Trenger du hjelp med kledning i Ski?

Skal du bytte eller reparere kledning på hus, hytte, blokk eller garasje i Ski? Legg ut jobben på Mittanbud og få tilbud fra flere dyktige håndverkere som hjelper med kledning i Ski.

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Trenger du hjelp med kledning i Ski?

Skal du bytte eller reparere kledning på hus, hytte, blokk eller garasje i Ski? Legg ut jobben på Mittanbud og få tilbud fra flere dyktige håndverkere som hjelper med kledning i Ski.

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best
Siste jobber innen kledning i Ski

Skifte kledning og etterisolere enebolig

1406SKI

Jeg ønsker tilbud på ny kledning og etterisolering av enebolig. Størrelsen på boligen er 9 * 11.5 meter, med noe balkong som også trenger å utbedres. Det er idag stående panel på boligen, og jeg vurderer å bytte til liggende kledning. Jeg ønsker minst 5 cm etterisolering. Helst 10 cm dersom det lar seg gjøre uten innvendige utbedringer. Jeg tar gjerne separat tilbud på re-etablering av balkong og maling.

Skifte av kledning på 4 4-mannsboliger, Myra boligsameie i Ski.

1406SKI

Vi har i dag stående kledning, men ønsker å endre dette til liggende kledning. Vi ser også for oss at etter at gammel kledning er tatt ned, settes det opp asfaltflater med nye lekter. Boligen er fra 1958 og det er usikkerhet om hele eller deler av veggene tidligere er skiftet, trolig ikke. Boligen er etterisolert, antatt sist på 90-tallet. Ved en befaring ønsker det forslag til hva som bør gjøres, eventuelt om vindtetting er aktuelt. På alle loft må det isoleres som øvrige vegger. I dag er disse uisolerte med gammel vindtetting fra byggeår. Litt avhengig av arbeidsmengde kan det være aktuelt å få fullført 2 hus pr. år i 2 år. Dette kan det være gjenstand for å diskutere underveis i tilbudsprosessen. Ny oppdatering 23.04.24 (22:35) I flere av husene skal det også settes inn nye vinduer (ett sett av 4 vinduer) i mønet på kortvegg. Dette vil være tilleggsarbeider som avtales i regi av sameiet, mens som utføres og betales av seksjonseier. Seksjonseier skal derfor belastes denne direkte. Skifte av kledning samt fasadeendring vil sameiet søke kommunen om i samråd med utførende. Ny kontaktperson i sak vedrørende kledning i Myra boligsameie: Vegard Andreassen, Begge to i arbeidsgruppen vil ha tilgang til portalen Mitt Anbud. Dialogen kan derfor også fortsette her. TILLEGGSINFORMASJON: cirka mål på veggene: kortvegg (mønevegg) 9M x 8M (til møne) langvegg: 17,3M x 5,9M disse målene er gjort av beboere, og er ikke 100% eksakt.

Ny kledning, etterisolering, balkong og pergola

1400SKI

Etterisolere tomannsbolig, totalt ca 200m2, 10cm isolasjon. Rive gammel balkong på 80m2 og bygge ny med annen utforming (samme størrelse) og bygge 9m2 pergola med stålplatetak, i telttak utforming. Enkel tilgang til eiendommen fra vei, parkering med plass til 3 biler ved garasje.

Ny inngangsdør og vindu i kjelller

1406SKI

Hei Vi ønsker å åpne ny inngangsdør i vår i kjelleren i Nybrottveien. Vi har vindu i underetasjen, men den er ikke stor nok etter forskriften. Hvis noen kan besøke oss og gi oss forslag og tilbud for det ville det vært flott.

Bytte kledning på enebolig

1406SKI

Hei! Ønsker befaring på bytte av kledning, beslag tilknyttet kledning og vinduer, sløyfer, lekter, vindsperre samt reparasjon av skader på taket over inngangspartiet. Reparasjon av inngangspartiet består av en bjelke på ca 3-4 meter som har vannskade. Derav bytte ut litt undertak, samt gipse på nytt innvendig antagelig.

Bytte av rottene bord/kledning

1424SKI

Hei! Jeg tenkte å ta både kledning og maling i sommer, men ser at jobben må deles opp grunnet pris. Jobben er nå kun å bytte rottne bord/kledning der det er nødvendig. Da særlig rundt enkelte vinduer, og noen bord på bakkenivå.

Siste evalueringer
Sette inn utvendig skyvedør og fornye kledning og terrasse

Synes hele prosessen fra tilbudsfase til fakturering fungerte godt. Kommunikasjonen var god, arbeidsområde var ryddet hver ettermiddag og kvaliteten på arbeidene var godt og effektivt utført.

Sep. 2021
L

Linn om BYGNINGSFIRMA KNUT E. ANDERSEN

Ski
Ny kledning på hus bygget i 1963

Skiftet kledning, byttet vinduer og etterisolerte et gammelt hus. Jeg er veldig fornøyd med at jeg valgte Krystall Byggservice til å gjøre jobben. Kvaliteten på arbeidet er meget bra utført, men best likte jeg effektiviteten og måten bedriften taklet nye utfordringer som dukket opp underveis. Anbefales!

Mai 2021
B

Bjørn Eek om KRYSTALL BYGGSERVICE AS

Ski
Snekker til garasje

Veldig bra arbeid, hyggelige folk og riktig pris! Anbefales!

Nov. 2020
S

Stian Tonaas om DM PROSJEKTER AS

Ski