Trenger du hjelp med kledning i Tønsberg?

Skal du bytte eller reparere kledning på hus, hytte, blokk eller garasje i Tønsberg? Legg ut jobben på Mittanbud og få tilbud fra flere dyktige håndverkere som hjelper med kledning i Tønsberg.

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Trenger du hjelp med kledning i Tønsberg?

Skal du bytte eller reparere kledning på hus, hytte, blokk eller garasje i Tønsberg? Legg ut jobben på Mittanbud og få tilbud fra flere dyktige håndverkere som hjelper med kledning i Tønsberg.

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best
Om Tønsberg

Tønsberg kommune ligger på vestsiden av Oslofjorden, like sør for Horten i Vestfold og Telemark fylke. Det bor i underkant av 57 000 innbyggere i kommunen, hvor de fleste er bosatt i og omkring byen Tønsberg, som har vokst sammen med Nøtterøy i Færder kommune til ett stort tettsted.

Tønsberg er en av Norges eldste byer, og i tillegg til mange arkeologiske kulturminner finnes det også blant annet godt bevart trebebyggelse fra 1800-tallet i sentrum. Store deler av sentrum har nasjonal kulturhistorisk verneinteresse. Dersom du planlegger et oppussingsprosjekt i Tønsberg, kan dette påvirke hva du har lov til å gjøre, hvordan det kan gjennomføres og hvilke byggesøknader du må sende inn til kommunen.

Uansett hva slags bolig du har eller hvordan prosjekt du planlegger, er det lurt å få hjelp av lokale håndverkere. De kjenner til hvilke byggeregler som gjelder der du bor, og har erfaring med hvilke materialer som passer til værforholdene i området. Husk at det også som regel er du som betaler for reiseveien til håndverkeren.

Siste jobber innen kledning i Tønsberg

Skifte bordkledning og tak

3174REVETAL

Skifte bordkledning hus og tak. Se på muligheter oppussing loft. eldre hus

Bytte kledning og etterisolere hus

3112TØNSBERG

Hus fra 1913 som trenger å bytte kledning og etterisoleres til dagens standarder.

Bytte kledning og etterisolere hus i tønsberg

3111TØNSBERG

Vi vurderer å bytte kledning på vårt hus i Tønsberg. I den forbindelse ser vi også på å etterisolere med 5 cm. Vinduer skal ikke flyttes ut da de er byttet for kun kort tid siden. Huset er fra 1920 og bygd i Mansard stil. Det har noen detaljer som ønskes bevart (evt erstattet tilsvarende) Det er to terrasser på huset og et karnapp. Bilder kan oversendes

Vindu blir til dør, og overbygg på terrassen.

3173VEAR

Heisann :) Vi er en liten familie som bor i et nybygg i Tønsberg. Etter å ha bodd oss litt til ser vi at vi savner noen løsninger arkitekten ikke tenkte på. Disse er å erstatte et vindu og sette inn en terrassedør slik at vi får lett tilgang til hagen vår. I tillegg har vi fantastiske solforhold - ja, så fantastiske at vi lurer på muligheter rundt å utvide overbygget på terrassen vår. Vi har gjort litt research og trolig kommet frem til at vi i Tønsberg kommune ikke selv har lov å søke om fasadeendring, ikke er vi så sinnsykt handy heller. Ser frem til å høre fra noen som har en litt større verktøykasse enn oss selv.

Skifte delvis kledning og maling

3112TØNSBERG

Stort hus som trenger litt kjærlighet! Det er ønskelig å skifte all råtten og dårlig kledning før maling i etterkant av hele huset. Huset har meget mange kriker og kroker med utsmykninger. Kom gjerne på befaring før prisoverslag gis.

Færdig still fasade

3111TØNSBERG

Hei Vi er et boligslag som har været igang med at få skiftede fasade, kledning, vinduer, døre og tak. Da dem som har haft opdraget ikke er blivet helt færdig vil vi gerne havde et tilbud på at få det færdigstilt.

Siste evalueringer
Skifte ut dårlige kledningsbord + vindski/dekkbord

Steinulf er flink og hyggelig og kom med gode anbefalinger på løsninger. Bruker gjerne Echo Bygg igjen.

Nov. 2021
A

Audun om ECHO BYGG AS

Tolvsrød
Hus fornyelse...

God oppfølging og flinke folk..

Sep. 2021
K

Kjell Erik om JP ENTREPRENØR AS

Revetal
Vedlikehold av utvendig kledning på hus

Vi trengte vedlikehold av kledning på vår enebolig og la ut beskrivelse på Mittanbud. Ble kontaktet av ymse firmaer som ikke en gang møtte opp til avtalt befaring. Haugland Bygg og Vedlikehold derimot kom som avtalt, veiledet underveis og leverte kjapt et godt fastpris-tilbud. De fikset alt av materialer, startet og avsluttet jobben som avtalt og holdt oss løpende orientert underveis. Veldig hyggelig å være i kontakt med og strålende service. Resultatet er ypperlig og vi er veldig fornøyde med jobben. Fra vi var i kontakt første gang til jobben var ferdig utført tok det ikke mer enn drøye to uker. Er allerede i dialog med samme firma om tilbud på flere jobber vi ønsker utført.

Sep. 2021
K

Kim om HAUGLAND BYGG OG VEDLIKEHOLD

Sem
Bytte vindu og kledning arker mv.

Ryddig i alle ledd.

Sep. 2021
D

Dag om BYGGEFIRMAET SVINNDAL AS

Tønsberg
Bytte plate og legge på ny kledning på yttervegg

Veldig rask respons. Bra pris. Hyggelig kar. Litt trekk pga litt småting (valgte å montere et dårlig kledningsbord med stor sprekk i uten å si ifra.) Når jeg påpekte feilen ble dette fikset, så det var veldig bra.

Juni 2021
E

Erik Vesterhus om Ez Bygg AS

Tolvsrød
Bytte takstein og kledning

God kommunikasjon, profesjonell og ryddig.

Mars 2021
O

Ole martin bergstad om JPA ENTREPRENØR AS

Tønsberg
Bytte kledning

De kommer til avtalt tid, utfører jobben raskt og med god kvalitet. Og etterlater seg en rydding byggeplass.

Okt. 2020
T

Trond om JP ENTREPRENØR AS

Våle