Snekker i Røros

Planlegger du et nytt prosjekt eller trenger du en håndverker til din oppussing? På mittanbud får du uforpliktende tilbud fra kvalifiserte bedrifter

Start her
Snekker i Røros

EINARSEN TAKFORNYING AS

Einarsen Takfornying AS, er en Trondheimsbasert taktekker bedrift som utfører tjenester i hele Trøndelag! Sentral Godkjent fra Direktoratet for Byggkvalitet innen Taktekkingsarbeid i tiltaksklasse 1. Tjenester innen: - Tak og Membrantekkerfaget. - Kompakt tak og terrasser. - Rehabilitering av tak. - Blikkenslagerarbeid. - Takvask og Impregnering. - Takfornying av taksteinstein, takplater og decraplater. - Montering av takrenner, takstiger og snøfangere.ngere og takstiger.

Aug. 2023

Legging av nytt shingeltak

"Vi fikk tilsendt tilbud fra Einarsen, og ikke lenge etterpå var de i gang med arbeidet. God kommunikasjon gjennom hele prosessen. Jobben ser ut til å være av svært høy kvalitet, og vi er spesielt fornøyd med effektiviteten rundt arbeidet. Vi vil abso..."Se mer
J
Jostein
Røros
EINARSEN TAKFORNYING AS

Dalsbygda Serviceselskap AS

Vi er en bedrift passert på Bygdeservice prinsippet, der vi har hovedsakelig gardbrukere med flere som tar på seg arbeid utenom egen drift, vi er en gjeng blir og hyggelige arbeidsfolk som tar på oss det meste, ta kontakt for hyggelige tilbud.Vi bygger og badestamper for salg, flere bilder kommer etterhvert.Tønnehytter med eller uten hjulgang kan leveres på bestilling, er ganske stor fleksibilitet i hvordan man vil innrede, ta kontakt om interesse.

Juli 2020

Tretak

"Det gikk enkelt og greit"
H
Hanne Mari Kjærem
Røros
Dalsbygda Serviceselskap AS

TROLL BYGG AS

Vi utfører alt innen nybygg tilbygg renovering samt kjøkken,bad og garderobe montering våre referanser viser vår kvalitet

Juni 2020

Lage veranda på ca 40 m2

"De er profesjonelle på flere områder. De utfører oppdrag til avtalt tid. De kommer med råd og anbefalinger De er absolutt å anbefale."
I
Inge
Røros
TROLL BYGG AS

SØDAL DIN HJELPER?

Hvem eller hva er Sødal din hjelper? Vi er ett samboerpar fra Finland og Norge som flyttet til Ålen i 2019. Vi ønsket å jobbe sammen så derfor besluttet vi å prøve å starte eget firma. Å starte ett firma uten noen form for investeringer gjorde at vi selv gjorde en kort markedsundersøkelse og ut fra våre tidligere erfaringer innen arbeidslivet ble vi enige om å starte firmaet Sødal din hjelper? Vi har lang og bred erfaring innen forskjellige grener av hus og eiendom og har valgt og ikke spesial...

Se mer
Juli 2020

Oppsett av Igland garasje

"Er veldig fornøyd. Kan anbefales."
J
Jan Erik
Røros

OS TOTAL BYGG AS

Vårt mål er at alle kunder hos oss skal være fornøyde med arbeidet vi utfører.

Aug. 2018

Tilbygg hytte på Røros

"Foreløpig har jeg kun motatt pristilbud og det var et godt tilbud med en akseptabel framdrift. Kommer tilbake med ny evaluering når jobben er utført."
S
Steinar
Trondheim
OS TOTAL BYGG AS

WILLYS SALG OG SERVICE Willy Oliver Fredriksen

Vi utfører jobben til en konkurranse dyktige priser og rask.Lang erfaring med jobb og kundebehandling. Vi jobber for at kundene skal fæle seg trygg og at vi til en vær tid gjør jobben Profesjonelt, vi gir 5 års garanti på utført jobb, Velkommen som kunde.

Sep. 2013

Taktekking shingel på hyttetak, Røros

"Tak ble lagt og takrenner/nedløp montert som avtalt. Jobben ser bra ut. Må påpeke at oppmåling av antall m2 før innkjøp ble noe hastig foretatt, derfor en overraskelse mht ekstra innkjøp av takpapp. Dermed også økt utgift. Men bra jobb."
K
Kjetil
Trondheim

Tømrermester A Borgos

Norgeshus Tømrermester Axel Borgos er et helnorskt bygg- og anleggsfirma som tar på seg murer, snekker, og tømrertjenester. Vi har også muligheten til å ta på oss små graveoppdrag med egen maskin. Bedriften har 9 ansatte og mange års erfaring. Vi tar på oss oppdrag hovedsaklig i Røros og omegn, men er åpen for å ta oppdrag i hele Sør-Trøndelag samt Nord-Østerdalen. Vi setter alltid kunden i fokus og satser derfor på en god dialog. Vi har god oppfølging på det utførte arbeidet. Vårt mål er å kunn...

Se mer
Juli 2012

Nytt tak på eksisterende hytte

"Kunne stille på kort varsel. Greit gjennomført oppdrag. Fornøyd."
V
Vanja Almåsbro
Trondheim
Tømrermester A Borgos

Kobygg AS

5.0 (1)

Nov. 2010

Hus fra 1965 behøver oppgradering av hele huset!

"Svært tilfredstillende. 2 stk ifra dette firamet kom å etterisolerte mitt hus. De jobbet 10t i 32minus grader. Å jobben er utsøkt gjordt!! kjempe fornøyd !!"
E
Egil
Røros
Siste registrerte jobber

Skifte vinduer hytte

7374RØROS

Utskifting av 4 - 6 røros vinduer på ei røros hytte. Hytta ligger i Hummelfjell hyttegrend. Vinduer må bestilles.

Restaurere soverom og bod

7374RØROS

Restaurere soverom og bod. Legge nytt plate-tak, ny kledning utvendig. Dele inn rom soverom og bod. Isolere og kledning innvendig.

Legging av nytt shingeltak

7374RØROS

Hei. Vi ønsker pris på bytte av shingeltak samt nye vindski på vårt hus på Røros. Vi ønsker spesifisert kostnad for bortkjøring av avfall samt riving av gammel shingel, fordi vi har mulighet til å ordne dette selv for å holde kostnaden nede. Grunnflate på huset er 10,5m * 9m, så arealet på taket er noe større, men vi har ikke regnet ut selv. Bor ikke i huset selv så befaring må evt tas over telefon mens firma er på stedet.

Skifting av vinduer

7374RØROS

Trenger hjelp til å skifte 4-5 vinduer på et gammelt hus.

Bygge terrasse på hytte, ca. 40 kvm.

7372GLÅMOS

Vurderer å bygge platting/terrasse til hytte på Glåmos. Størrelse er ca. 13x3m = ca. 40 kvm., muligens noe mindre. Planering står vi for selv. Ønsker pris på bygging av selve plattingen/terrassen både med materialer og uten (vi vurderer også å kjøpe inn materialer selv).

Diverse snekker oppdrag

7374RØROS

Det skal bygges et rekkverk på låvebru, muligens en litt mindre låvebru skal bygges på en liten låve, skifte vinduer og noe vindskier. Og sikkert noe mer.