Trenger du hjelp med kledning i Grimstad?

Skal du bytte eller reparere kledning på hus, hytte, blokk eller garasje i Grimstad? Legg ut jobben på Mittanbud og få tilbud fra flere dyktige håndverkere som hjelper med kledning i Grimstad.

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Trenger du hjelp med kledning i Grimstad?

Skal du bytte eller reparere kledning på hus, hytte, blokk eller garasje i Grimstad? Legg ut jobben på Mittanbud og få tilbud fra flere dyktige håndverkere som hjelper med kledning i Grimstad.

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best
Siste jobber innen kledning i Grimstad

Skifte kledning og etablere takutsikk på en kvist

4886GRIMSTAD

Har en gavlvegg / kvist som går fra plan 1 opp til mønet over 2. Etasje. Trenger å skifte stående kledning og etablere et takutsikk ut av gavelen. Det må også legges inn noen vannbord over vinduer på veggen for å sikre god vanntetting. Det er ønskelig å ha bare stående kledning så langt det lar seg gjøre.

Gjenopprette altan og skifte av kledning på vegg

4885GRIMSTAD

Trenger å få gjenopprette altan som raste ned pga snøras i vinter. Mulig mindre altan med trapp ned til plen. Vil også ha skiftet kledning på den ene veggen hvor altan var.

Fasadeendring og ny planløsning av enebolig.

4885GRIMSTAD

Eneboligen er på to og en halv etasje, med grunnflate på mellom 130-140 kvm. Huset er fra 80 tallet og er arkitekttegnet. Først og fremst behøver vi hjelp til å få tegnet ny planløsning, samt få tegnet opp en modernisert fasadeendring av huset. I første omgang vil vi prioritere å få utført fasadeendringen, med etterisolering, skifte av vindu, dører og kledning. Drenering må også utføres. Vi er også interessert i å få satt opp en størrre garasje, men her må det nok gjøres mye med grunnen. Tomten bør befares.

Bytte deler av kledning på hus

4879GRIMSTAD

Bytte deler av kledning på hus, legge beslag som avslutting mot terrasse. Bytte av inngangsdør.

Skifting av kledning, etterisolering og bytting av vinduer

4876GRIMSTAD

Ønsker befaring og pristilbud på bytting av kledning, utlekting til 10cm isolasjon, utflytting av vinduer med det som følger med (her er det noen som skal flyttes ut og noen som skal byttes). Bygget er en enebolig fra ca 1930 i reisverk (ca 7 cm tykt). Det er tidligere isolert 5 cm innenfra, men ellers ingen isolasjon i veggene. Lite utsmykninger, men den opprinnelige stilen skal ivaretas. Boligen er ikke bygningsvernet.

Bytte kledning på solvegg

4888HOMBORSUND

Solveggen er opp til mønet, tre store vinduer og er i overensstemmelse, grunnmur under under veranda

Siste evalueringer
Liten hytterenovering

Veldig hyggelige karer. Kommunikasjon foregår stort sett på engelsk men fungerer godt. De er svært effektive i arbeidet og alltid positive. Meget fornøyd med arbeidet som ble utført som var en hytterenovering av en hytte som var i svært dårlig forfatning, nå skinner den!

Juli 2022
H

Hans Christian om MANTAS CONSTRUCTIONS AS

Oslo
Nye vinduer og kledning

Professjonelle snekkere som jeg varmt kan anbefale til alle og har allerede anbefalt til mine nærmeste. Jobben er gjort fabelaktig og jeg fikk kontinuerlig oppfølging av ting som skulle bli gjort. Kommer garantert til å kontakte dem igjen ved neste jobb som trengs. Jobben som ble utført var riving av kledning, utlekting og isolering, ny vindsperre, og ny kledning på utsiden. Alle vinduer ble byttet og store deler av fasaden fikk et nyere utseende. Terrassen fikk en kjempe fin trapp, med et solid og flott rekkverk. Bruk Osa Bygg så blir du fornøyd!

Mai 2022
E

Erlend om OSA BYGG

Grimstad
Tak over inngangsparti

Godt utført arbeid. Prisen ble som forventet, og det ble kommunisert godt underveis både mtp arbeidstider, avtalte tillegg og enighet om utførelsen. Fornøyd både med pris og utførelse. Kan anbefales

Jan. 2022
C

Christoffer Husby om MONTASJE-TEAM V/DIRK P. TROMMER

Grimstad
Renovering av yttervegg (Hytte) - Gjeving

Total renovasjon av yttervegg på hytta (vestlandskledning, vinduer isolasjon m.m.). Meget bra utført arbeid, samt veldig hyggelige folk. Kan anbefales på det sterkeste.

Aug. 2021
T

Trond om OPTIMAL BYGG PACHARIZ

Grimstad
Bytte kledning og vinduer

Montasje-Team kan jeg anbefale, de er ryddig og vi hadde god kommunikasjon underveis slik at vi hadde ikke noe overraskelse nå gjelder prisen i forhold til jobben . Jeg må også si at de leverte god kvalitet på jobben de har gjort hos oss. Vi er veldig fornøyd med dem,og ønsker dem lykke til videre. Ben

Juni 2021
R

Rafik om MONTASJE-TEAM V/DIRK P. TROMMER

Fevik