Kledning i Ringsaker

Planlegger du et nytt prosjekt eller trenger du en håndverker til din oppussing? På mittanbud får du uforpliktende tilbud fra kvalifiserte bedrifter

Start her
Kledning i Ringsaker

EUPHORIA BYGG AS

Euphoria Bygg AS leverer snekker- og male-tjenester i alt fra store oppussingsprosjekt til mindre prosjekt, som hastejobber og montering. Eksempler på tjenester vi tilbyr: Montering av dører og vinduer, Panellegging både innvendig og utvendig (kledning), Legging av laminat, gipsplater og sponplater, Maling både innvendig og utvendig, Sparkling, Listlegging, Påbygg.

Sep. 2021

Bytte kledning

"Vi er veldig fornøyde med jobben som har blitt gjort hos oss. De var raske til å ta kontakt, gi tilbud og begynne jobben. De gjennomførte godt innenfor den tidsrammen vi hadde satt og prisen var som avtalt."
T
Trine
EUPHORIA BYGG AS
Siste registrerte jobber

Ferdigstille oppussing av husmannsplass

2350NES PÅ HEDMARKEN

Legge ferdig ytterpanel Kle veggpanel inne Montere kjøkken Montere bad Legge gulv

Bytte kledning, bygge terrasse,nytt tak...

2384BRUMUNDDAL

Hei, det trengs et firma med gode referanser til den kommende jobben. Eksisterende bygg er på ca 800 kvadratmeter. Det var tidligere skole, den gamle delen var bygget i 1914, så det er ikke kjent hva som sitter i veggene, og den nyere delen er ca 1990. Arbeid som skal utføres: * Utskifting av eksisterende kledning. * Bygge ny terrasse. * Montering av 2 nye vinduer. * Nytt klokketårn. * Nytt tak. * Ny dør. Alt er forklart i illustrasjonen og situasjonsplanen.

Etterisolere og skifte kledning på yttervegg

2388BRUMUNDDAL

En sliten yttervegg må plukkes helt ned og settes opp på nytt. Regner med råteskader i nedre del av veggen, og muligens rundt vinduer. Alle vinduer må skiftes. I tillegg er det en kjøkkenbod/-inngang som må tas. For den rette entreprenøren er det også muligheter for å ta ansvar for oppussing av både kjøkken og bad i tillegg, samt etterisolering av tak.

Skifte kledningsplanker samt montere steniplater på en yttervegg

2386BRUMUNDDAL

Vi ønsker å komme i kontakt med en snekker som kan komme på befaring angående skifte av råtne kledninger samt montere steniplater på en yttervegg.

Bytte kledning

2610MESNALI

Etterisolere, bytte kledning og vinduer på 2 sider av en enebolig. Vi har alt av materialer liggende så trenger kun hjelp med selve utførelsen. Hadde planlagt å gjøre jobben selv men av ulike årsaker så får vi ikke gjort dette nå.

Bytte tak og kledning

2355GAUPEN

Skifte tak og bytte noe kledning. Samt et lite overbygg