Snekker - Skien

Planlegger du et nytt prosjekt eller trenger du en håndverker til din oppussing? På Mittanbud får du uforpliktende tilbud fra kvalifiserte bedrifter

Start her
Snekker i Skien

BRØDRENE THORSEN AS

Brødrene Thorsen AS er en familiebedrift som ble startet opp i 1978.Firmaet består i dag av flere dyktige personer med bred erfaring innenfor tømrerfaget som setter fokus på kvalitet og fornøyde kunder.Vi har gode kontakter og har flere samarbeidspartnere i markedet, og vi kan stå for en totalentreprise.Våre tjenester omfatter alt innen nybygg, tilbygg og rehabilitering.Vi er i dag 5 ansatte i Brødrene Thorsen AS. 2 mestere og 3 med svennebrev.

Se mer

Etterisolering og Kledning av yttervegger.

"Seriøs bedrift og flinke folk. Anbefales på det varmeste😀"
M
Max
Skien, Feb. 2024
BRØDRENE THORSEN AS

VILEON BYGG AS

bytte kjellerdør

"* Sette inn og bytte dører * Sette inn vinduer * Avretting og flislegging * Pussing og maling * Snekring * Pussing av murvegger Vileon bygg var allsidig og kunne hjelpe med mange ulike oppgaver. Dette var praktisk"
L
Lars Ole
Skien, Feb. 2024
VILEON BYGG AS

3PROSJEKT AS

3PROSJEKT AS er et dyktig firma med 4 ansatte som kan tilby alt innen snekker-, tømrer-, male- og takarbeid. Vi har fokus på kompetanse og kvalitet i alle aspektene av vår drift- vi tar på oss jobben fra start til slutt. Vi alltid er tilgjengelige og imøtekommende for kundens krav og ønsker. Vi kan utføre alt fra små til store oppdrag innen oppussing. Trenger du nye trapp, vinduer, dør eller garasjeport- vi ordner alt- hjelper å velge riktig løsning, tar mål, bestiller og monterer. 3PROSJEKT AS jobber for deg, slik at du slipper å tenke på byggeprosessen. Ta kontakt for uforpliktende befaring!

Se mer

Skifte vinduer på enebolig

"Skiftet vinduer som avtalt. Ved feil på produkt fra leverandør holdt snekker kontakt med leverandør og ordnet reparasjon."
J
Jon Åsmund
Skien, Feb. 2024
3PROSJEKT AS

Tømrer Jacob Høvik

5.0 (2)

Jeg tilbyr tjenester i Grenland og Midt-Telemark. Tjenestene jeg tilbyr er mindre tømreroppdrag.Alt innen vedlikehold, oppussing og andre relaterende tømreroppgaver er interresant. Om du har et slikt prosjekt så er det bare å ta kontakt!

Se mer

GJENBYGGING AV TRAPP - LETTVEGG AV GIPS OG MONTERING AV DØR

"Dyktig og pålitelig tømrer. Anbefales !"
M
Martin
Oslo, Jan. 2024
Tømrer Jacob Høvik

Svendsen Service Tjenester

Vi er nye på Mittanbud, men har over 10 års erfaring i håndverks bransjen.Svendsen Service Tjenester er ett nyopprettet foretak som tilbyr diverse håndverkertjenester. Vi tar på oss oppdrag i hele Vestfold og Telemark.- Ingen jobb for liten eller stor. Vi skal tilby våre kunder suveren service og kvalitet på utført arbeid til riktig pris. Ta gjerne kontakt for en uforpliktende prat!

Se mer

Pusse opp tretrapp

"Svendsen Service Tjenester pusset og malte ei gammel tretrapp mellom første og andre etasje. Trappa ble veldig fin etter jobben var gjort. Hadde god kommunikasjon med SST. Fornøyd med jobben."
S
Svein Roger
Skien, Des. 2023
Svendsen Service Tjenester

Telemark Snekker Tjenester AS

Telemark Snkker Tjenester AS har 25 års erfaring i snekkerbransjen og kan vise til gode referanser. Vi utfører alt av snekkerarbeider med mer: Garasje, Tilbygg, Veranda, Terrasse, Pergola, Opp pussing, Kjøkken montering, Garderobe montering, Belistning, Bytte av dør og vindu med mer Ta gjerne kontakt for en hyggelig prat!

Se mer

Montere kjøkken underskapsløsning 310cm lang med bruk av IKEA komponenter satt sammen av kunden

"Veldig bra samarbeid med meg som kunde. Resultat ef jeg strålende fornøyd med😁"
T
Trevor
Skien, Des. 2023
Telemark Snekker Tjenester AS

Hfs-Iliya Penev Kyuchukov

HeiVi er en bedrift med god og lang erfaring i flislegging, gipse og sparkling av gipsplater og maling og mur pussing. Vi gjør også mindre og mellomstore snekkerprosjekter. Vi gjør også terrasser, legge parkett og laminat gulv,baderom plater 18 og mye mer. Ta gjerne kontakt for en uforpliktende befaring! Mvh HFS/ Håndverker/ Flislegger /Snekker

Se mer

Snu dører

"Kan anbefale bedriften på det varmeste. Punktlighet i befaring og utførelse, og jeg er fornøyd med resultatet. Avtalt pris ble fakturert."
G
Grete
Skien, Des. 2023
Hfs-Iliya Penev Kyuchukov

AR BYGG, VERBICKAS

4.8 (141)

Legge gulv

"Startet jobbe umiddelbart og fullførte i tide og til avtalt pris. Veldig godt fornøyd"
T
Thor Erik
Skien, Des. 2023
AR BYGG, VERBICKAS

JOHANSEN ØST BYGG OG VEDLIKEHOLD

4.5 (26)

Vi i øst bygg og vedlikehold har fokus på at hver jobb skal utføres fagmessig og profesjonelt. Vi har lang fartstid innenfor bygg og vedlikehold og vi stiller med kunnskaper om hvilke materialer huset ditt fortjener og må ha i ett norskt klima, hvordan gjøre jobben slik at arbeidet møter kravene og vi stiller alltid med konkurrerende priser. Vi setter deg som huseier og ditt hjem først. Ta kontakt for en hyggelig prat, for å avtale befaring eller hvis du har spørsmål. Fagkunnskap gir trygghet.

Se mer

Enkel snekring

"Ryddig og ordentlig gjennomført arbeid. Prisen ble som avtalt underveis. Ser og gjør det lille ekstra."
E
Elise
Skien, Des. 2023
JOHANSEN ØST BYGG OG VEDLIKEHOLD

HAUGLAND BYGG OG VEDLIKEHOLD

Vi i Haugland Bygg og Vedlikehold setter stolthet for faget og kunnskap først. Vi mener dette danner grunnlaget for ett resultat og en byggeprosess som dere blir fornøyde med. Vi skjønner det kan være stressende å skulle gjøre forandringer og oppgraderinger på huset og det stilles krav til både håndverkeren og kunden. Derfor tror vi på godt planlagt og grundig utført arbeid samt en åpen og hyggelig dialog med deg som eier av bygget. Vi ønsker at dere blir fornøyde med det som skal gjøres og vi strekker oss så langt vi klarer for å møte både forventninger og være konkurransedyktige i pris. Vi bruker bare kvalitets varer fra ledende leverandører med gode garantier for å kunne gi deg det beste resultatet og kvaliteten som er nødvendig i norske forhold. Vi liker alltid å foreta en uforpliktende og alltid gratis befaring før vi inngår en kontrakt med dere. Vi tror på åpenhet uten skjulte kostnader som kan forårsake enda mer stress og bekymringer. Ta kontakt med oss om du ønsker befaring og en nøyaktig pris på arbeidet som skal utføres. Vi gleder oss til å samarbeide med dere på prosjekter.

Se mer

Bytte av dør og vindu + lett reparasjon av kledning

"Hyggelig og er enkel å planlegge med. God dialog og god pris. Veldig fornøyd."
J
Jonas Alme
Skien, Nov. 2023
HAUGLAND BYGG OG VEDLIKEHOLD

MODULSERVICE AS

Byggfirmaet Modulservice AS holder til i Skien i Telemark. Vi har kvalifiserte tømrere med fagbrev til oppdrag i vårt distrikt. Modulservice tilbyr rigging og service av brakkemoduler. Vi kan tilby montering av garasjer, tilbygg, ombygging, etterisolering og andre snekkertjenester.

Se mer

Materialbod

"Svært fornøyd med alt, pris, kvalitet på arbeid, fleksibiltet i gjennomføringen , kommunikasjon og ryddighet. Anbefales sterkt"
H
Haythem
Skien, Nov. 2023
MODULSERVICE AS
Om Skien

Skien kommune ligger like nord for Porsgrunn i Vestfold og Telemark fylke, og har i overkant av 55 000 innbyggere. Flesteparten av innbyggerne i kommunen bor i den sammenhengende tettbebyggelsen mellom Skien, Porsgrunn og Bamle, med en konsentrasjon i byen Skien sørøst i kommunen.

Skien sentrum kjennetegnes av murgårder i både gotisk, renessanse- og barokkstil, bygget etter en bybrann i 1886. Boligkvarteret Snipetorp overlevde brannen og har sammenhengende trehusbebyggelse fra slutten av 1700-tallet. Ellers i kommunen er det variert bebyggelse med mange eneboliger, i tillegg til en del tomannsboliger, rekkehus og gårder. Hva du har lov til å pusse opp og hvilke byggesøknader du må sende inn, avhenger av boligtypen din.

Uansett om du skal totalrenovere huset eller trenger hjelp til vedlikehold, er det lurt å benytte seg av håndverkere som holder til i Skien eller i nærheten av deg. De har kjennskap til hvilke byggeregler som gjelder der du bor og har erfaring med hvilke materialer som passer til klimaforholdene i området.

Siste registrerte jobber

Nye lettvegger, montere større vindu og montere verandadør

3740SKIEN

Jeg overtar et hus i Skien mandag 18. mars og ønsker tømrer som kan starte arbeidet denne dagen. Det er ønskelig å gjennomføre befaring før dette så man kan bestille varer og iverksette den 18. Jobben: - Sette opp 4 lettvegger med totalt 4 nye dører. 10 cm isolasjon og kledd med mdf panel med skygge - Bygge en liten 1 trinns trapp innvendig i et av de nye rommene - Bytte et eksisterende lavt vindu til et høyere vindu med samme bredde - Bytte et vanlig (1m x1m) vindu til en dobbel verandadør i glass - Bytte eller reparere et punktert vindu - Bytte eller reparere et vindu som lekker inn mindre mengder vann ved regn Jeg forventer ikke et nøyaktig prisanslag da jobben ikke er så nøyaktig beskrevet. Det viktigse er at man har kapasitet fra 18. mars. Men det hadde vært fint med et prisanslag på følgende: Lettvegg: - 3 meter vegg - Rimelige materialer, boligen skal benyttes i utleie og det er derfor OK med litt rimeligere materialvalg - MDF panel med skygge i farge bomull - 1 dør komplett med vrider - 10cm Rockwool - Lister ferdigmalt og montert i farge bomull

Bygge om trapp

3725SKIEN

Har en gammel, buet trapp i tre som vi ønsker å få bygget om slik at vi får bygget klesskap/lagring under.

Montere skyvedørsgarderobe

3732SKIEN

Montering av SATTRUP 219 cm høy og 150 cm bred skyvedørsgarderobe fra JYSK. Innmaten er kun to hyller og to stenger.

Sette opp kjøkken

3739SKIEN

Ferdig skrudd sammen kjøkken skrog må settes opp. Det skal henges opp overskap også

Bytte gulv etter vannskade.

3711SKIEN

Har kjøpt et rekkehus og overtatt et kjøkken med potensiell vannskade i parketten like ved vasken. Gulvet må byttes på kjøkken og stue ettersom de går i ett. Det er to områder hvor parketten stikker opp hvor det er mest synlig i hjørnet ved vasken. Etasjen er 62 m2. Men stue og kjøkken er ca 46. Soverom og trapp ved siden av. Lurer på kostnaden rundt å fjerne nåværende gulv og legge på nytt. Trenger et prisoverslag for å se hva dette vil koste. Er sak med forsikringsselskapet som har bedt om en kostnad rundt dette.

Oppføring av Hybel/leilighet

3716SKIEN

Garage og bod på ca 30m2 i kjelleren i vårt tyrolerhus skal gjøres om til egen bo enhet. Prosjektet er helt fra skratch, varmekabler, egen strømmåler, kjøkken, bad og stue skal på plass. Jeg skal gjøre litt selv. Trenger rørlegger, elektriker, flislegger og snekker. Det skal downlights i hele boligen, mdf på vegg og tak,lydisolering på nødvendige steder. Flis på badet. Nok å gjøre på. Ser for oss byggestart på sensommeren i år. Ønsker at vi får befaring fortløpende slik at planlegging kan starte.

Siste evalueringer
Ombygning og reparasjon av utvendig bod med vannskader.

Ryddig gjennomført

Nov. 2023
G

Gisle om Vab Arkitekter AS

Skien
Montere opp ikea kjøkken

Han er veldig flink og rask. Kommer til avtalt tid. Vi er veldig fornøyd med jobben han har gjort og han er til å anbefale.

Okt. 2023
J

Josiane om SBYGG AS

Skien
legge laminatgulv

veldig fornøyd, effektiv og ryddig!

Okt. 2023
A

Amalie om VALS Handyman Service

Skien
Reparasjon av skadet gipsplate

Filip var veldig rask i kommunikasjonen. Han begynte på jobben umiddelbart og resultatet var meget bra. Anbefales på det sterkeste.

Okt. 2023
L

Lasse om Veldig Bra-Maling Og Oppusing Filip Bogacz

Skien
Rive vegger og gulv på bad. Kjøre vekk avfall

Kan anbefales på det sterkeste. Sander kom til avtalt tid. Utførte jobben til avtalt pris. Hyggelig fyr.

Okt. 2023
M

Marius om Sandnes Betong

Skien
Bytte ytterdør

Svært ryddig firma. Dyktige håndverkere som finner løsninger underveis når de støter på utfordringer. Jobben ble utført raskt og ryddig. Anbefales på det sterkeste, vi kommer til å benytte dette firmaet til andre prosjekter.

Okt. 2023
J

Jann Roger om BRØDRENE THORSEN AS

Skien
Reparasjon av takmøner

Billigste tilbudet som vi fikk. Arbeidet ble utført raskt og bra når det først ble påbegynt, men løfter om oppstart til å begynne med ble ikke fulgt.

Okt. 2023
K

Kristine om JOHANSEN ØST BYGG OG VEDLIKEHOLD

Skien
Snekkerarbeid

Arbeidet gjort som avtalt

Okt. 2023
L

Linda om GIEDRIUS ZUKAUSKAS ENTERPRISE

Skien
Taktekking

Kvalitetsbevisst, effektiv og konkurransedyktig på pris ! Anbefales!

Okt. 2023
S

Stian om REN RENATA, RAUBIENE

Skien
Skifte mønebord på hus og garasje.

Er fornøyd med flott utført arbeid og fin kommunikasjon underveis.👍 Roy.

Okt. 2023
R

Roy om AR BYGG, VERBICKAS

Skien
Montere innerdør

Ryddig gjennomføring, god pris, bra finish og ikke minst enkel og seriøs kommunikasjon.

Sep. 2023
K

Kai om PETKAU BYGG

Skien
Fikse/friske opp pipebeslag

Veldig ryddig gjennomført, med en hyggelig tone. Anbefaler!

Sep. 2023
A

Alex om DAG BRATSBERG VENTILASJON OG BLIKK

Skien

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Beskriv jobben og få uforpliktende tilbud fra flere bedrifter nær deg – helt gratis.