Trenger du en snekker i Ski?

Planlegger du et nytt prosjekt som krever hjelp av en snekker i Ski? På Mittanbud vil dyktige snekkere i Ski konkurrere om ditt oppdrag!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Trenger du en snekker i Ski?

Planlegger du et nytt prosjekt som krever hjelp av en snekker i Ski? På Mittanbud vil dyktige snekkere i Ski konkurrere om ditt oppdrag!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best
Snekker-oppdrag i Ski

Legge gulv

1406SKI

Det skal legges klikk vinyl (4mm) i stue og kjøkken, ( må sjekke underlaget), +gulvlist. Ca 50 kvadratmeter *

Fikse trapp som knirker

1406SKI

Ønsker tilbud på å fikse knirk i en trapp. Det er en gammel eiketrapp. Trinnene i trappa knirker mer enn det som er vanlig. Trappa svinger 1 gang. Det er spesielt 4 trinn som knirker. Hvert trinn er festet med 2 skruer. Har forsøkt å stramme/løsne disse på enkelte trinn uten hell. Se bilder.

Fikse parkett/trapp

1406SKI

Vi ønsker et pristilbud på fiksing av parkett og trapp etter at montører har laget hakk og sår etter innbæring av møbler. Vi har fortsatt noen ekstra parkettbord igjen fra da parketten ble lagt i fjor.

Sjekke vindu

1400SKI

Lite vindu har fått fukt mellom glassene. Trenger vurdering av tilstand og evt pris på bytte.

Skifte vannbord

1406SKI

Hei, jeg trenger en snekker som kan skifte et vannbord over et vindu

Montere høyskap bad

1406SKI

Ferdig montert skap skal festes på flislagt vegg.

Siste evalueringer
slipe parkett

Anbefales

Mai 2024
Z

Zoran om NORGULV '' AS

Ski
Justere skyvedør

Fikk raskt svar og konkret pris. Tok seg god tid til å gjøre arbeidet nøye og pent. Tok prisen vi hadde avtalt selv om arbeidstiden ble noe lengre enn forventet.

April 2024
E

Emma Marie om ALYOUSEF TOTAL OPPUSSING

Ski
Skifte vinduer

Skifte ut tre vinduer og balkongdør. Utførte jobben to dager etter ar jeg la den ut. God kommunikasjon i forkant og underveis! Veldig ryddige og profesjonelle, prisen var også veldig bra.

April 2024
K

Kristian om ADVIK AS

Ski
Skifte panel og male en vegg på 12 m2 på rekkehus

Allerede under befaringen fikk jeg et veldig godt inntrykk av Rando og kollega fra Viken Eiendom & Entreprenør. De forklarte litt om hva de tenkte å gjøre og at de nylig hadde gjort en tilsvarende jobb. De anbefalte å sjekke nettstedet proff.no for soliditet til bedriftene som var interessert i jobben - her hadde VEE god orden i sysakene. VEE hadde ikke det beste tilbudet på pris, men det var oversiktlig og detaljert satt opp så magefølelsen sa at de var best egnet til jobben. Jobben ble raskt, men grundig utført og det ble gitt god tilbakemelding om status underveis. Det ble også tatt detaljerte bilder og jeg fikk god forklaring av detaljer i utførelsen. Jeg vil absolutt anbefale VEE.

April 2024
R

Robert om VIKEN EIENDOM & ENTREPRENØR AS

Ski
Parket

Tilfredsstillende arbeid.

April 2024
T

Thu Hong Thi om KRYSTALL BYGGSERVICE AS

Ski
Småarbeid inne (listing, plate under trapp, dørstokk og karm)

Jobben ble gjennomført som avtalt og på en god måte.

April 2024
A

Anette om ARON BYGG AS

Ski
bytting av 2 ytredører og 2 balkong dører

Bra kommunikasjon, service innstilt og kvalitetsarbeid - for en god pris

Mars 2024
D

Dereje T om ALT I ETT AS

Ski
Montering av oppvaskmaskin, kokeplate m.m.

Kommunikasjonen er god, og svarer innen kort tid. Bedriften er seriøs, men passer ikke helt for småjobber. Aktøren tar middels til større oppdrag, og tar noe mer betalt for småjobber. Aktøren passer for de som har god tid til å få utført arbeidet, og ikke for de som skal leie ut leiligheten innen kort tid, som har behov for at arbeidet blir utført innen 2-3 virkedager. Kvaliteten på arbeidet er ok. Bedriften monterte hvitevarer (induksjonstopp, ovn, vaskemaskin og oppvaskmaskin (tilkobling) og monterte lys i hele leiligheten. Bedriften er profesjonell når det gjelder utbedring av mangler som oppstår etter at arbeidet er utført. Totalt sett vil jeg anbefale bedriften.

Mars 2024
J

Jagroshan om BOLIGTECH AS

Ski
Reparasjon av veranda

Solid og pent utført arbeid, lett å kommunisere med og overholdt alle avtaler underveis i arbeidet. Ryddet ordentlig opp etter seg. Jeg er meget fornøyd og kan anbefale Bygg Panos på det varmeste.

Mars 2024
l

leif om MVP Bygg Panos

SKI
Snekring - Utskifting av terrassebord

De skiftet terrasse og inngangsparti, - effektivt og veldig bra utført. De var punktlige, ryddige, profesjonelle og prisen var absolutt grei. De anbefales.

Mars 2024
H

Hilde om Oslo Renovering Luca V/gabriel

SKI
Fikse opp møterom på 25m2 for Pizzabakeren ski

Leverte til avtalt tid og pris

Feb. 2024
A

Aleksander om Maler1 Nomél

SKI
Listing av gulv

Vi er veldig godt fornøyd med Snekker og tømrer AS. Disse kom på kort varsel og utførte en strålende jobb. I et gammelt hus med mange kriker pg kroker hadde de mange gode løsninger og overgangene /skjøtene var veldig fine. Det er absolutt et firma jeg anbefaler på et sterkeste. Jeg kommer til å kontakte disse hvis jeg skulle hatt behov for hjelp på et senere tidspunkt. I tillegg til at det var godt håndverk, så gjorde det ikke noe at prisen var veldig god.

Feb. 2024
V

Victor om SNEKKER OG TØMRER AS

Ski