Snekker i Birkenes

Planlegger du et nytt prosjekt eller trenger du en håndverker til din oppussing? På mittanbud får du uforpliktende tilbud fra kvalifiserte bedrifter

Start her
Snekker i Birkenes

KVARSNES BYGG & MONTERINGSTJENESTER

Kvarsnes Bygg & Monteringstjenester har lang erfaring innen tømrerfaget. Med tiden har vi valgt å spesialisert oss på nybygg og renovering. Vi utfører i tillegg, tilbygg, garasjer, våtrom til mindre oppdrag som for eksempel. legging av parkett, utskifting av vinduer, omlegging av tak og lignende. Våre tømrere tilbyr profesjonelle snekker tjenester for våre kunder. Både privat og mot næringslivet. En snekker hos oss lytter til dine behov og ønsker -samtidig som de veileder deg til gode løsninger...

Se mer
Nov. 2023

Bygge ut terrasse

"Veldig bra sluttprodukt og god kundeservice. Litt frem og tilbake på når arbeidet skulle starte / avsluttes, og litt misforståelser her og der i forhold til faktura. Alt i alt. Ganske fornøyd."
R
Remi
Birkeland
KVARSNES BYGG & MONTERINGSTJENESTER

CHRO AS

Vi er et firma med 3 ansatte fra Kristiansand som driver med oppussing og utvikling av eiendom. Grunnen til at vi tar på oss jobber på Mittanbud er for å spare opp egenkapital til å kunne drive med egne eiendomsprosjekter. Hele gjengen er målbevisste, og vi skal gjøre alt i vår makt for å fortjene en 5-stjerners tilbakemelding!

Aug. 2022

Bytte takstein mm.

"Bytte av en del ødelagt takstein på hus. Meget god og hyggelig kommunikasjon underveis Effektivt arbeid, og kom med diverse tipps underveis Hjalp også til med veppsebol under takstein som måtte tas Konkuransedyktig pris."
B
Birkeland
Birkeland
CHRO AS

DALEN BYGG OG ANLEGG

4.7 (40)

Vi er en lokal liten bedrift som holder til i arendal og Kristiansand .Har jobbet med snekkertjenester i 16 år. Vi utfører alt innen snekkertjenester og Gravearbeid! Med Fokus på fornøyde kunder!!

Juli 2019

* Fortsatt ledig: Graving, Grunnarbeid, Asfalt, Betongplate.

"Rask og effektiv men synes det var litt dyrt. Men kan gjerne anbefales videre"
H
Håkon Rem
Birkeland
DALEN BYGG OG ANLEGG

TAK OG FASADE TEKNIKK AS

4.8 (6)

Velkommen til oss i Tak og Fasade Teknikk A/S. Litt om oss å hvem vi er... Bedriften er delt opp i to hovedgrupper; - Et snekker/tømrer team der alle har fagbrev - Et salg-og monteringsteam av helårstelt til camping/caravan Vi har dyktige montører med lang erfaring. Vi holder til på Sørlandet, og vårt salgs-og monteringsteam dekker hele sør Norge.

April 2020

Bytte av tak på hytte

"Bra utført arbeid til avtalt pris og ihht til øvrig avtale. Meget god kommunikasjon underveis. Kan anbefales."
E
Ernst Vidar Birkenes
Engesland
TAK OG FASADE TEKNIKK AS

ERLING JOMÅS

Vi tar de fleste jobber innen bygg og anlegg. Vi har traktor gravemaskiner tilhengere ol. Vi har utdannelse som tømrer og har 10 års erfaring. Vi kan også leie oss ut til andre bedrifter ved behov. Bare ta kontakt så får dere alltid et uforpliktende tilbud av oss.

Jan. 2020

Skift av innedør og utebod dør

"Arbeid skift av dører. Pålitelig og effektivt. Utførte en fantastisk god jobb til en veldig hyggelig pris. Bruker dem gjerne igjen."
R
Richard
Birkeland
ERLING JOMÅS

VEGG OG GULV

Bedriften min ligger i Lillesand, og er et enkeltpersonforetak. Primært spesialiserer jeg meg innen gulvsliping, etterbehandling, og gulvlegging. Men som utdannet maler fra Danmark, tar jeg også på meg maleroppdrag. Derav navnet. Etterhvert er det dog gått mere i gulvarbeider, og mindre i malerarbeid.Som annen generasjons gulvsliper har jeg over 40 års erfaring med meg, og personlig har jeg mere enn 15 års erfaring med gulvsliping. Derfor kan jeg påstå at jeg er et naturlig trygt valg til å hånd...

Se mer
Okt. 2019

Gulvsliping

"Møtte opp som avtalt. Og gjorde en kjempe ryddig og god jobb. Kan absolutt anbefales."
S
Stein Anders
Birkeland
VEGG OG GULV

JANSEN ANLEGG AS

Feb. 2019

Rette ugjevnt betong gulv i garasje.

"Avretting av garasjegulv. Kom som avtalt, utførte jobben. Resultatet ble flott og ryddet opp etter seg. Tipp topp tommelen opp."
R
Rune
Birkeland

Euro Service AS

4.4 (31)

Vi har våtroms sertifikat for renovering av bad. Båt vi bruker for arbeid i skjærgården.Er dere et sameie eller borettslag, gjør vi gjerne jobber for dere, som vi også kan ta hoved- ansvaret for, og styrer fremdrift og underleverandører.

Okt. 2018

Instalere en skyvedør fra kjøkken til fasade.

"Veldig bra Kvalitet på arbeidet og god komunikasjon i hele prossesen."
J
Jara Trigueros
Birkeland

MONTASJE-TEAM V/DIRK P. TROMMER

"Vi er en liten bedrift som bli stiftet 2015 av far og sønn og i okt 2019 fikk vi en flik snekker med fagbrev til.Vi be om å lese våre Alminnelige forretningsvilkår som følger nedover, takk. Bedriften leverer service og som vi og kundene våre mener god arbeid, det er mange utfordringer under veis og dialog med kunden er vårt viktigste verktøy alle som vi jobber for godkjenner avtaler som bli lagt underveis personlig eller i telefonen pga utfordringer eller ønsker fra kunden og begge sider stol...

Se mer
Nov. 2018

Bytte vindu i soverom

"Svært fornøyd med jobben. Pålitelig, effektive og godt utført arbeid."
S
Solveig
Birkeland
MONTASJE-TEAM V/DIRK P. TROMMER

AGDER BYGGETJENESTER AS

4.2 (20)

Vi kan kontaktes her på mittanbud.no eller fra vår hjemmeside www.agderbyggetjenester.no

April 2018

Skifte ut 7 innerdører

"Kom som avtalt, veldig forståelige, nøye, gode resultater og god kundedialog der de ønsket vår mening for at vi skulle bli fornøyde. Bruker de gjerne igjen!"
R
Richard
Birkeland
AGDER BYGGETJENESTER AS
Siste registrerte jobber

Bytte 2 vinduer i boligen min.

4760BIRKELAND

Jeg ønsker å få et tilbud på bytting av 2 vinduer i boligen min på Birkeland.

Plassbygd garderobeskap

4760BIRKELAND

Ønsker en garderobe ca 160 cm bredde og 200 cm høyde. Ønsker også døra bygget etter mål. Denne skal henge på gammeldags skinnene. Eldre gård.

Lettvegg og taket

4760BIRKELAND

Vi har en stor tv stuet i andre etg som vi gjerne vil dele opp i en ny gjesterom og en mindre TV stue. Taket er skrå og skal gjerne gjøres om med gipsplater i gjesteromet. En lettvegg må lagres inkludert dør inn. Rommet er sirka 3,5m i bredden (Lettvegg som må skråes til)

Bygge ut terrasse

4760BIRKELAND

Hei! Skulle hatt noen til å gjøre en jobb for meg. Sameie jeg bor i har blitt enige om utbygging av terasse i andre etasje. Han ene naboen har allerede satt opp på sin side (venstre). Så da må jeg få satt i gang på min side. Skal være helt identisk. Se bilde. Ønsker kun henvendelser fra seriøse aktører. Tegningen er av naboens side. Mvh Remi Garberg

Montere spilevegg

4760BIRKELAND

Vi vil gjerne få et pristilbud på en spilevegg vi ønsker å ha på stueveggen. Vi skaffer selv spileplatene klart, trenger kun derfor en som kan snekre den opp på veggen . 6 meter langt x 2,4 m tak høyde. Adresse 4760 Birkeland

Avrettningsmasse og belegg

4760BIRKELAND

Vi trenger hjelp til å få fall ned mot sluken og legge ut belegg på vårt bad. Badet er ca 2x3 meter.