Trenger du en snekker i Bømlo?

Planlegger du et nytt prosjekt som krever hjelp av en snekker i Bømlo? På Mittanbud vil dyktige snekkere i Bømlo konkurrere om ditt oppdrag!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Trenger du en snekker i Bømlo?

Planlegger du et nytt prosjekt som krever hjelp av en snekker i Bømlo? På Mittanbud vil dyktige snekkere i Bømlo konkurrere om ditt oppdrag!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best
Snekker-oppdrag i Bømlo

Oppføring av hus 5 x 10 meter

5427URANGSVÅG

Bømlo. Oppføring av hagehus på 5 x10 meter. Høyde 3,90 ( se vedlegg) Hel drager i husets lengde innvendig.( 10 meter) Det skjæres ut for 4 vinduer. 150x210 3 vinduer 120x120 2 terasse dører 90x210 Ytterdør 90x210. Samt lite vindu ca 50x50 Decra tak eller tilsvarende. Asfalt plater med vindsperre. Enfaset kledning, fabrikk malt. Takrenner ,samt nødvendige tilbehør til tak og vegger. Det er ingen rom inndeling Vinduer og dører, isolasjon og innvendig kledning, foringer, lister skal IKKE være med i tilbudet. Ringmur er satt opp. Innvendig plate støpes etter tett tak.

Utforing av dører og vinduer

5427URANGSVÅG

Utforing av 3 dører og 4 vindu.

Levere og bytte terrassedør.

5427URANGSVÅG

Hei. Trenger levering av ny terrasse dør og bytte av denne. Denne døra må være av god kvalitet. Legger med bilde av den som står der nå. Kan vurdere annen og mindre antall sprosser på den nye. Lysåpning er 200B x 210H. Vil ha spesifisert prisen på dør og arbeid hver for seg. Eg kan også være tilstede og hjelpe til som hjelpemann vis det kan få ned kost på montering/demontering, fjerning av gammel dør og evt innvendig foring og listing.

Fjerne mose på tak

5427URANGSVÅG

Huset var nytt i 1989. No har det etterkvart samla seg mye mose. Eg ønskjer å få fjerna mosen og evt etterbehandle taket. (Det gjeld ikkje taket på ny garasje)

4 vinduskarmer og 2 dørkarmer.

5427URANGSVÅG

Har byttet ut 3 dører og 4 vindu. Men har ikke karm/lister rundt. Se bilder.

Betongsaging, evt. bytte av vindu i låve

5430BREMNES

5 gamle vindu i fjosvegg av betong med steinfyll skal sagast ut, og hola må gjerast litt større for å laga plass til nye vindu. Det kan diskuterast om oppdraget berre går ut på å saga til hóla, eller om ein inkluderer å setja på plass dei nye vindauga.

Siste evalueringer
Kjøkkenmontering

Meget fornøyd. Effektiv, Ordentlig og ryddig utført arbeid.

Mars 2021
M

Monica om AST SERVICE AS

Bremnes
Bytte kledning og fullføre utvendig

Jobben ble utført akuratt som planlagt og ser veldig bra ut.

Feb. 2021
T

Tormod om KRISTOFFER'S SNEKKERI KRZYSZTOF JASKULA

Finnås
Sette inn enkel terassedør i 6" trevegg

Ryddige folk fra første kontakt til jobben var gjort.

Des. 2020
J

John Magne om SOLTYSBYGG AS

Bremnes
Bygging av terasse

Ekstremt flott utført arbeid å god finish. Mange bra detaljer på arbeidet og til ein veldig bra pris. Er absolutt til å anbefale 👍

Sep. 2020
A

André om STIG BERGE PRESTHAUG

Bremnes
Fikse/bytte tak på eit lite tilbygg.

Fornøyd med jobben han gjor på skifer taket mitt.

Aug. 2020
I

Idar om STIG BERGE PRESTHAUG

Urangsvåg
Hagegjerde + port

Meget fornøyd med jobben Mehdi gjorde. Vi skulle sette opp et gjerde i innkjørselen + en port på hytta. Siden vi bor et stykke unna selv ordnet Mehdi med alle innkjøp for oss, veldig praktisk for oss. Jobben ble utført iht til avtale og pris. Resultatet er vi veldig godt fornøyd med. Kan med trygghet anbefale Mehdi!

Juli 2020
Ø

Øyvind om ROYAL BYGG MEHDI MOHAMMED M SABERMOTLAGH

Sandnes
Utskifting av tak

Byttet takstein og malt huset. De er raske, pålitelige og gjør et veldig bra arbeid. Alt til en forhåndsavtalt god pris.

Juli 2020
R

Reidar om SKS BYGG AS

Bremnes
Grave og skytte arbeid for garasje.

Det var ein kjempe fin og ryddig kommunikasjon. Det som vi var enige om vart gjort + litt til. Eg Kom med ein del forandringer underveis som dei utfører uten noe problem. Prisen som me avtalte var den som eg betalte når arbeidet var utført. Meget dyktige medarbeidere i firmaet. Kan anbefale denne gjengen. Mvh Bent Jensen

Mai 2020
B

Bent om JOHN MORTEN SØRENSEN

Urangsvåg
Ombygging og opppussing av soverom

Jobben vart utført raskt, effektivt, og med god kvalitet. Enkelte små endringar i prosjektet førte ikkje til problem. Kommunikasjonen var og god.

Jan. 2020
A

Arne om KRISTOFFER'S SNEKKERI KRZYSZTOF JASKULA

Bremnes
Skifte kledning på en hyttevegg

Veldig fornøyd med jobben Soltysbygg gjorde. God kommunikasjon underveis og opptrådte profesjonelt gjennom hele prosessen. Anbefales!

Nov. 2019
S

Stein-Erik om SOLTYSBYGG AS

Søreidgrend
Kledning carport, samt lekter på gjerde, beising etterpå

Arbeidet ble utført til avtalt tid. Kvaliteten på arbeidet var god. Prisen var konkurransedyktig. Kommunikasjonen gikk veldig bra. Kommer til å benytte dem igjen senere.

Sep. 2019
A

Are om NORBYGG STORD AS

Erdal
Diverse renovering av bolig

Vi totalrenoverte et hus fra 1974 Jobben ble utført på en veldig bra måte. De jobber veldig effektivt og er nøye på det de gjør. Vi oppdaget et par småting som måtte utbedres og det var ingen diskusjon. De kom tilbake og fikset opp med en gang. Resultatet ble mye bedre enn hva vi hadde forestilt oss. De er flinke til å finne smarte løsninger som gjør at totalresultatet blir veldig bra. Vi fikk også en detaljert pris på det som skulle gjøres noe som ga veldig forutsigbarhet på jobben. Prismessig var de rimelige og sett i lys av kvaliteten på arbeidet de gjorde vil jeg si at man får mye for pengene når man bruker dette firmaet. Jeg kommer definitivt til å bruke dette firmaet igjen.

April 2019
H

Hans Petter om KRISTOFFER'S SNEKKERI KRZYSZTOF JASKULA

Bremnes