Snekker - Nord-Fron

Planlegger du et nytt prosjekt som krever hjelp av en snekker? På Mittanbud vil dyktige snekkere konkurrere om ditt oppdrag!
  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Snekker-oppdrag

Tilbygg soverom på hytte

2640VINSTRA

Trenger tilbud på tilbygg av soverom på 15 m2 på hytte. Tilbygget blir i stående låvepanel inntil tømmerhytte.

Bytte av tak på tømmerhytte, Rondane

2642KVAM

Sammen med min kusine eier jeg en tømmerhytte (inn- og utvendige tømmervegger) på Kvamsfjellet i Rondane, og nå må vi bytte tak. Vi har nå torvtak, men ønsker tilbud på å legge nytt tak i billigere materiale - enten rimelig takstein eller tretak (dersom det er aktuelt). NB! Vi har fått beskjed fra noen håndverkere om at det må legges nytt torvtak for å opprettholde en vekt som holder tømmeret stabilt. Dette synes jeg høres rart ut. Hva tenker dere? Hytta har en grunnflate på drøyt 41 m2, så taket er vel muligens maksimalt 60 m2. Vi ønsker at taket er av forholdvis enkel standard, da hytta ikke har så høy verdi. Vi ønsker et tilbud på følgende jobb; Legging av undertak, og isolasjonsmateriale Sløyfer og lekter Nytt tak (shingel, takstein eller panel) Nye takrenner Vi kommer selv til å fjerne eksisterende torvtak, samt rive to ytterboder, som ikke skal erstattes av noen nye. Aktuelt tidspunkt for jobben er våren/sommeren 2024, og tilbudet må godkjennes av både min kusine og meg.

Bygge vegger, innvendige dører, kjøkken

2642KVAM

Prosjekt over tid med noe ombygging av et titalls leiligheter.

Erstatte eternitt tak med nytt sutak og shingel

2640VINSTRA

I dag ligger det eternittplater på taket. Disse ligger rett på lekter som er festet direkte på taksperr. Uten noe sutak mellom. Planen er å fjerne eternittplatene, og legge sutak med shingel. Det er en skorstein på huset, og en eller to luftinger fjennom taket. Planen er et jobben utføres til våren, i april/mai.

Taktekking/Blikkenslager

2640VINSTRA

Trenger å lekte opp og legge plater av en type dere anbefaler på et hyttetak. Samt kle inn inn pipe. Sliter i dag med is i ytterkant av taket, da dette er hytte fra 1956 med nyere tilbygg. Hva anbefaler dere ? Glatte plater eller med taksteinlook? Taket er ikke høyt og det er fint og komme til rundt hele.

Gipsing av vegger og tak

2640VINSTRA

Oppussing av leilighet. Skal endre noe på planløsning, all himling og alle vegger skal gipses, sparkles og males. Viktig med omgående oppstart

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Beskriv jobben og få uforpliktende tilbud fra flere bedrifter nær deg – helt gratis.

Legg ut en jobb og få tilbud

Trenger du en snekker?

Legg ut en jobb og få tilbud