Trenger du hjelp med kledning i Frogn?

Skal du bytte eller reparere kledning på hus, hytte, blokk eller garasje i Frogn? Legg ut jobben på Mittanbud og få tilbud fra flere dyktige håndverkere som hjelper med kledning i Frogn.

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Trenger du hjelp med kledning i Frogn?

Skal du bytte eller reparere kledning på hus, hytte, blokk eller garasje i Frogn? Legg ut jobben på Mittanbud og få tilbud fra flere dyktige håndverkere som hjelper med kledning i Frogn.

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best
Siste jobber innen kledning i Frogn

Oppgradering av husfasade - Bytte av kledning og etterisolering

1444DRØBAK

Hei, Vi planlegger en oppgradering av vårt hjem og søker dyktige fagfolk til følgende oppdrag: Beskrivelse av jobben: Kledningsarbeid: Vi trenger å bytte kledning på to vegger, med et samlet areal på 110 kvm. Vi ønsker å bruke Malmfuru 21 x 145 mm dobbeltfals med jernvitrol, levert av Svenneby sag og høvleri. Dersom du har en avtale med Svenneby og kan tilby en god pris på denne kledningen, vil dette være en stor fordel. Etterisolering: Vegger skal etterisoleres med 5 cm isolasjon. Beslag: Installering av nye beslag under vinduene er også nødvendig, og tidligere arbeid av denne typen har blitt utført av en blikkenslager. Tilleggsinformasjon: Jeg vil selv stå for rivingen av eksisterende kledning før arbeidet starter, så dette trenger ikke å inkluderes i tilbudet. Jeg vil også håndtere all avfallshåndtering etter endt arbeid. Vi ser etter en leverandør som kan tilby en konkurransedyktig pris, men det er viktig for oss at arbeidet utføres profesjonelt og med god kvalitet. Vennligst inkluder din beste pris, samt informasjon om tilgjengelighet og estimert tidsbruk for gjennomføring av arbeidet. Ser frem til et godt samarbeid og ditt tilbud! Mvh Kyrre

bytte noe av kledning på hus

1444DRØBAK

har noen panel utvendig som er råtten i enden og trenger da å få byttet disse. levere materiale og utføre jobben. dreier seg om ca. 20 - 30 bord. samt også en støttestolpe som er ødelagt.

Male og skifte enkeltbord/ kledning på hus

1448DRØBAK

Vi ønsker å få tilbud på å vaske, påsprøyting av muggdreper, 2 lag maling av huset. Det noen råtne bord som må skiftes, noe skraping, omfang avklares nærmere. Liggende kledning. Grunnmur males også, samt feste/utbedre grunnmurplater

Ny kledning, nye dører/vinduer og etterisolering - grendehus i sveitserstil

1455NORDRE FROGN

Digerud grendestue ble bygget i 1902 som en lokal grendeskole helt syd på Nesoddlandet og fungerte som skole for barna i Nordre Frogn frem til 1950-tallet en gang. Etter en del års kommunalt forfall, ble eiendommen overført til en lokal forening, som siden da har hatt ansvaret for å ta vare på eiendommen og tilby rimelig utleie til alle som ønsker å feire en av livets store dager. Vi ønsker å etterisolerer alle utvendige vegger, skifte panel til gammeldags perlestaff, sette inn tidsriktige (men teknisk moderne) vinduer og dører, slik at bygningen i størst mulig grad blir tilbakeført til opprinnelig Sveitserstil. For å komme i mål økonomisk må foreningen få anledning til å bidra med dugnadsinnsats på oppgaver slik som riving av gammel panel, rydding og bortkjøring, isolering (med etterkontroll av ansvarlig firma) og maling. Arbeidet tenkes påbegynt i år, etter nærmere avtale.

Etterisolering yttervegg

1446DRØBAK

Ønsker tilbud på utvendig etterisolering av delvegg, ca 15 kvm. 10 cm isolasjon; vindsperre. Ev. gjenbruk av gammel kledning, eller skifte til ny. To vinduer vurderes også skiftet ut.

Bytte av morkne kanter og kledning lengst ner

1444DRØBAK

Vi trenger å få byttet morkne kanter på huset og også kledning lengst ner, se bilder. Gjerne så snart som mulig.

Siste evalueringer
Bytte fasadeplater med kledning

Kom, når de skulle. Gjorde jobbe som avtalt, effektivt til avtal pris. Kan anbefale.

Feb. 2022
A

Anders om SNEKKER OG TØMRER AS

Drøbak