Trenger du en snekker i Modum?

Planlegger du et nytt prosjekt som krever hjelp av en snekker i Modum? På Mittanbud vil dyktige snekkere i Modum konkurrere om ditt oppdrag!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Trenger du en snekker i Modum?

Planlegger du et nytt prosjekt som krever hjelp av en snekker i Modum? På Mittanbud vil dyktige snekkere i Modum konkurrere om ditt oppdrag!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best
Snekker-oppdrag i Modum

Diverse utbedringer og ombygging på hytte

3340ÅMOT

Hytte (gammelt småbruk: Skriu) oppe i Liamarkvegen i Nes (Nesbyen). Opp fra Liodden Camping og oppover i Liamarkvegen til man kommer til bommen. Eiendommen ligger til høyre rett før bommen. Vi skal bygge om innebygget inngangsparti med dusjrom og med rom for toalett. Vi ønsker også tilbud på anneks. Mvh Karl Adresse: Liamarkvegen , 3540 Nesbyen

Kjøp og montering av hageport

3370VIKERSUND

Ønsker en port på hver side av hushjørnet for å holde ungene inne i hagen. Porten bør strekke seg fra hus og til hekken. Jeg er åpen for forslag til både type port og hvordan den bør festes i bakken for å være solid, holdbar og pen å se på. Vedlikeholdsfritt/impregnert/plast evt? Ikke klsssisk stålgjerde.

Går det å bygge terrasse på Sør-Sia?

3340ÅMOT

Ingen hage eller terrasse mot sø og vest

Oppussing soverom og eventuelt TV-stue

3340ÅMOT

I utgangspunktet ønsker vi å pusse opp et soverom, er prisen overkommelig er det ønska å pusse opp et TV-rom i tillegg. Soverom: Det er dårlig panel på veggene som ønskes fjernet. Sette opp ny ferdigmalt panel av typen rustikk skrå eller skygge skrå i fargen "bevegelse" fra jotun. Legge skjult elektrisk anlegg. Mye er trukket allerede. I tak ønskes gips. Spotkasser er montert (6stk), men ikke koblet. Ønsker dimbare led. Hvite profilerte lister mot tak og vindu (helst klassisk hvit) Størrelse rom: 3,3*3,5 m TV-stue: Fjerne panel på vegger og erstatte med ny ferdigmalt panel av rustikk skrå eller skygge skrå med fargen "soft mint". Legge skjult elektrisk anlegg (4 kontakter). Her er ikke alle veggene av panel, lengden av vegg med panel er ca. 8,3 m (fordelt på tre vegger). Tak: Sette inn 6 spotter. må sikkert fjerne panel i tak, ønsker iallefall gips i taket der også.

Garasjeport må rettes opp

3360GEITHUS

Leddport på garasjen har bitt skjev å en wire må byttes ut da den har falt av. Wire er ca 260 cm lang. Hele porten er blitt litt skjev etter dette. Må utføres raskest mulig

Sette opp reisverk til bryggerhus.

3370VIKERSUND

Sette opp reisverk og takstoler til brygger hus ca 22 kvadrat.

Siste evalueringer
Erstatte 2 vinduer

Skulle ønske jeg kunne velge mer enn bare en ting på "Hva er du spesielt fornøyd med". Jeg er fornøyd med kvaliteten på jobben. Prisen matcher kvaliteten på materiale og tid brukt på jobben. Kommunikasjon underveis var upåklagelig. De var ryddige i måten de oppfører seg ovenfor meg som kunde. De kom når de avtalte og jobbet effektivt og utførte jobben proft. De kan anbefales på det sterkeste!

Nov. 2022
E

Erik om SØRLI'S EIENDOM OG VEDLIKEHOLDSSERVICE

Vikersund
Legge tak på liten låve Snarum uke 42

Kom raskt på befaring og tilbud på jobben ble gitt etter kort tid. Startet arbeidet og fullførte til avtalt tid. Veldig hyggelige karer som jobbet effektivt og nøyaktig. Uforutsette ting som dukket opp underveis løste de på beste måte! Veldig førnøyd med Viken Tak og Bygg AS!

Okt. 2022
R

Runar om Viken Tak og Bygg AS

Vikersund
Platting ca 60-80 m2

Tusen takk og kudos til Robert og folka hans i Bygg- og Hageservice AS fra Sylling. Ved første kontakt viste Robert og selskapet en imøtekommenhet og profesjonalitet som var veldig betryggende i planleggingsfasen. Daglig leder Robert kom med gode forslag til både platting og utestue, som viste seg å være de beste løsninger. Prismessig er Bygg- og Hageservice AS konkurransedyktige og ikke blant de dyreste i anbudsrunden. Kvalitets- og håndverksmessig leverer selskapet topp kvalitet og glimrende kundeoppfølging og service. Dette selskapet kan anbefales på det varmeste og vi vil benytte Bygg- og Hageservice AS også i fremtiden til nye hytteprosjekter.

Okt. 2022
J

John om Bygg- Og Hageservice AS

Vikersund
Innvendig rehabilitering av liten hytte

Veldig fornøyd. Alt pent utført og veldig god dialog underveis. Hadde gode innspill til løsninger underveis.

Okt. 2022
M

Mona-Iren om SEPPÄNEN GULVLEGGERFIRMA

Vikersund
Bytte til isolert dør i vinterhage

Godt og effektivt utført jobb, veldig fornøyd med resultatet.

Okt. 2022
E

Eva om BYGGETJENESTER ARNAUSKAS

Geithus
Nytt papptak på garasje + 2 nye takrenner

Gjennomførte jobben som avtalt til punkt og prikke. Veldig ordentlig og ryddig firma. ANBEFALES !!!

Sep. 2022
T

Trond Narve om Buskerud Tak og Blikk AS

Geithus
bytte vinduer og terassedører, oppussing av div rom

Kommer til avtalt tid, ryddig og fint utført arbeid. Meget fornøyd, anbefales absolutt om du trenger en effektiv og hyggelig håndverker! Ikke siste gang vi benytter oss av Ole Stian 👍

Sep. 2022
P

Per Øivind om NILSEN OLE STIAN

Åmot
Gipsing, pussing og maling

Dyktige håndtverkere med en profesjonell og hyggelig sjef i spissen! Anbefales!🌸

Aug. 2022
J

Jenny-Marie om Bygg og Maler AS

Vikersund
Montering av 4 småkjøkken i barnehage

Utførte arbeidet på kort varsel og til avtalt pris.

Mai 2022
M

Marit om ALSSAYR HÅNDTVERKSTJENESTER

Geithus
Legging av legging av laminatgulv

Er veldig godt fornöyd med jobben som ble utfört. Gulvet ble veldi

Mai 2022
J

Jens-Ivar om NYMOEN GULVSERVICE Odd Nymoen

Åmot
Erstatte 2 vinduer

God kvalitet på arbeid. Profesjonelt og effektivt utført. Han så løsninger på jobben som andre vi hadde på befaring ikke gjorde, og som sparte oss for tid og penger. Pålitelig og kan anbefales!

Mars 2022
E

Erik om NILSEN OLE STIAN

Vikersund
Behov for hjelp til å sette opp en solid lettvegg

Hans var ryddig og lett å forholde seg til, arbeidet ble gjort som avtalt og kvaliteten sto til forventningene. Veldig fornøyd.

Des. 2021
B

Bjarne om Tømrer Hans Vego

Åmot