Kledning i Aukra

Planlegger du et nytt prosjekt eller trenger du en håndverker til din oppussing? På mittanbud får du uforpliktende tilbud fra kvalifiserte bedrifter

Start her
Siste registrerte jobber

* Fortsatt ledig: Bytte vinduer

6409MOLDE

Ønsker å få en håndverker til å sette inn 2 nye stue vinduer samt en terrassedør. Vi har vinduene og dør, samt ny kledning som må skiftes samtidig. Ønsker og at ny foring blir satt inn. Dette kjøper vi på forhånd og har klart. Ønsker å få jobben gjort så fort som mulig, gjerne om det kan bli gjort innen 14 dager.

Kledning/renovering av vestvegg

6480AUKRA

Vi har et gammelt hus i Aukra kommune, som brukes som hytte. Vestveggen på dette huset ble for mange år siden kledd med bølgeblikk. Dette er modent for utskifting og det er dette vi ønsker hjelp til. Platene må fjernes, må stendere byttes (?), utforing og isolering, må det gjøres noe med mur (?), ny liggende kledning, maling og bortkjøring. Vi ønsker også etter hvert å få satt inn et vindu på loft og kjøkken, så vi ønsker at det skal legges til rette for dette. Veggen er ca. 5 m bred og ca. 4,5 meter fra grunnmur og opp til mønet. Det er ikke tømmervegg. Veggen ser fin og tørr ut fra innsiden. Befaring kan avtales. Hører fra deg om dette er av interesse eller om du har flere spørsmål.