Trenger du hjelp med kledning i Molde?

Skal du bytte eller reparere kledning på hus, hytte, blokk eller garasje i Molde? Legg ut jobben på Mittanbud og få tilbud fra flere dyktige håndverkere som hjelper med kledning i Molde.

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Trenger du hjelp med kledning i Molde?

Skal du bytte eller reparere kledning på hus, hytte, blokk eller garasje i Molde? Legg ut jobben på Mittanbud og få tilbud fra flere dyktige håndverkere som hjelper med kledning i Molde.

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best
Siste jobber innen kledning i Molde

Renovering av hytte

6410MOLDE

Dyktig snekker søkes til utvendig totalrenovering av hyttefasade. Hytten er per dags dato uisolert og fasaden skal totalrenoveres: Isolasjon i eksisterende stenderverk. Nye vinduer (noen tilpasninger og forflytninger av eksisterende vinduer). Vindsperre og ny bordkledning. Jeg ønsker i utgangspunktet å renovere innvendig selv og bidra som håndtlanger for snekker(ene) ved behov, samt sikre materiallogistikken. Hytten befinner seg på Aureholmen i Aureosen, som innebærer daglig båttransport (5 min) til og fra som vil bli tilrettelagt (feks 08.15-15.30). Antall dører: 1 Antall vinduer: 4 Lengdemeter kledning vegg (inkl dører og vinduer): ca. 4 + 8 + 6 + 3 = 21meter. Hytten er kun på ett plan, og taket er ferdig lagt. Ved dårlig vær i perioden kan innendørs snekkerarbeid bli aktuelt. Oppdraget utføres på timebasis, men det er ønskelig med et estimert timeomfang ved oppstart. Ny kledning er påbegynt på et påbygg og ønskes fullført i samme stil. Ta kontakt ved spørsmål. Snarlig oppstart er ønskelig, så tidlig som mulig i mai.

skifte kledning utvendig

6429MOLDE

Hei, jeg ønsker å skifte bordkledningen på deler av boligen min på grunn av råteskader. Kan jeg få litt mer informasjon om hvor lang tid det vil ta å bytte dem ut? Jeg sender med en kopi av tilstandsrapporten fra takstamnn. Rapport : Det er liggende ytterkledning og platekledd innvendig. Vurdering av avvik: • Det er påvist spredte råteskader i bordkledningen. • Det er ingen eller liten lufting i nedre kant av kledning mot grunnmur. Bilde: For kort avstand mellom nedre trebord og verandadekke. Fukt opptak og begynnende råte i noen nedre bord

Bytte bordkledning

6419MOLDE

Kun en vegg som trenger ny kledning. Dette er værveggen mot vest.

Bytte av bordkledning og vinduer samt etterisolering.

6412MOLDE

Hei! Jobben gjelder etterisolering og bytting av bordkledning på del av tomannsbolig. I tillegg skal det byttes 6 vinduer og balkongdør hvorav 5 viduer og dør i første etasje. Jobben ønskes utført i løpe av sommeren slik at jeg selv kommer selv til å være hjemme under oppussingen og hjelper til med riving og lignende Er det noe som er uklart eller noe ekstra informasjon som trengs er det bare å ta kontakt.

Fasaderenovering og balkonger på 3 sammenhengende rekkehus

6415MOLDE

Bytte bordkledning, bytte dagens isolasjon med ny. Bytte alle vindu/dører Bygge markterrasser Bygge balkonger Dagens bordkledning (på nord og sør-side) bytte med dobbelfalset liggende kledning med spor. Dagens 10cm isolasjon (hvit glava) byttes med ny isolasjon. Det monteres vindsperre. 2. etasje skal ha balkonger 1. etasje skal ha markterrasser med skillevegg mellom hver leilighet Vindu/dører skal byttes

Bytte bordkledning, vindu og dører

6415MOLDE

Bytte bordkledning, vindu og dører på 3 rekkehus.