Trenger du hjelp med kledning i Skien?

Skal du bytte eller reparere kledning på hus, hytte, blokk eller garasje i Skien? Legg ut jobben på Mittanbud og få tilbud fra flere dyktige håndverkere som hjelper med kledning i Skien.

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Trenger du hjelp med kledning i Skien?

Skal du bytte eller reparere kledning på hus, hytte, blokk eller garasje i Skien? Legg ut jobben på Mittanbud og få tilbud fra flere dyktige håndverkere som hjelper med kledning i Skien.

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best
Om Skien

Skien kommune ligger like nord for Porsgrunn i Vestfold og Telemark fylke, og har i overkant av 55 000 innbyggere. Flesteparten av innbyggerne i kommunen bor i den sammenhengende tettbebyggelsen mellom Skien, Porsgrunn og Bamle, med en konsentrasjon i byen Skien sørøst i kommunen.

Skien sentrum kjennetegnes av murgårder i både gotisk, renessanse- og barokkstil, bygget etter en bybrann i 1886. Boligkvarteret Snipetorp overlevde brannen og har sammenhengende trehusbebyggelse fra slutten av 1700-tallet. Ellers i kommunen er det variert bebyggelse med mange eneboliger, i tillegg til en del tomannsboliger, rekkehus og gårder. Hva du har lov til å pusse opp og hvilke byggesøknader du må sende inn, avhenger av boligtypen din.

Uansett om du skal totalrenovere huset eller trenger hjelp til vedlikehold, er det lurt å benytte seg av håndverkere som holder til i Skien eller i nærheten av deg. De har kjennskap til hvilke byggeregler som gjelder der du bor og har erfaring med hvilke materialer som passer til klimaforholdene i området.

Siste jobber innen kledning i Skien

Bytte kledning

3723SKIEN

Bytte av kledning, vindskier, samt fiks av balkong.

Utskifting av kledning og vinduer

3719SKIEN

Utskifting av kledning og isolasjon. Utskifting av vinduer. Boligen ligger i Siljan.

Skifte kledning

3742SKIEN

Vi ønsker å skifte kledning på huset og garasjen. Vi må og bytte takpapp på taket. Det skal settes inn et nytt vindu på vaskerom.

Skifte kledning

3719SKIEN

Vegg er 99kvd totalt. 16.5m X 6m. Port og åpningen er 8.4kvd hver. Av 2.8m X 3m Så totalt areal som skal skiftes utgjør da ca 82kvd. Veggen skal ikke "rettes opp" og det skal monteres stående kledning uten overliggere, akkurat samme som i dag. Jobben består av å; - Rive gammel kledning - Montere vindpapp - Lekte/sløyfe ut - Montere ny kledning - Skifte pannebord Jeg har materialer og vindpapp selv. Avfall tar jeg meg også av selv. Utførende må ha forsikringer i orden for denne type jobb. Og må ha stillas og festematriell til jobben. Ønsker da et tilbud med fastpris, alle tilbud som ikke er fastpris vil ikke bli vurdert.

Skifte av kledning til stålplater og skifte bunnsville på driftsbygning.

3746SKIEN

Ta ned gammel kledning. Sette opp stålplater, rødmalte. Ca. 60 m2. Festemateriell landbruksskruer 70 mm. Skifte bunnsville. Vi har limtre. Du må ha med stillas.

Rehabilitering/utbygging av veranda, bytte av kledning.

3712SKIEN

Har fra før veranda, som behøver oppgradering og ønsker å utvide den til full lengde ift huset. 1 gavlvegg som også behøver ny kledning. Huset er på 1etg.

Siste evalueringer
Bytte kledning + bytte vindu/dør

Marius er ryddig, profesjonell og dyktig. Arbeidet er av god kvalitet!

Juli 2021
M

Marthe Høimyhr om SBYGG AS

Skien
Bytte noe kledning, samt vaske, skrape og male hus

Veldig fornøyd med resultatet. Malingsarbeidet, inkludert skraping, ble gjort på en veldig nøyaktig og god måte. Ikke noe søl med maling e.l. Også snekkerarbeidet som ble utført er gjennomført med god kvalitet. Både under snekker og malearbeidet hadde vi god kommunikasjon for å finne de beste løsningene. Eneste grunn til 4 og ikke 5 stjerner er at en ansatt ikke hadde riktig kompetanse for å utføre vasking, noe som førte til en midlertidig krise. Sjefen var imidlertid raskt på plass og tok ansvar for å rette opp dette.

Juni 2021
H

Heidi Beate Bjaarstad om AR BYGG, VERBICKAS

Skien
Isolere, bytte kledning, vinduer ++

Kjempedyktige og superraske 😊 Veldig fornøyd!

April 2021
H

Hanne om KNARDAL BYGG AS

Skien
Skifte kledning på hus

Hyggelige og løsningsorienterte fagfolk. Serviceinnstilt og enkle å få tak i. Godt fornøyd med resultatet.

Nov. 2020
H

Henrik om TÆL AS

Skien