Snekker i Sør-Fron

Planlegger du et nytt prosjekt eller trenger du en håndverker til din oppussing? På mittanbud får du uforpliktende tilbud fra kvalifiserte bedrifter

Start her
Siste registrerte jobber

Skifte vinduskarmer/lister

2646GÅLÅ

Vi har hytte på Gålå og ønsker tilbud på skifte av vinduskarmer/lister fra standard furu til profilerte hvite lister. Dette er i stue med to store vinduer, tre vanlige vinduer, ei terrassedør og en åpning mellom stue og forstue. Størrelse oppgis senere.

Sette opp gjerde rundt hytta på høyfjellet

2647SØR-FRON

Vi ønsker å bygge et rundt 100m gjerde på hytta som ligger på 1000 meter over havet, på Fagerhøy (sør-Fron, ved Gudbrandsdal Leirskole AS) ,3508436&markerLon=229694.94602789718&p=searchOptionsPanel Det skal lages av type stakittgjerde / skråstilt hongjerde (første valg) / skigard etc., litt avhengig av pris. Ønsker å få oppgitt hva det vil koste pr. meter for ferdig oppsatt gjerde (alt inkludert). Grunnen er delvis skiferfjell, men er visst grei å grave i allikevel. (Bilde er et eksempel på hvordan det kan se ut)

Utskifting av alle vinduer.

2647SØR-FRON

Trenger et pris tilbud på skifte alle vinduer, noen skal erstattes med større og en veranda dør. 2 vinduer i øvre etasje. ( soverom) 3 i stue, ( 1 skal byttets mot et større ) et på kjøkken som dere ser på bilde. 3er vinduet ( byttets mot 1 vindu pluss verandadør. )

Bygge en platting ink inngangsparti

2647SØR-FRON

Trenger utskifting av dør, trappeinngang, og en platting ved siden av. Plattingen vil gå inntil husveggen og ut mot terrenget, skal sam kjøres med inngangspartiet. Tipper en platting på ca 4x3, men trenger nok en befaring før avgjørelse.

Fikse litt råte. Bygge opp søylestøtter.

2647SØR-FRON

har revet opp gulvet og funnet råte. Planen er å fylle hele gulvet ned løsleca, eps og støp. Akkurat denne jobben har vi et selskap som skal gjøre. Det vi trenger hjelp til er å fjerne råtne laft, fjerne støttende bjelker for skilleveggene, og støpe eller på annen måte lage "søyler" som vil holde skilleveggene oppe, altså å gjøre ting klart for gulvselskapet kan begynne. Det trenger ikke å være laft det som skal bygges. Det er noen bunnlaget som kan skiftes med impregnert materiale. Vi kan skaffe alt av materiale og har det meste av utstyr, f.eks betongblander, bajonettsag, jekker osv. om det vil gjøre det lettere for deg/dere å utføre jobben uten å måtte ta med en hel masse. Har lagt ved noen bilder om status. Hytta befinner seg i Sør-Fron kommune

Platting på grunn.

2647SØR-FRON

Lage en platting på bakken ca 5,5 m lengde, 3,5 m bredde. Har materialer Jeg har en som skal grave og planere litt så det blir enklere med høyder. Bruker 10 cm leca (liggende) rett på bakken med filtduk som jeg har imellom. 2 ‘’ * 4 ‘’ som ligger oppå leca.