Trenger du hjelp med kledning i Ålesund?

Skal du bytte eller reparere kledning på hus, hytte, blokk eller garasje i Ålesund? Legg ut jobben på Mittanbud og få tilbud fra flere dyktige håndverkere som hjelper med kledning i Ålesund.

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Trenger du hjelp med kledning i Ålesund?

Skal du bytte eller reparere kledning på hus, hytte, blokk eller garasje i Ålesund? Legg ut jobben på Mittanbud og få tilbud fra flere dyktige håndverkere som hjelper med kledning i Ålesund.

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best
Om Ålesund

Ålesund kommune ligger på Sunnmøre i Møre og Romsdal fylke, og omfatter øyer og halvøyer mellom fjordene som strekker seg innover. Det historiske sentrum i byen Ålesund ligger i omkring sundet mellom Aspøya og Nørvøya, mens det senere har kommet sammenhengende bebyggelse østover. I tillegg er det spredt bebyggelse på mindre tettsteder og øyer i kommunen.

Ålesund har en særpreget arkitektur i jugendstil som ble bygget etter en stor bybrann i 1904, og store deler av sentrum har nasjonal kulturhistorisk verneinteresse. Dersom du planlegger et oppussingsprosjekt i Ålesund, kan dette påvirke hva du har lov til å gjøre av inngrep, hvordan det kan gjennomføres og hvilke byggesøknader du må sende inn til kommunen.

Når du planlegger prosjektet ditt, kan det være lurt å engasjere lokale håndverkere og entreprenører. De kjenner til de lokale byggereglene og byggetradisjonene, og har i tillegg erfaring med hvilke materialer som passer til værforholdene i området. Da sikrer du at prosjektet oppfyller alle nødvendige krav, og at du får et godt resultat.

Siste jobber innen kledning i Ålesund

Bytte kledning noen vegger på 2 eiendommer

6005ÅLESUND

Steinvågvegen 8. Bytte kledning på vegger mot vegene. Sorenskriver Bulls gate 33. Bytte kledning på vegg mot parkering. Kan dere gi pris ? Mvh Dag

Bytte kledning på eldre hus i Ålesund

6005ÅLESUND

Bytte bordkledning , lekter og lister på eldre bolig

Påbygg + ny kledning og vinduer tomannsbolig

6016ÅLESUND

Ingen hast - jobben kan gjøres stegvis ved ønske. Det er allerede sendt søknad som ansvarlig søker for påbygg under 50m2, inkludert ferdig nabovarsel. Venter svar om 2 uker fra kommunen. Bolig: del av tomannsbolig. 2 og 3 etg. skal ha ny kledning. 5m Front. 8m østvegg. 5m bak. Samt nye vinduer i tredje etasje. Nytt påbygg er ca. 22m2. Altan på topp. Fundamentet er 20cm betongplate (og byggeklart). Skyvedør og ytterdør står klar, men har ikke bestilt vinduer. Bordkledning dobbelfals stående eller liggende. Vedlagte bilder viser hvordan det ser ut i dag, og hvordan det er tenkt. Gjelder høyre del av tomannsbolig.

Bytting av kledning og vinduer

6011ÅLESUND

Ønsker å fornye kledning og vinduer i Nybømarka 3, 6011 Ålesund. * Ønsker ferdigmalt kledning. * Ønsker pristilbud med Nor-Dan vinduer. * Vurderer maling av taket, siden stillas skal opp alikevel. Taket består av galvaniserte stålplater som er malt matt svart.

Etterisolering og ny kledning

6011ÅLESUND

Etterisolere, ny kledning og skifte vinduer på en vegg. Ca 80 kvadrat.

Ny kledning - vestvegg

6006ÅLESUND

Vestvegg: Bytte ut bordkledning og montering av vindsperre ca 45m2. Bytte av 2 vindu på samme vegg, 120x120 og 120x60. Ser det er byttet til liggende kledning på flere hus her i samme felt, så det kan være et alternativ. Bytte ut gulvbord, rekke og rekkverkbord på veranda 15m2. (2,15x9,15)

Siste evalueringer
Behov for å skifte utvendig bordkledning

Vadseth Bygg leverte i henhold til avtalen vi hadde, både på kvalitet, pris og tid. De var effektive i forkant, underveis med arbeidet, og etterpå med rydding, i forbindelse med å legge nye kledningen på huset. Vi bruker de gjerne igjen og vil anbefale dem til andre.

Sep. 2021
K

Kirkens Bymisjon Møre v/Eva om Vadseth Bygg

Ålesund
Skifte kledning og male

Lekkert utført arbeid, meget fornøyd! 👌😊

Sep. 2020
C

Camilla om Vadseth Bygg

Ålesund
Bytte kledning og vindu

Flinke og effektive karer. De byttet vindu og kledning på huset. Jobben ble gjort som vi ønsket til en fornuftig pris. Anbefaler Alvekas til andre.

Sep. 2020
H

Henny om ALVEKAS AS

Ålesund