Kledning i Åmot

Planlegger du et nytt prosjekt eller trenger du en håndverker til din oppussing? På mittanbud får du uforpliktende tilbud fra kvalifiserte bedrifter

Start her
Siste registrerte jobber

Maling av sameie på Rena

2451RENA

Sameie med ti seksjoner ønsker tilbud på malerarbeider. Vask, mulig bytte av noe kledning til ferdig malt. Interessenter oppfordres til å ta kontakt for befaring.

Skifte kledning, etterisolere, bytte vinduer og balkongdør

2450RENA

Ett hus fra 70 tallet. Trenger å isolere på nytt, skifte endel vinduer, en dobbel terrassedør og 2 enkle og bytte kledning. Ca 20 vinduer.

Husfasade

2450RENA

Skifting av panel

Skifte tømmermannspanel på eldre hytte

2450RENA

Skifte vindpapp og tømmermannspanel på eldre seterhytte. Lengde og bredde hytte: 17 ×5.2 meter. Høyde ca 2.3 meter

* Fortsatt ledig: Legging av ny bekledning på enebolig.

2450RENA

Hei. Jeg har nylig kjøpt et gammelt hus i Rena i Innlandet som jeg skal pusse opp. Jeg skal blant annet skifte bekledning på hele huset. I den anledning trenger jeg hjelp av noen som er litt mer fagkyndige enn meg selv. Vi ordner riving av gammel kledning selv, men skulle hatt litt veiledning og hjelp når det kommer til å legge ny. Vi kan stille med arbeidskraft og være med å hjelpe å arbeide.

Bjelke, søyler og kledning

2450RENA

Jeg trenger fagfolk til å bytte ytterste bjelken under verandaen på kortsiden av huset. Det er råte i ene hjørnet. Jeg antar søyler bør byttes samtidig. Ønsker også pris på bytte av kledning i gavlvegg.