Trenger du hjelp med kledning i Stjørdal?

Skal du bytte eller reparere kledning på hus, hytte, blokk eller garasje i Stjørdal? Legg ut jobben på Mittanbud og få tilbud fra flere dyktige håndverkere som hjelper med kledning i Stjørdal.

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Trenger du hjelp med kledning i Stjørdal?

Skal du bytte eller reparere kledning på hus, hytte, blokk eller garasje i Stjørdal? Legg ut jobben på Mittanbud og få tilbud fra flere dyktige håndverkere som hjelper med kledning i Stjørdal.

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best
Siste jobber innen kledning i Stjørdal

Skifting av trappesatser og bordkledning

7520HEGRA

Vi trenger hjelp til å bytte noen trappe satser til svalgang i 1. etasje. Vi har materialene til dette. Samt bytte ut noen bord i bordkledning på værsidene på noen av byggene i boretslaget. Samt bord under noen av balkongene i 2. etasje. det siste som må gjøres er utskifting av vindskier på flere av bygningene. dette er høyt oppe så bruk av lift eller Stilas på påberegnes. Dersom oppdraget er aktuelt og det er ønskelig med en besiktigelse for å sammen ta en vurdering av oppdraget er ikke dette noe problem å få til.

Bytte av kledning og ytterdør

7503STJØRDAL

Bytte av kledning (værvegg) ca 40-50 kvm, etterisolere om behov? Og montering av ytterdør til kjeller.

Tilbygg på hytte, bytte av vinduer, ny ytterkledning

7519ELVARLI

Vi har ei eldre hytte på ca. 30 kvm som vi ønsker å bygge ut i en retning med et tilbygg på 4,6 X 5,5 meter. I sammenheng med utbygging ønsker vi å bytte ytterkledning på den gamle delen lik den på tilbygget. To vinduer på den eldre delen skal byttes, samt at vi må inn med ny ytterdør da inngang blir flyttet til tilbyggs delen. 3 til 4 nye vinduer på tilbygget i tradisjonell hyttestil. Tilbygget skal deles inn i 2 soverom på enden pluss et lite bad. Resten av tilbygget vil bestå av entré. Dette er en tømmerkasse fra ca. 1940 som er kledd med panel inn- og utvendig. Hytta har i dag en murt åpen peis som vi ønsker å rive og i stedet sette inn en moderne mer økonomisk peisovn.

bytte kledning og tre vinduer

7506STJØRDAL

Ønsker å bytte kledning på to sider av huset og tre vinduer. Legger ved bilde av hvordan det ser ut nå og hvordan type kledning jeg ønsker. Jeg kan levere material eller dere kan levere, det finner vi ut av. Ny vinduer har jeg.

Etterisolering og skifte kledning på én vegg samt ny balkong

7525FLORNES

Trenger å etterisolere og skifte kledning av en vegg. Vi har etterisolert andre vegger tidligere, men overgangen fra ene veggen til den vi nå vi ta er dårlig slik at mus kommer inn. Isteden for å bare tette problemområdet så velger vi ta hele veggen. Da forrige vegg ble tatt måtte vi rive balkongen. Gammelt fundament i bakken står og det er lagt inn 2x6 bak kledningen slik at det er enkelt å sette opp ny balkong lik den gamle.

Skifte kledning og legge ny vindsperre på en vegg

7503STJØRDAL

Ønsker å tilbud på skifte av kledning og vindsperre på 1 vegg. Liggende panel, 1 etasje - 6 vinduer + 1 dør som må hensyn tas i forhold til innkledning. Totalt ca. 40m2. Vertikale skjøter som vises på bilde skal fjernes slik at panelet blir sammenhengende. Kun pris på jobb, materialer er/blir kjøpt inn. Oppstart så snart som mulig etter 01.06

Siste evalueringer
* Fortsatt ledig: Bytte av kledning yttervegg 2x etg.

Assign AS anbefales på det sterkeste. Hyggelige og serviceinnstilte fagmenn som har utført jobben effektivt og ryddig. De har vært god på å kommunisere underveis i prosessen, noe som har hjulpet på helhetsinntrykket en sitter igjen med.

Des. 2021
I

Ivar om BYGGREHAB AS

Stjørdal