Trenger du en snekker på Gjøvik?

Planlegger du et nytt prosjekt som krever hjelp av en snekker på Gjøvik? På Mittanbud vil dyktige snekkere på Gjøvik konkurrere om ditt oppdrag!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Trenger du en snekker på Gjøvik?

Planlegger du et nytt prosjekt som krever hjelp av en snekker på Gjøvik? På Mittanbud vil dyktige snekkere på Gjøvik konkurrere om ditt oppdrag!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best
Snekker-oppdrag på Gjøvik

Bytte ut enkelte kledningsbord

2819GJØVIK

Skulle byttet ut kledningsbord i overkant av vinduer ute (og under på et sted), som har råteskader i endeved. Overkant på fire enkle vinduer og over og under på et trippel-vindu. Kledningen er stående, av typen vestlandsprofil 19x145.

Nye beslag på tak / mindre reparasjon

2815GJØVIK

Taket var tett, men ekstremværet Hans i fjor ser ut til å ha laget noen skader. Jeg er ikke 100% sikker, men det ser ut til at beslagene rundt to ulike piper ikke lenger er tette. Jobben består i å vurdere hva som er nødvendig, og få på plass nye og tette beslag. Det kan muligens være aktuelt med noen mindre tiltak på undertaket også.

Tak over veranda

2816GJØVIK

Vil utvide taket over verandaen. Har tak singel på hoved taket, så tenkte å legge det også på dette. Utvidelsen blir på ca 3x8 ca. Vil ha det ferdig utvendig, innvendig tak fikser jeg selv.

Bytte inngangsdør + montere takstige

2817GJØVIK

Jobben består av følgende: - Rive inngangsdør og foringer - Kjøpe ny inngangsdør, foringer og dørlister (Avhengig av hvor fint du klarer å demontere de gamle dørlistene) - Montere ny inngangsdør, foringer og dørlister. - Kjøpe takstige - Montere takstige (Taket består av takshingel) - Bortkjøring av avfall fra jobben Både dør og takstige må kjøpes av vedkommende. Jeg vet hvilken dør jeg skal ha, men mål av døråpning må tas.

Bytte av tak / Enebolig Gjøvik

2818GJØVIK

Ønsker pris på bytte tak med forblekk og takrenner på enebolig. Type: Takstein / Powertek type. Pr i dag er husets tak belagt med taksstein. Kan vurderes om dette fjæørnes av huseier før arbeid starter. Huset har Valmet tak og areal ca. 160m2

Redskapsbod 5,5kvm

2817GJØVIK

Vi trenger en flyttbar redskapsbod, pga området den skal stå på. Flatt tak, med dobbel dør. Vil gjerne se noen forslag.

Siste evalueringer
Bytte av utgangsdør

Veldig pent utført ryddet alt opp og tok med seg den gamle søpla og døra ☺️ Kommer definitivt til å bruke de igjen ved andre oppdrag.

Mars 2024
S

Stine om Håndverksharmoni DA

Bybrua
Vi ønsker tømrer/e til å bygge vinterhage og bygge om carport til garasje.

Storengen var en god diskusjonspartner i idéfasen, kom raskt med utkast, responderte hurtig på våre ønsker og tok hånd om søknadsprosessen.

Mars 2024
A

Anette om Storengen Ba-consult AS

Gjøvik
Legge gulv (laminat)

Veldig hyggelig fyr som kom til avtalte tider og ga beskjeder underveis. Veldig nøye og flink og resultatet av gulvleggingen ble meget bra! Kan trygt anbefales til andre som trenger hjelp med gulvlegging😊

Mars 2024
L

Lisa om MBBY BYGG BACYS

Gjøvik
Reparere luftehatt på hustak

Dette er 5-stjerners arbeid. All kommunikasjon med Nilsen var god, og han kom på befaring til avtalt tidspunkt for å vurdere skaden på taket. Selve jobben med å montere ny takhatt og snøfangere ble gjort i løpet av et øyeblikk og til avtalt pris.

Feb. 2024
K

Kjetil om Boligfix Nilsen

Vikedal
Gulvslipe og etterbehandling av gulv leilighet ca 60m2 i Gjøvik

Meget bra arbeid og profesjonell gjennomføring!

Feb. 2024
K

Ken Are om NORGULV '' AS

Billingstad
Sette opp lettvegg i loftsetasje for å skille seng og stue

Det ble satt opp en 3,5m høy lettvegg for å skille stue og soverom. Veldig fornøyd med alt fra kommunikasjon til utførelse og ferdigstillelse😊 Anbefales på det varmeste!

Feb. 2024
G

Gunhild om ØYSTEIN SELJENES

Gjøvik
Skifte innerdør

Proff fra a til å! Ingenting å påpeke som negativt!

Jan. 2024
O

Olav Alexander om RSL Online AS

Snertingdal
Gjøre ferdig soverom

Veldig proft fra start til slutt. Billigere enn forventet, dette på grunn av effektiv jobb. Anbefales og skal definitivt plinge på Sigvart igjen!

Jan. 2024
L

Lars om AKSS AS

Gjøvik
Legging av nytt tak

Ryddig og oversiktelige avtaler. Fastpris på hovedjobb uten diskusjoner i etterkant. Tilleggsjobb utført under makspris. Upåklagelig innsats i en tildeles kjølig og værmessig utfordrende periode. RAM TEAM BYGG AS kan absolutt anbefales.

Jan. 2024
B

Bjørn om RAM TEAM BYGG AS

Gjøvik
Grovmontering av lite IKEA-kjøkken

Arbeidet var profesjonelt utført, ferdigstilt som avtalt, og vi som kunder ble lyttet til. Hyggelig, imøtekommende og redelig. Vi kan trygt anbefale denne bedriften.

Des. 2023
H

Hilde om BØHLE EIENDOMSTJENESTER AS

Gjøvik
Snøfangere montering

Helt ok

Des. 2023
J

Jiri om Komplett Byggtjenester AS

Gjøvik
Fikse garasjeport

Veldig fornøyd med alt, kvalitet på arbeidet, kommunikasjon underveis, effektivitet og prisen.

Des. 2023
A

Aneta om STUBBERUD MULTISERVICE

Gjøvik