Kledning - Sveio

Planlegger du et nytt prosjekt eller trenger du en håndverker til din oppussing? På Mittanbud får du uforpliktende tilbud fra kvalifiserte bedrifter

Start her
Kledning i Sveio

VAKTMESTEREN. AS

Skifte kledning

"Jobben ble utført ihht avtale både mtp pris og varighet. God kommunikasjon underveis og kvaliteten ser god ut. Vil bli sterkt vurdert ved lignende arbeid i fremtiden"
P
Per
Førde i hordaland, Nov. 2022
VAKTMESTEREN. AS

HAGE & BYGG AS

5.0 (43)

Hei. Vi hjelper gjerne til både inne og ute. Trenger du hjelp til å male, fikse vinduer eller klippe hekk og plen? Da kan vi hjelpe deg ut. Vi garanterer at jobben blir gjennomført på en trygg og effektiv måte. Vi har utstyr sjøl og mannskap for jobben. Dette kan vi hjelpe deg innen: * Renovere hus * Male hus (inne og ute) * Snekre (bytter vindu, bygge terrasse, oppussing) * Sjenerell hagearbeid (klippe hekken og plenen) * Bygging av ute hus (bod, garasje) Betaling kan diskuteres, dette kommer alt an på hvilken jobb og kor stor jobben er. Det kan også snakkes om det skal være en fast pris eller om det skal være timebetalt. Om du ønsker mer informasjon er det bare å kontakte oss her på Facebook eller via telefon: 925 42 121

Se mer

Kledning/isolasjon

"Alt var veldig bra. Fra kontrakt til ferdigstillelse. God kommunikasjon underveis- ingen ekstra utgifter uten at det var forhåndsavtalt. God pris- ryddighet. Opplevde alt profesjonelt utført av veldig hyggelige arbeidere. Avslutningsvis ble stilas ..."Se mer
F
Fluge
Haugesund, Mai 2021
HAGE & BYGG AS
Siste registrerte jobber

Skifte kledning, vindu og terrassedør, sette opp terrasse

5554VALEVÅG

Vi ønsker befaring og tilbud på å skifte kledning på en vegg, samt to vindu og en terrassedør. Vi skal også få satt opp terrasse . Veggen er ca 9,5 meter lang og ca 6 meter høy på det høyeste.

Bytte kledning på del av hus, skifte vinduer, fikse mur

5554VALEVÅG

Vi må bytte kledning/vannbord/ vindskier i tredje etasje på eldre hus. Det mangler kledning på oppløft på taket, samt funnet råte på deler av kledning. Lufting bak eldre kledning er ikke tilfredstillende. Tre store vinduer ( se bilder kjeller etasje) må byttes ut. Det mangler murpuss på yttervegg og pipe som må utbedres.

Skifte kledning

5555FØRDE I HORDALAND

Vurderer å skifte kledning til impregnert på ein stk langvegg på hytta/sommerhuset vårt. Areal er ca 40 m2 og kledning er enkeltfalset 148mm. Ønsker i første omgang et prisoverslag, så tar vi det derfra

Skifte kledning av vegg

5554VALEVÅG

Jeg ønsker tilbud på skifte av kledning på huset mitt. Til å begynne med bare den ene veggen, men alle må skiftes etterhvert. Jeg har ikke mål, men håper noen kan komme på befaring.

Etterisolering og skift av kledning

5550SVEIO

Vi ønsker å rive gammel kledning, etterisolere og montere ny kledning. Huset er fra 1953 og har ingen utvendig isolasjon. Samtidig skal nye takrenner monteres. Eksisterende terrasse trenger også fundamentering.

Påbygg hus

5554VALEVÅG

Ønsker pris på påbygg til hus. Det skal forlenges et eksisterende påbygg og legges til en etasje over hele. Har ferdige tegninger. Det skal kun settes opp et tett skall med tak, vegger, vinduer og eventuelt kledning. Alt innvendig skal vi ta selv.

Siste evalueringer
Skifte kledning og vinduer på en hyttevegg

Strålende fornøyd med alt fra befaring til ferdigstillelse.

Des. 2020
K

Klaus om HAGE & BYGG AS

Sveio
Isolasjon og kledning

Veldig godt utført arbeid etter forskrifter. Jobben ble utført på en effektiv og profesjonell måte. De som arbeidet her var veldig flinke og det var veldig god kommunikasjon underveis. Vi kunne ikke vært mer fornøyde! Hvis vi skal ha mer hjelp,så vet vi hvem vi skal kontakte iafall!

Juli 2020
I

Ida Bjelland om HAGE & BYGG AS

Auklandshamn

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Beskriv jobben og få uforpliktende tilbud fra flere bedrifter nær deg – helt gratis.