Snekker i Hareid

Planlegger du et nytt prosjekt eller trenger du en håndverker til din oppussing? På mittanbud får du uforpliktende tilbud fra kvalifiserte bedrifter

Start her
Snekker i Hareid

MØRE TØMRER KWIATKOWSKI

Jeg har gått på byggfaglinjen på Herøy videregående skole og deretter tatt fagbrev som tømrer. Etter det har jeg jobbet i 10 år for ulike firmaer og skaffet meg bred erfaring innen nybygg, oppussing, rehabilitering og skadeutbedring i Møre og Romsdal. Jeg åpnet Møre Tømrer i 2022 for å tilby kunder et solid håndverk med høy kvalitet på arbeidet, samt nye løsninger i en raskt utviklende bransje. Ved å sette kundens behov i fokus, og levere et resultat du blir fornøyd med, vil jeg stolt fortset...

Se mer
Okt. 2023

Skifte kjellervindu

"Behagelig og nøyaktig i arbeidet"
H
Hallbjørn
Langevåg
MØRE TØMRER KWIATKOWSKI

AKB BYGG AS

AKB Bygg AS er et firma som utfører alle typer byggarbeid etter deres ønsker og behov. Vi tilby å tegne skisser for byggeprosjekter. I skisser få du sjå hvordan byggeprosjekt vil ser ut når den blir ferdig. Vi også tilby levering av byggmaterial. Hvis du har noe spørsmål, vi skal bli glad til å svare!

Juli 2023

Bygging av støydempende rom i produksjonshall

"Veldig bra utført frå start til slutt. God kommunikasjon ."
K
Knut Egil
Hareid
AKB BYGG AS

Pro-Nor Entreprenør AS

4.7 (3)

Pro-Nor Entreprenør AS er lokalisert med hovedkontor i Ørsta. For privatmarknaden tek vi oppdrag over heile Sunnmøre og Nordfjord, medan vi som underentreprenør og ser vicepartnar innan "bygg og anlegg" har heile sør-Noreg som arbeidsplass. Våre dyktige fagarbeidarar utfører kvalitetsarbeid innanfor dei fleste bygningsmessige fagområder og innanfor ulike fagfelt. Nybygg, påbygg eller ombygging er for dei feste ei stor utfordring. Oftast er det mest krevjande i eit byggeprosjekt å skulle forhold...

Se mer
Mai 2023

* Fortsatt ledig: Skifte av tak

"Jobben ble gjort innenfor tiden og utført på en bra måte. Litt mykje rot rundt huset etter jobb var utført men jobben ser og følest meget bra 👍"
I
Inger-Marie
Brandal
Pro-Nor Entreprenør AS

MARIUS PAPOVAS BYGG RENOVERING NORGE

Mai 2023

Bygg trapperom

"Prisen var helt innen for, kvalitet i arbeidet kjempe bra. Hyggelige og løsnings orienterte, Utrolig raske i arbeid, Men et minus ferdig stiller ikke arbeidet 100% så er masse jeg må ta igjen. Og masse og rydde opp etter dei. Og dårlig på og ..."Se mer
K
Knut-Olav
Hareid
MARIUS PAPOVAS BYGG RENOVERING NORGE

NORHEIM NATURSTEN SKIFER AS

Vi utfører alt innen skifer. Tak, tørrmuring, peis/pipe etc.

Sep. 2020

Renovering av tak på gammelt hus.

"Dei fikk jobben gjort raskt og effektivt med ett veldig flott resultat, hyggelige og ryddige folk."
B
Bjørn Ståle
Hareid
NORHEIM NATURSTEN SKIFER AS

S-R BYGG AS

Vi er nye på Mittanbud, men vi har 40 års erfaring i bransjen og kan vise til gode referanser om ønskelig. Vi tar alt innen bygg, både større og mindre prosjekter- Nybygg- Rehabilitering- Takarbeid- Tilbygg- Oppussing Og mye mer Ta gjerne kontakt for en uforpliktende prat!

Jan. 2021

Skifte av bordkledning

"Meget fornøyd med jobben S-R Bygg AS har gjort."
H
Henning
Hareid
S-R BYGG AS

CTC Torvik

5.0 (3)

Montering / Reparasjonar

Sep. 2020

Montering av kjøkken benkeplate og sokkel

"Kjøkkenjobb (påbygg og skifting av benkeplater). Pålitelig, punktlig og god kommunikasjon."
A
Arvid Peter
Hareid
CTC Torvik

RE GRUPPEN NORGE

Vi utfører små og store prosjekter knyttet til oppussing, og vi har våtromssertifikat.Våre kompetanseområder er:- Tømrerfaget; Gulv, vegger, tak, restaurering, tilbygg, og nybygg.- Muring- Maling- Flislegging

Aug. 2020

Skifte bordkledning

"Fornuftig pris, god kvalitet og nøyaktighet i arbeidet. Anbefales"
S
Steffen
Hareid
RE GRUPPEN NORGE

TAKSERVICE AS

Juni 2019

Ny bordkledning på sydvestveggen pluss veranda.

"Godt og komplett utført arbeid."
R
Remi
Hjørungavåg
TAKSERVICE AS

Svein Roppen AS

Sep. 2018

Innredning av sokkelleilighet.

"Godt utført arbeid."
O
Ole
Hjørungavåg
Siste registrerte jobber

Montere garasjeport

6060HAREID

Fjerne den gamle porten og utvide på venstre side, og so montere de nye porten. Trenger pris på porten med åpner ogalt arb.

Skifte av bordkledning og etterisolering

6069HAREID

Hus i Fløvegen 166, Ulstein kommune. Huset har i dag eternitt på veggene. Ønsker at denne erstattes med bordkledning. Det skal også etterisoleres og det skal legges 20 centimeter isolasjon i veggene og jobben skal ellers gjennomføres etter dagens standard. Det skal også skiftes en del vinduer i forbindelse med at det legges bordkledning. Følgende vinduer skal skiftes, tettes og listes utvendig: 2 vindu på vegg mot sjø ( 2.etasje ) 3 vindu på vegg mot Flø ( ett i 2.etasje og to i 3.etasje ) 2 vindu på vegg mot Ulsteinvik ( 3.etasje ) 2 vindu mot vei ( 2.etasje ) 2 små vindu på mørkeloft Vindu er allerede bestilt og betales av huseier. Ønsker et tilbud som inkluderer fjerning og pakking av eternitt. Men husleier står selv for levering/destruering. Tilbudet skal også inkludere materialkostnader, eksklusiv vinduer. Herunder bordkledning, lister, vindsperre, isolasjon og alt av arbeid som naturlig hører til for å gjennomføre jobben. Søppelhåndtering gjennomførers av huseier.

Etterisolering, skifte av ytterkledning, vinduer og dører.

6063HJØRUNGAVÅG

Trenger anbud inklusive materialer for etterisolering, skifte av kledning og vinduer i hovedetasje på enebolig i Hjørungavåg. Dette innbefatter ombygging av inngangsparti. Ønskes utført iløpet av 2024, huset er oppført ca 1970, og er delvis i mur, delvis i tre. Husets adresse er Engane 9, 6063 Hjørungavåg.

Valldalen

6060HAREID

Nytt tak på husvogn

Skifting av tak

6063HJØRUNGAVÅG

Har et ca 200 m2 skifertak på huset. Trenger skiftet taket fordi det lekker en del. Ønsker stål eller aluminiumstak, eventuelt omlegging av eksisterende tak.

Oppussing bolig

6060HAREID

Pristilbud på montering kjøkkeninnredning, badromsinnredning, flislegging og mer. Ønsker referanser og fastpris. Om jeg ikke svarer på tlf, send Sms.