Trenger du hjelp med kledning i Ørsta?

Skal du bytte eller reparere kledning på hus, hytte, blokk eller garasje i Ørsta? Legg ut jobben på Mittanbud og få tilbud fra flere dyktige håndverkere som hjelper med kledning i Ørsta.

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Trenger du hjelp med kledning i Ørsta?

Skal du bytte eller reparere kledning på hus, hytte, blokk eller garasje i Ørsta? Legg ut jobben på Mittanbud og få tilbud fra flere dyktige håndverkere som hjelper med kledning i Ørsta.

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best
Siste jobber innen kledning i Ørsta

Nytt tak + oppløft Ark + Nye vinduer og bordkledning

6160HOVDEBYGDA

Huset er et standard 1965 mod, med shingel tak fra 1990. Huset har noen påbygg fra 1978 og 2008. Ønsker å benytte muligheten når vi skifter taket å åpne opp med en Ark. Type tak som er tenkt er(Eksempel:Plannja Trend 275 er et lettmontert tak uten synlige skruer.) Ønsker også å skifte ut stuevinduer til tre lags isolasjonsvindu og etter isolere med 5cm isolasjon, vindduk. Dagens altandør byttes ut med stuevinduer. Tilslutt ny bordkledning.

ny fasade på hytte

6160HOVDEBYGDA

vi ynskjer å trekkje fram fronten på hytta vår med litt over ein meter. Vi ynskjer å setje inn ny glassvegg, glasa bestiller vi sjølv. Vi treng snekkarhjelp til å bygge inn og montere glas. Glasa må festas på dragarane som stikk fram, og skal trekkast heilt fram til kanten på taket, ikkje slik som på biletet vi har lagt ved. Dette biletet skal vise korleis vi tenkjer det med vindauge på heile veggen framover. Vi har verandadør på sida av hytta, så ingen av vindauga i front skal kunne opnast, og det skal heller ikkje vere altan på framsida.Den bygger vi på sida seinare sjølve. Innvendig tenkjer vi at loftstova skal vere open ned, men at vi set inn rekkverk slik det vert som eit galleri.

Skifte kledning, vinduer og etterisolere enebolig

6184STORESTANDAL

Skifte ytterkledning Etterisolere Fore ut 8 vinduer Skifte 12 vinduer Enebolig på 3,5 etasjer inkl. murt kjeller. Tot. ca 400 kvm boareal. Muligens også bygge ny terrasse i 2 etg over eksisterende terrasse, med tett gulv.

Skifte kledning på hus

6156ØRSTA

Jeg har et hus med ca. 250 kvm kledning som bør byttes. Om mulig bare vérveggen på ca 80 kvm. Jeg ønsker å få isolert også. Det er et gammelt hus med noe tømmer i deler av veggene og lite isolasjon. Det kan også være aktuelt å bytte tre vinduer på ca 95x50 (hxb), et større vindu på loft på ca 2x2 (større enn originalt vindu) og et på ca 1.10x2 (litt større enn originalt vindu).

Bytte kledning på Enebolig

6153ØRSTA

Ønsker tilbud på bytte av kledning på enebolig fra 1970. Kledning og matriell ankommer 26.08.21 og består av låvekledning tett i 4 , 5, og 6 toms utførelse som skal legges i "mix". det skal legges ny vindduk og lekter. Huset er ikke spesielt høyt (typisk "husbankhus". bredde ca 6,5 meter og lengde ca 17 meter. stående kledning. huset har i dag en carport som er innbygget, denne skal kles igjen og gjøres om til 2 soverom som føyes inn i dagens boligareal . (30kvm totalt). Her blir det nødvendig og stendre opp og tette + isolere. sette inn vinduer (3stk 120x120 og 2 stk 60x120 + verandadør) ønsker tilbud på jobben. om det finnes flinke snekkere som har ledig kapasitet i nærmeste fremtid er dette et stort pluss. ønsker selv å bidra så godt som mulig, rivingsarbeide, sjauing og innvendig oppbygging av rom kommer jeg til å gjøre selv.