Sparkling - Åmot

Planlegger du et nytt prosjekt eller trenger du en håndverker til din oppussing? På Mittanbud får du uforpliktende tilbud fra kvalifiserte bedrifter
  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Sparkling i Åmot
Mini Bygg AS logo
Mini Bygg AS
Langegga 73, 2550 Os i østerdalen
5.0(2)

Siste evaluering

Sparkling og maling av 140 m2 gips

"Martin er ein hygglig og nøyaktig mann. Han kom til avtalte tider og jobba sjølvstensig mens jeg var bortreist. Martin bodde av meg mens han gjorde jobben, han rydda opp etter seg og forlot huset i super stand. Han sparkla og mala 150 kvm med listefri gips- ser veldig bra ut, kan virklig anbefale til andre."

E

Espen Sleppen

Oslo, mai 2018

Les flere evalueringer om Mini Bygg AS

Vis flere selskaper
Siste registrerte jobber

Sparkling av gipsvegger

2450RENA

Vi har gipset veggene i huset vårt og trenger hjelp med sparkling (og mulig maling hvis prisen er overkommelig).

* Fortsatt ledig: Sparkle tak + en vegg, lekte ut 3 vegger, lage reiseverk og kle inn til en bod.

2450RENA

Taket (betong etasjeskille) og en murvegg på sparkles. 3 andre vegger må lektes ut og isoleres med 50 mm glava, må være luft bak glava så må lektes ut litt ekstra. Fore ut vindu. Legge tak, vindu og gulvlister. Samt lister rundt dørene i rommet (3 dører, med den nye døra til boden) . Rommet er ca 4x6,8 meter (har bestilt gulvteppe i denne størrelsen) Høyde i rommet er 2,05, men varier litt. Legge gulvlister og bokse inn noen vannrør i et toalettrom i kjelleren.

Sparkling sliping gipsplater

2450RENA

Ønsker tilbud / timepris på å få sparklet og slipt skjøter og skruehull på ca 400 kvadratmeter gips i august

Maling og sparkling vegg

2450RENA

Ønsker å få sparklet og malet en vegg på kjøkkenet.

Sparkling og maling av 140 m2 gips

2450RENA

Trenger å sparke og male 140m2 med nylagt gips, 2 soverom, ein trappoppgang og en gang. Skal være listefritt rundt vinduer og tak. Hjørnelister er lagt. Jeg står før alt av sparkel og maling samt ruller og pensler. Må være ferdig til 27.april

Oppussing av Arena Bar

2450RENA

Vi søker etter bedrifter som kan være interessert i å ta på seg oppussings arbeid på vår kjære student pub på Rena. Det skal legges nytt tak og takrenner, nye vinduer, maling og en liten "face lift" på vår fasade i mur og betong. Bygget er veldig slitt og trenger mye jobb. Vi trenger også noen dyktige snekkere til å se på nye løsninger for vårt innvendig areal og elektrikere til å se på noen bedre løsninger for vårt el-system. Vi har også behov for nye inngangsdører og lignende vedrørende inngangs partiet. Håper og få kontakt/ønske om befaring og prisforslag fra forskjellige bedrifter som kan utføre de forskjellige oppdragene.

Siste evalueringer
Sparkling av vegger

Etter jeg la ut anbudet fikk jeg fort svar. Kun to dager senere møtte de opp utenfor leiligheten min, klare for å starte på jobben (de kom helt presist). Jeg hadde kun tenkt å sparkle veggene (stue/kjøkken), men ble anbefalt å legge fliser på kjøkkenet istedet for å sparkle. Dette gjorde de for et lite tillegg, og resultatet ble kjempebra! Det er helt tydelig at de kan sakene sine, og alt ble gjort til en god pris. Anbefales på det sterkeste!

April 2013
I

Ingrid om O. D. BALLY

Rena

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Beskriv jobben og få uforpliktende tilbud fra flere bedrifter nær deg – helt gratis.

Legg ut en jobb og få tilbud

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Legg ut en jobb og få tilbud