Snekker i Austevoll

Planlegger du et nytt prosjekt eller trenger du en håndverker til din oppussing? På mittanbud får du uforpliktende tilbud fra kvalifiserte bedrifter

Start her
Snekker i Austevoll

Stenestø Takservice AS

5.0 (9)

Sep. 2020

Taklegging på flatt tak, 9m2 og 30m2, m/kantbeslag

"Jobb utført ihht avtale, tid/kvalitet/pris."
S
Stian
Stolmen
Stenestø Takservice AS

MORITZ AS

Vi hjelper våre kunder med tilbygg og påbygg (eksempelvis garasje, vinterhage, uthus eller andre strukturer), men også tjenester skulle du ønske nytt hus eller enebolig. Det meste må godkjennes, derfor bistår vi også med byggesøknader. Vi har lang erfaring, og kan i de fleste tilfeller gi fast pris for arbeidet vårt. Vi tilbyr følgende tjeneste: - Arkitekttjenester (Fasadetegninger, plantegninger, snitt-tegninger, arbeidstegninger og perspektivtegninger) - Komplett byggesøknad - Ansvarsrett...

Se mer
Mars 2019

Rehabilitering/Maling av trapp på Austevoll

"De gjorde 2 jobber. Rehabilitering av trapp var meget bra. Rehabilitering av loft med maling/listverk/fuging var ikke bra, men de kom tilbake og utbedret det som jeg ikke var fornøyd med."
K
Kjell Bjørnar
Storebø
MORITZ AS

Exactproff AS

EXACTPROFF AS er en totalentreprenør innenfor Bygg og Håndverk, Asbestsanering og Service. Vi utfører en rekke håndverkertjenester. Vi kan bygge et helt nytt hus til deg. Skal du bygge om eller rehabilitere huset ditt? Vi kan hjelpe med blant annet å skifte vinduer og kledning,legge nytt tak, rehabilitere kjøkken eller bad. Vi kan også hjelpe å legge parkett eller laminat, samt listing. o.s.v. Vi leverer også service tjenester til boligbyggelag, eiendomsselskaper, til offentlige etater og til...

Se mer
Sep. 2019

bygge nøst

"God og raskt utført jobb"
T
Tore
Flaktveit
Exactproff AS

BERGEN GULVBELEGG AS

4.8 (12)

Vi er et mindre selskap som holder til sentralt i Bergen. Vi utfører små og store oppdrag i hele Hordaland for private og næringskunderVår bedrift innehar mesterbrev, våtromsertifikat & varmtarbeidsertifikatVi kan tilby å levere det meste innenbyggtapetsererfaget, herunder:-Montering og levering av:Vinylbelegg (banevare, staver, fliser)Tepper (heldekkende, fliser)LinoleumKorkment og andre dempende materialerBolon (vevd vinyl)GummibeleggSportsgulvSveisemembran for våtrom-Annet:Sparkling/Avretting...

Se mer
Feb. 2019

Legging av gulvbelegg

"Kjempeservice. De utførte oppdraget med å legge vinyl i vår nybygde hytte. Vi er kjempefornøyde, både med utført arbeid og dialog undervegs."
R
Ronny
Storebø
BERGEN GULVBELEGG AS

SKS BYGG AS

Juni 2019

Bygging av garasje på 80 m2 i 2 etg

"Bra og hyggelig folk"
G
Geir

BYGGMESTER BORGAR BERNHARDSEN AS

4.6 (14)

Vi har ca 25 års erfaring innen byggmesterfaget. Vi driver med nybygg av boliger og hytter, samt skadetaksering/ uavhengig kontroll/ Trykktesting og støyrapport. Vårt fokus er beste kvalitet i alle ledd. Vårt mål er topp fornøyde oppdragsgivere. Vår spesialkompetanse er uavhengig kontroll og trykktest av bygg. Samt Støymåling/ Støyrapport.

Feb. 2017

Trykktesting av hus, 1 etg. 85m2

"Kjempe flink og storfornøyd"
H
Håkon Addington
Bekkjarvik
BYGGMESTER BORGAR BERNHARDSEN AS

CATMAR CONSTRUCTION & CLEANING AS

4.7 (37)

Mars 2016

Sette inn vinduer +

"Catmar construction gjorde en kjempejobb! Høflige, dyktige og effektive snekkere sto på fra morgen til kveld. Ryddig kontrakt, tidsplan fulgt og en fin pris. De har satt inn to vinduer og en dobbel terrassedør, satt opp flere nye innervegger, flyttet..."Se mer
M
Mona
Bergen
CATMAR CONSTRUCTION & CLEANING AS
Siste registrerte jobber

Tak og innredning av flere Stinessen-hytter

5385BAKKASUND

Særpregede fritidsboliger på Bakkasund har fått rammeløyve for å bygges med prefabrikerte massivtre-elementer fra Splitkon og fasader hovedsakelig i glass. Leverandører her er valgt, men det trengs bistand til å ferdigstille råbygg, taktekking, innredning med vegger, dører, bad, rør og el. Ansvarsrett og helst mulighet for å koordinere de ulike fagene.

Skifte kjellerdør

5396VESTRE VINNESVÅG

Ta ut den gamle kjellerdøren og sette inn den nye. Ny kjellerdør er innkjøpt. Mulig det må hugges litt i betong/ leca for å få den nye døren på plass ( litt bredere enn den gamle)

Sette inn en terrassedør i naust

5394KOLBEINSVIK

Mål 199 cm høyt. 250 bredt cm. Dørene må gå innover. Dørene må tåle noe hardt vær, men er beskyttet med utenpåliggende dører, som går utover (kan ikke fjernes).

Takplating (mdf bord), listverk, foringer vindu, gulvlegging og sparkling

5397BEKKJARVIK

Ferdigstillelse av påbygg/nybygg på Rabben i Austevoll kommune. Trenger pålitelig ærlig og flink håndtverker som brenner for faget og kan bistå med gode løsninger for at vi kommer i mål. Kom gjerne på befaring!

Oppussing i hus

5396VESTRE VINNESVÅG

Gulvlegging i stue. Kle inn en trapp. Bygge en vegg under en trapp

Småjobber for tømrer

5385BAKKASUND

Vi trenger hjelp til litt forskjellig tømrerarbeid på hytten vår. Det er blant annet behov for å skifte noen bord utvendig før det skal males.