Trenger du en snekker i Voss?

Planlegger du et nytt prosjekt som krever hjelp av en snekker i Voss? På Mittanbud vil dyktige snekkere i Voss konkurrere om ditt oppdrag!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Trenger du en snekker i Voss?

Planlegger du et nytt prosjekt som krever hjelp av en snekker i Voss? På Mittanbud vil dyktige snekkere i Voss konkurrere om ditt oppdrag!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best
Utvalgte snekkere i Voss
SYV FJELL MUR OG FLIS AS logo
SYV FJELL MUR OG FLIS AS
Haukedalsveien85, 5113 Tertnes
5.0(115)
Topprangert

Om bedriften

SYV FJELL MUR OG FLIS AS har utført flere jobber fra Mittanbud i Bergen, Etne, Sveio, med 4.96 av 5 stjerner fra 115 oppdragsgivere.

Topprangert

Denne bedriften er topprangert på Mittanbud

Les erfaringer med SYV FJELL MUR OG FLIS AS

AM Mur og Betong AS logo
AM Mur og Betong AS
Postboks 212, 1620 Gressvik
5.0(97)
Topprangert

Om bedriften

AM Mur og Betong AS har utført flere jobber fra Mittanbud i Oslo kommune, Halden, Moss, med 4.96 av 5 stjerner fra 97 oppdragsgivere.

Topprangert

Denne bedriften er topprangert på Mittanbud

Les erfaringer med AM Mur og Betong AS

EKKO PARKETTSLIPERI Perparim Kuka logo
EKKO PARKETTSLIPERI Perparim Kuka
Nordåssløyfa 6, 1251 Oslo
4.9(310)
Topprangert

Om bedriften

EKKO PARKETTSLIPERI Perparim Kuka har utført flere jobber fra Mittanbud i Oslo kommune, Eigersund, Stavanger, med 4.85 av 5 stjerner fra 310 oppdragsgivere.

Topprangert

Denne bedriften er topprangert på Mittanbud

Les erfaringer med EKKO PARKETTSLIPERI Perparim Kuka

MAMA BYGG AS logo
MAMA BYGG AS
4.9(149)
Topprangert

Om bedriften

MAMA BYGG AS har utført flere jobber fra Mittanbud i Asker, Aurskog-Høland, Bærum, med 4.91 av 5 stjerner fra 149 oppdragsgivere.

Topprangert

Denne bedriften er topprangert på Mittanbud

Les erfaringer med MAMA BYGG AS

SVEIS-STÅL-MONTASJE BØRRE LARSEN AS
Adalsveien 33, 3185 Skoppum
4.8(492)

Om bedriften

SVEIS-STÅL-MONTASJE BØRRE LARSEN AS har utført flere jobber fra Mittanbud i Oslo kommune, Halden, Moss, med 4.79 av 5 stjerner fra 492 oppdragsgivere.

Les erfaringer med SVEIS-STÅL-MONTASJE BØRRE LARSEN AS

Vis flere selskaper
Snekker-oppdrag i Voss

Bygging av ny trapp/inngangsparti og terrasse 15-20 kvm

5708VOSS

Ønsker et uforpliktende tilbud på en mindre trapp/inngangsparti (se bilder) og bygging av ny terrasse - begge deler i trykkimpregnerte materialer. Inkluder gjerne en pris utenom på et tett blikkbeslag i underkant på deler av terrassen som ligger fritt over terrenget (se situasjonsbilde fra i dag under). Ønsker tilbud fortløpende og at en kan sette i gang arbeidet ila våren. Mvh Daniel

Takarbeid

5713VOSSESTRAND

Heisann. Ønsker hjelp til å legge nytt tak på 16 carporter i et sameie i Myrkdalen. Usikker på hvilket material vi skal benytte men ser på Isola selvbygger som et alternativ.

Oppussing leilighet

5705VOSS

Sliping og oljing/lakking av parkettgulv på ca. 40 m2.

Omtekking av skifertak

5704VOSS

Sentralt på Voss. Enkel adkomst. Skifertak per idag. Skal tilbake skifer. Eldre skifertak på gammel papp og lekter. Dråpeskifer 10/16. Undertak er taktro av plank. Kaldloft per idag. 2 sløyser rundt ark. Totalt takareal på 200 kvm. Påregne reparasjon av undertak med omlag 15 kvm. I hovudsak gjelder dette nedre del mot gesims på nordside. - Ny papp eller duk. Kva er best under skifertak? - Nye takrenner (ca 30m) og nedløp (3 nedløp) - Bytte av eksisterande takvindu mot nord. - 2 gjennomføringer/luftehetter. - Har ekstra skifer liggende. Opsjon: - Ønsker også pris på etablering av vindskier og kasser. - Montering av 2 stk takvindu mot sør.

Parkett rehabilitering. Støvfri behandling.

5710SKULESTADMO

Parkett rehabilitering. Støvfri behandling. Voss.

Bad

5713VOSSESTRAND

Ta vekk eksisterende plater på badet og gulvbelegg. For så og legge nytt baderomsgulvbelegg, samt montere Fibo trespo baderomspanel. Badet er ca. 10 kvadratmeter.

Siste evalueringer
Fornye furutrapp

Jobben blei greit utført. Skulle fått 5 stjerner om finishen hadde vært topp. For mykje småslurv, samtidig som at opprydding og åpne malingspann gjorde oss lettare frustrert. Pussing av pipa blei me fornøyd med, men litt småplukk her og der. Fornying av trappa er vel der det blei slurva mest. Sjølve trappetrinna var tilnærmet perfekt, men rekkverk og vanger sto ikkje til forventningen. Me hadde god dialog underveis, men finishen manglet til slutt

Okt. 2018
K

Knut-Erik om Wlodarczyk Polsk Bygg

Voss
0sdxacfedsafde

De skiftet tak . Utrolig bra innsats stor fornøyd me jobben . Dyktig folk og jobber rask og rydder godt etter seg .

Aug. 2018
N

Nils om JTKBYGG AS

Vossestrand
Laminat and repair of ceeling

God pris og godt arbeid. Veldig fint arbeid med gulv og listing.

Mai 2018
H

Hroar Espeland om DARLIMA AS

Voss
Sette opp carport med bod

Arbeidet ble godt planlagt og er utført nøyaktig. Karene var flinke med å informere om fremdrift og vi fikk raskt ordnet opp i uklarheter underveis. Jeg har brukt firmaet seinere til mindre oppdrag og det kan trygt anbefales.

Mai 2018
J

John om Wlodarczyk Polsk Bygg

Vossestrand
Bygging og rehabilitering av hytte på Voss

Lauda bygg har gjort en strålende jobb med å bygge hytte for oss på Voss. De har jobbet raskt uten at det har gått ut over kvaliteten på arbeidet. Svært pålitelige, samarbeidsvillige og løsningsorienterte arbeidere. Ting som dukket opp underveis tok de på strak arm. Best på pris av alle de vi var i kontakt med. Arbeidet er så fint gjort at vi egentlig kunne unngått lister. Vi er kjempefornøyde med arbeidet utført av Lauda bygg.

April 2018
L

Laila om LAUDA BYGG AS

Voss
Montere kjøkken

Omvøla Voss AS v/Christine tok kontakt samme dag som anbudet ble lagt ut og ønsket gjerne å komme på befaring. Agyad kom innom 1-2 dager senere og gikk gjennom det som skulle gjøres. Hele jobben med kjøkken i kjeller og kjøkken i hovedetasje ble utført på en uke, ekstra arbeid med kjøkken i kjeller pga mer skreddersydd løsning. De var ved godt mot og ved avvik i anbud var de imøtekommende på pris. Noe korreksjon i etterkant, men totalt sett bra!

Jan. 2018
M

Mikael om OMVØLA VOSS AS

Strusshamn
* Fortsatt ledig: Fikse tak i gang, pluss sette opp skyvedører

Kom til avtalt tid, og resultatet ble bedre enn forventet

Des. 2017
M

Merethe om OMVØLA VOSS AS

Voss
Riving / montering av terasse etter snøskade

Vi fikk utført bygging / reetablering av snøskadet terrasse samt påbygg på anneks og nye takplater på alle tak. Jobben ble utført av meget dyktige fagfolk, til avtalt tid og til avtalt pris. Oppfølging fra Fanebust Utbygging var meget bra, både før,under og etter avsluttet arbeid. Vi vil på det sterkeste anbefale Fanebust Utbygging til ditt prosjekt, her får du fagfolk som virkelig står på og som ikke gir seg før du som kunde er førnøyd!

Okt. 2017
G

Gisle Andreas om FANEBUST UTBYGGING OG UTLEIGE AS

Voss
Påbygg hytte

MTK utørte påbygg av hytte på Voss. Jobben ble utført etter avtale og med godt handverk. Flinke og effektive snekkere. Trond styrte jobben på en god måte og var lett å samarbeide med. Mvh SG

Sep. 2017
S

Stian om MTK BYGG AS

Vossestrand
Kjellerleilighet ca 50kvm

Raskt levert og bra utført arbeid. Betongsaging gjennom vegg og pigging av gulv. Hyggelige folk og lett å samarbeide med. Anbefales!

Aug. 2017
F

Frederic om ST ENTREPRENØR AS

Voss
Legge tak

Nytt tak på einebustad. Fekk anbud raskt og inngjekk forbrukarkontrakt. Alt arbeid utført etter avtale. Svært god oppfølging. Endringar vart varsla, og alt arbeid dokumentert fortløpande gjennom foto. God kvalitet på alt arbeid. Avslutta på avtalt dato. Anbefalt!

Juli 2017
M

Morten Brede om TØMRAR ÅGE VIK

Voss
Bytte av 11 stk vindu og 1 terassedør

Vi er svært fornøyd med utført oppdrag, alt arbeid ble utført hurtig og til avtalt pris. Et godt utført arbeid, som kan anbefales.

April 2017
V

Voss om LUNDE 3BYGG AS

Voss