetningslister ble kjøpt og satt på plass. Jeg er godt fornøyd. Dette er et firma en kan stole på. Får jobben gjort på en rask og god måte. God service.

Des. 2016
H

Hilde om HEIKO MIDTTVEIT

Kvinesdal
* Fortsatt ledig: Bygging av terrasse

Vi er meget godt fornøyde med Stian. Arbeidet hans er nøye og gjennomtenkt. :-)

Aug. 2016
R

Roar om SOLÅS BYGG

Øyestranda
Skifte av vannbord og utvendig lister på 8 til 9 vinduer

Godt og grundig utført arbeid! Firmaet anbefales.

Juli 2016
E

Elianne om P & P BYGG AS

Kvinesdal
Trenger nytt tak

Bjarne Tveit Tømrer kom med 2 mann og fikset opp taket vårt. VI trengte ikke å vente veldig lenge (kan vi komme i morgen? sa han) og taket ble bedre enn forventet. Alt ble ferdig på to-tre uker og vi er kjempe fornøyd. Bra service, bra jobb og fin design!

Okt. 2014
S

Steven Willem om Bjarne Tveit Tømrer AS

Kvinesdal
snekre vegger og skifte av dører/vinduer

Det er vel den raskeste vente tid jeg har vert med på noen gang, han tok jobben på sparket og ble ferdig på to dager og nå sitter jeg her og nyter noe jeg trodde skulle ta lang tid :) sånne håndverkere vil vi ha :) vet hvem jeg skal ringe neste gang ja :)

Sep. 2012
J

Jarle om ARVE UDSTUEN HÅNDVERKSTJENESTER

Bytte tak Fra betongstein til Icopal Stratos

Her var det ikke mye å klage på, det var effektive folk som utførte oppdrag etter avtale. Kun feil leveranse av beslag som forårsaket 14 dager forsinkelse. Jeg tror du vil bli godt fornøyd med arbeidet om du velger dette firmaet. Jeg sier takk for hjel

Sep. 2012
O

Odd Inge om Bilstad Bygg AS

Kvinesdal