Trenger du hjelp med kledning i Arendal?

Skal du bytte eller reparere kledning på hus, hytte, blokk eller garasje i Arendal? Legg ut jobben på Mittanbud og få tilbud fra flere dyktige håndverkere som hjelper med kledning i Arendal.

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Trenger du hjelp med kledning i Arendal?

Skal du bytte eller reparere kledning på hus, hytte, blokk eller garasje i Arendal? Legg ut jobben på Mittanbud og få tilbud fra flere dyktige håndverkere som hjelper med kledning i Arendal.

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best
Siste jobber innen kledning i Arendal

Skifte kledning og etterisolere enebolig

4847ARENDAL

Trenger faglært håndverker til å bytte kledning og isolere. Eneboligen er ca 120 i grunnflate, 2 og en halv etg og det trengs stilas.

Bytte kledning og vinduer samt etterisolere

4812KONGSHAVN

Vi ser etter et firma som kan gjøre følgende arbeid på huset vårt: - Bytte kledning på hele huset, lekte ut og etterisolere. Hele fasaden er ca 135 kvm totalt. - Bytte eksisterende vinduer, ca 13 stk - Flytte inngang og ytterdør, lage trapp og platting til ny inngang, ca 10 kvm platting og evt en liten trapp. - Bytte ytterdør i kjeller - Sette inn fransk balkong, i stedet for dagens balkong i andre etasje - Utvide og bytte verandadør 1. etasje. - Utvide ett vindu til fransk balkong i 2. etasje. - Alle stedene med nye vinduer dører må det også gjøres fint på innsiden. - Evt kommer an på pris: Lage større plass til vinduer i kjelleren og sette inn nye vinduer der. - Evt også bygge ny veranda 1. etasje. Ca 25 kvm, vil stå nesten på bakken i den ene enden og være ca 1,5 m over bakken på andre enden. Vi tar gjerne imot interesserte på befaring. Ønsker et spesifisert tilbud, og vi må skrive kontrakt i forkant av oppstart. Vi kan gjerne kjøpe vinduer og materiale gjennom firmaet som utfører arbeidet, dersom det lønner seg.

Skifte klednig

4823NEDENES

Fornye kledning og etterisolere iflg. Enovas krav til energieffektisering.

Tømmermann kledning på eldre våningshus

4849ARENDAL

Vi skal bytte kledning på huset, deler av huset skal byttes totalt, mens noen nyere kledning bare skal fikses opp. Min far er tømrer, men delvis ufør. Vi trenger derfor en medhjelper. Dette vil være en fin mulighet for en som ønsker å gå videre som tømrer, eller som allerede går på yrkesfag. Min far er svært dyktig, og er flink til å lære bort. Vi søker deg som er kvikk og hjelpsom, liker å jobbe på ettermiddag kveld, og som vil bruke litt ekstra tid på å lære seg detaljert tømrerarbeid/ Restaurering av gamle hus.

Skifte kledning på to vegger

4817HIS

Vurderer å skifte hele kledningen på to av gavlveggene på huset i stedet for å kun skifte ut de råtne bordene. Veggene måler ca. 6-7 m i bredden og ca. 7 m i høyden. Ønsker pris på jobben inkl. stillas.

Ønsker å bytte kledning hos meg

4838ARENDAL

Ønsker å bytte kledning til huset mitt.

Siste evalueringer
Skifte bordkledning

Gjennomførte jobben godt og til avtalt tid og pris. Godt fornøyd

Aug. 2021
O

Ole-Kristian om OPTIMAL BYGG PACHARIZ

Nedenes
Nye vinduer og kledning

Ryddige,utførte godt arbeide og prisen ble som avtalt. Hyggelige folk. Anbefales på det varmeste.

April 2021
E

Erik om MTJ BYGG AS

Kolbjørnsvik
Skifte kledning og bytte vindu

Jeg er meget fornøyd med jobben som er gjort. Veldig bra inntrykk. God kommunikasjon. Løsningsorientert og fleksibel. Bra jobba💪

Nov. 2020
R

Ronny om OPTIMAL BYGG PACHARIZ

Arendal
Vindskier og kledning på mindre område av garasje og hus

Helt etter avtalen. Utmerket samarbeid. Fornøyd med prisen.

Sep. 2020
L

Liv og Willy om ANDREE HOBRAK BYGGTJENESTER AS

Saltrød
shifte kledning

Veldig bra.

Sep. 2020
M

Mahmoud om MTJ BYGG AS

Arendal
Skifte kledning

Flott levert arbeid iht til opprinnelig tilbud. Diverse tilleggsarbeider ble diskutert underveis og utført til en grei pris. Ryddig firma med hyggelige og dyktige folk, anbefales!

Sep. 2020
P

Per E om KVALITETSTJENESTER AS

Staubø
snekkerarbeid

Greie flinke folk. Kom til avtalt tid.

Aug. 2020
M

Marte om HRVC SNEKKER OG HÅNDVERKSTJENESTER AS

Eydehavn