Trenger du hjelp med kledning i Moss?

Skal du bytte eller reparere kledning på hus, hytte, blokk eller garasje i Moss? Legg ut jobben på Mittanbud og få tilbud fra flere dyktige håndverkere som hjelper med kledning i Moss.

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Trenger du hjelp med kledning i Moss?

Skal du bytte eller reparere kledning på hus, hytte, blokk eller garasje i Moss? Legg ut jobben på Mittanbud og få tilbud fra flere dyktige håndverkere som hjelper med kledning i Moss.

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best
Om Moss

Kommunen og byen Moss ligger langs østsiden av Oslofjorden, 50 minutter sør for Oslo i Viken fylke. I tillegg til fastlandsområdet, omfatter kommunen Jeløya ute i fjorden og Dillingøya i Vansjø. Flesteparten av innbyggerne i kommunen bor i og omkring byen Moss. Sørover i kommunen ligger det mange gårder, samt andre mindre tettsteder, blant annet Ryggebyen og Larkollen.

De fleste boligene i Moss er enkeltstående hus, som eneboliger og tomannsboliger. I tillegg finnes det mange rekkehus og leiligheter, spesielt i sentrum av Moss. Hva slags bolig du har, vil påvirke hva du har lov til å gjøre av oppussing, hvordan det kan gjennomføres og hvilke byggesøknader du må sende inn til kommunen.

Uansett om du skal totalrenovere huset eller trenger hjelp til vedlikehold, er det en fordel å velge håndverkere som holder til i Moss eller i nærheten av deg. De kjenner til de lokale byggereglene og hvilke materialer som passer til klimaet der du bor. Husk at det også som regel er du som betaler for reiseveien til håndverkeren.

Siste jobber innen kledning i Moss

Skifte noe kledning på hus

1515MOSS

Noen bord på kledningen må skiftes.

Bytte kledning på enkeltvegg

1533MOSS

Kledning ved veranda ønskes byttet. Greit tilgjengelig med stige. Ca 6 m + 1 lengde . Høyde ca 2,5m ved verandadør og nesten hele de 6m , og ca 4-5m ved takrenne (ca 1m lengde) Liggende bord. Ukjent farge, en hvitnyanse. Ønsker tilbud på ferdig malt panel på denne veggen. Legger ved bilder. Mål er ca mål - ikke nøyaktige.

Etterisolering og tekking av tak på enebolig fra 1973

1597MOSS

Vi trenger å etterisolere vår enebolig som et energitiltak. Det er viktig at bedriften din er et sentralt godkjent foretak i direktoratet for byggkvalitet eller en mesterbedrift. Vi skal fore ut veggen med 10 cm og etterisolere med samlet 20 cm isolasjon. Ut med gammel, inn med ny. I samme slengen skal vi bytte vinduer og kledning, samt fjerne en kasse rundt huset. Taket er flatt og det trengs en god løsning for å få drenert bort vann og nytt tekking. Dette er søknadspliktig og vi ønsker å kunne bli ferdige før høsten. Kom gjerne med et prisestimat eller kom innom på en befaring.

Skifting av kledning, vinduer og dører

1538MOSS

Skifting av kledning, isolering. Skifte vinduer i hele huset. Løfte opp taket på ene siden av huset, hvis det er mulig. Bygge terrasse. Vurderer også å bytte tak

Bytte kledning på huset

1534MOSS

Bytte kledning på huset

Trenger pris på jobb bytte av kledning og etterisolering bytte av vindu,

1511MOSS

Trenger å bytte kledning på 3 vegger der 1 vegg vil være aktuell i førsteomgang. 3 vinduer på denne veggen. Samt etterisolering. Ønsker å komme i kontakt med firma for priser. Veggen er … kvm og …. m høy.

Siste evalueringer
Isolering av hus samt ny kledning

Vi er strålende fornøyd med arbeidet som har blitt gjort. De har vært veldig oppriktig gjennom hele prosessen og vi opplever de veldig profesjonelle. De har kommet tidsnok og holdt avtaler. I tillegg har de ryddet ordentlig etter seg og det ser strålende ut her nå etter deres arbeid. Kommunikasjonen har vært på topp gjennom hele prosessen. Vi kommer garantert til å bruke Lande Bygg AS igjen ved senere anledninger og anbefaler selskapet på det sterkeste.

Okt. 2021
F

Fitore om Lande Bygg AS

Moss
Større oppussing

God oppfølging og presis leveranse

Sep. 2021
S

Silje om TRE OG STEIN AS

Moss
Skifte bordkledning.

Veldig fornøyd med BM Service AS. Ryddig, seriøse, flinke, effektiv og superhyggelig! God kommunikasjon hele veien gjennom. Kan virkelig anbefales!

Aug. 2021
A

Arthur om BM SERVICE AS

Moss
* Fortsatt ledig: Bytte av vinduer, reperasjon av veranda gulv, bytte av kledning og maling.

Meget godt utført arbeid og hyggelige folk.

Juli 2021
T

Terje om GRÅLUM BYGG AS

Moss
Bytte kledning på to vegger samt bytte av fem vinduer og to dører

Ole Wegard og hans samarbeidspartner KLK Bygg AS utførte en jobb for meg som omfattet bytte av kledning og oppmaling, utskifting av 8 vinduer, 2 dører, samt oppbygning og sparkling av listefrie karmer rundt samtlige av disse. Hele prosessen hva angår dialog, fremdrift, rådgivning og anbefalinger har stått til terningkast 6. Det samme skal sies om kvaliteten på arbeidet som er utført. Ole Wegard og hans kollegaer fra KLK Bygg er utrolig hyggelige og profesjonelle fagfolk som legger sin stolthet i jobben de utfører. Prosjektet ble utført til forventet tid og kost, og over på kvalitet! Jeg anbefaler Ole Wegard på det sterkeste og kommer til å benytte meg av hans tjenester i fremtiden.

Juni 2021
A

Andreas om OLE WEGARD UTNE

Moss
Skifte kledning, takrenner og etterisolere enebolig

De gjorde en stor jobb på vår enebolig: skiftet kledning, isolerte, nye takrenner og tak. Veldig bra kvalitet, pris og effektivitet. Anbefales!

April 2021
M

Monika om NORWAY TAK OG FASADER AS

Moss
Bytte av kledning på hus og maling.

Godt arbeid, veldig fornøyd med utført arbeid. Raske og pålitelig. Anbefales videre.

April 2021
H

Henry om DIN MALER AS

Moss