Snekker i Tynset

Planlegger du et nytt prosjekt eller trenger du en håndverker til din oppussing? På mittanbud får du uforpliktende tilbud fra kvalifiserte bedrifter

Start her
Snekker i Tynset

Glomma Varebil Tak Og Stige-Service AS

April 2021

Ordne takstige for feiing

"Og 5 stjerner for: Kvalitet på arbeids; kommunikasjon underveis (hjelpsom med rådgiving), Prisen jeg betalte; og profesjonelt i gjennomføring. Håper å kunne bruke denne bedrift igjen."
T
Tavonna & Kjell-Jostein
Tynset
Glomma Varebil Tak Og Stige-Service AS

BYGGMESTER JAN KVILVANG

5.0 (2)

Nov. 2020

Ønsker pris på ombyggingav eksisterende garasje

"Jan har vært en fryd å hatt som snekker. Solid kar som er nøye,informativ, tell å stole på, effektiv og ryddig! Jan ga et tilbud på utvidelse av garasje og isolering av to vegger i tillegg på denne, jobben som ble gjort stod til forventningene og t..."Se mer
S
Sondre N
Tynset
BYGGMESTER JAN KVILVANG

WEISS BYGG AS

Sjekk også min side Weissbygg.no

Juni 2019

Oppussing av leilighet 50 m2 på Lademoen Trondheim

"God kommunikasjon med bedriften. Ryddig og pålitelig i det arbeidet som ble utført."
K
Kjell Olav
Tynset

Dalsbygda Serviceselskap AS

Vi er en bedrift passert på Bygdeservice prinsippet, der vi har hovedsakelig gardbrukere med flere som tar på seg arbeid utenom egen drift, vi er en gjeng blir og hyggelige arbeidsfolk som tar på oss det meste, ta kontakt for hyggelige tilbud.Vi bygger og badestamper for salg, flere bilder kommer etterhvert.Tønnehytter med eller uten hjulgang kan leveres på bestilling, er ganske stor fleksibilitet i hvordan man vil innrede, ta kontakt om interesse.

Okt. 2018

Legge på ny shingel, ca 200 m3

"Jobb utført til riktig tid å riktig pris, kan anbefales"
Ø
Øystein
Tynset
Dalsbygda Serviceselskap AS

GRANENG MORTEN STEINAR

4.0 (1)

Okt. 2018

Påmelding å sette inn vindu

"Veldig flinke å utførte jobben meget godt"
S
Stine
Tynset

TYNSETBYGG AS

Tynsetbygg er et tømrerfirma som ble etablert i mai 2011.Firmaet eies og drives av 4 stk, hvor 2 stk har mesterbrev og 2 stk med svennebrev ,med opp til 35 års erfaring.Vi utfører alt av arbeider innen nybygg, driftsbygninger, restaurering og tillbygg eldre hus, lafting av nye hus og hytter . Vi driver også mye med restaurering av eldre tømmerhus ( innlafting av nye stokker osv).Vi har sentral godkjenning, og kan stå for byggesøknader med ansvarsrett innen de fleste områder.Vi er også forhandle...

Se mer
Mai 2017

Legge ny tak-shingel

"Effektive karer som gjorde en flott jobb, anbefales!"
R
Runar
Tynset

CHRISTIANIA MALERSERVICE MUHAMET ISMAILI

4.6 (10)

Juni 2016

Sliping og lakking heltre gulv, Helsparkling/ maling av vegger og tak samt montering av Aran kjøkken

"Veldig fornøyd. Vi brukte disse til en jobb vi ikke hadde kapasitet til å ta selv. De brukte 2 dager på en relativt stor jobb med både gulv sliping maling av flater samt montering av ett kjøkken bestilt gjennom oss. De møtte opp til avtalt tid og var..."Se mer
M
Morten
CHRISTIANIA MALERSERVICE MUHAMET ISMAILI
Siste registrerte jobber

Montører søkes til montering av 3 stk. stållhaller som tilbygg på Tynset

2500TYNSET

Vår kunde har planer om å få bygd 3 stk. isolerte stålhaller som tilbygg til eksisterende bygg på Tynset. Det er hhv. tilbygg på 200 m2, 156 m2 og et stort bygg som er på 1.020 m2. Ta kontakt og be om mer info, så kan vi diskutere dette nærmere. Vi har ellers forespørsler på stålhaller fra flere steder i landet, så det kan bli flere oppdrag etter hvert.

Div innvendig snekkerarbeid på hytte under oppføring på Savalen

2500TYNSET

Arbeid som gjenstår er foringer rundt fire vindu og fire dører, sette opp to lettvegger på hems, og legge ferdig ca 20 kvm panel i tak og på vegg (takhøyde 190 cm)

Fjerne torvtak og legge nytt tak

2500TYNSET

Ønsker å fjerne torvtak og legge nytt tak med takplater(?), nye takrenner og nedløp. Taket som skal skiftes er ca 140 m2, 27 gr.  Vi ønsker å beholde torvtaket på tømmerdelen.

Legging av tretak

2500TYNSET

30 m2 impregnert tretak på laftet bygning. Tynset. Jeg har materialene. Ønsker kun tilbud på jobben.

Fjerne takstein i eternitt

2510TYLLDALEN

Jobben er å fjerne takstein i eternitt på et hus som er to etasjer høyt. Taket er på ca. 100 kvm.

Trapp

2500TYNSET

Trenger noen til å lage hull i gulv og montere en stilig trapp fra kjeller til 1etg. Type L form. Må taes hensyn til dragere i gulv.