Trenger du hjelp til sparkling i Asker?

Lyst å slippe å ta stilling til grovhetsgrad, forarbeider, sparkelteip, pussing og så videre? Legg ut jobben på Mittanbud og la dyktige malere og snekkere i Asker konkurrere om ditt sparklingsoppdrag!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Trenger du hjelp til sparkling i Asker?

Lyst å slippe å ta stilling til grovhetsgrad, forarbeider, sparkelteip, pussing og så videre? Legg ut jobben på Mittanbud og la dyktige malere og snekkere i Asker konkurrere om ditt sparklingsoppdrag!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best
Om Asker

Asker kommune ligger sørvest for Oslo i Viken kommune, og har i underkant av 100 000 innbyggere. Kommunen omfatter halvøya Hurumlandet i tillegg til den nordlige delen av kommunen, som er en del av den sammenbygde bebyggelsen i tettstedet Oslo. Sørover i kommunen ligger flere større tettsteder, blant annet Heggedal, Røyken og Spikkestad.

Boligene i Asker kommune er en blanding av frittstående bygg, som eneboliger og tomannsboliger, rekkehus, leiligheter og gårder. Hva slags bolig du har påvirker hva du har lov til å gjøre av oppussing, hvordan det kan gjennomføres og hvilke byggesøknader du må sende inn til kommunen.

Husk å undersøke de lokale byggereglene før du setter i gang med prosjektet ditt, så du sikrer at prosjektet oppfyller alle nødvendige krav. Det er lurt å få hjelp av en lokal håndverker som kjenner til hvilke regler som gjelder der du bor, og som i tillegg har erfaring med hvilke materialer som passer til klimaet i området.

Sparklingsjobber i Asker lagt ut på Mittanbud

Sparkle gipstak / sette inn kottdør

1395HVALSTAD

1) Nytt gipstak på baderom, ca 4m2, sparkle/ klargjøre for maling. 2) Sette inn nye kottdører på kaldloft.

Sparkle gang

1387ASKER

Helsparkle eller gipse en liten gang. Tak og vegger

Sparkling, pussing og maling av 92 kvm tak.

3430SPIKKESTAD

Trenger bistand med å sparkle, pusse og male fersiggipset tak. Jeg har 60L sparkel og 20L takmaling. Muligheter for større prosjekt om ønskelig og prising er rett.

Sparkle og male en vegg (17 kvadratmeter)

1390VOLLEN

Jobb: * skru ned garderobestang * Sparkle over merker * Male i lys farge

Lettvegger og IKEA Pax garderobe

1396BILLINGSTAD

Vi ønsker arbeid utført i to rom gjennomført i huset vårt i Dragonlia 13 på Billingstad. Gang Sette opp to lettvegger - ca 2x2 meter, inklusiv sparkling og maling Montering av 5x PAX garderobeskap fra IKEA. Vaskerom Montering av 4 PAX garderobeskap fra IKEA Det ene skapet må bygges rundt en varmtvannsbereder (slik at den forsvinner inni skapet) de to midterste skapene må inneholde plass til vaskemaskin og tørketrommel. det må bygges/lages en forsterket "platting" til dette inni skapene. i tillegg må det lages rom til strøm og vannledninger. se vedlegg for detaljer. Jeg bestiller IKEA skapene - som vil ligge klart ved oppstart. Samme med maling. Øvrige materialer skaffer dere. Oppdraget ønskes primært startet 2. juli. Imøteser tilbakemelding/tilbud Kan ettersende vedlegg med illustrasjon om ønskelig

Sparkling

1383ASKER

Vi trenger hjelp til å sparkle en vegg der det har vært dør før og kanter til en ny inngang.

Siste evalueringer
Sparkle gipsvegg

Meget godt utført jobb, effektivt og til god pris!

Des. 2023
T

Trond Inge om JACUSCANDIC JAN KURCINA

Oslo
Helsparkle 15kvm

Konkurransedyktig pris, pålitelig og enkel kommunikasjon, bra resultat, kan absolutt anbefales.

Nov. 2023
M

Martin om Vek AS

Asker
Utvendig maling av lite hus, maling av innvendig trapp og helsparkling av noen vegger.

Veldig bra utført jobb til fornuftig pris, møtte alltid opp til avtalt tid. Selvsagt kom det på litt mere ting underveis, dette ble glimrende løst av Gregor. Kommunikasjon underveis var svært bra, det samme gjelder rydding av byggeplassen.

Nov. 2023
K

Kristian om GREGORY BYGG AS

Heggedal
Skifte vinduer, terrassedør og male/sparkle gang

Fikk utført arbeidet til avtalt pris. Flinke håndverkere som jobbet lange dager for å få ferdigstilt arbeidet. God kommunikasjon underveis. Benyttet seg også av gode elektrikere fra Aspelund Elektro nAS.

Nov. 2023
B

Bjørn om Bygg Reinholdtsen

Asker
Riving av tapet, sparkling og maling

Pålitelige, profesjonelle, punktlige og nøye. Ble veldig fornøyd med resultatet.

Nov. 2023
K

Karoline om RAD-BYGG AS

Nesøya
Enkel oppussing av enebolig sentralt i Asker

Fandla Bygg AS bidro til oppussing av overflater kjøkken, samt riving av lettvegg. Arbeidet ble bra til slutt, men til unødvendig mye bry og tid. Holdt eksempelvis ikke (enkelte dager) avtalte tider, samt måtte reparere unødvendig skader på i tak etter riving av vegg. Dette reparerte de likevel fint. Trekker opp at prosjektleder var hyggelig.

Nov. 2023
J

Jon Harald om FANDLA BYGG AS

Oslo
Reparere hull i gipsvegg

Veldig effektiv og bra jobb. Ryddig pålitelig ogtil en god pris

Nov. 2023
O

Ove om H&K BYGGTJENESTER AS

Vollen
Sparkling og maling

Sparklet og malet gang/stue i andre etasjen samt trapperom i vår enebolig. Kom når de sa de skulle komme og arbeidet ble utført raskt og effektivt til avtalt pris og vi ble super fornøyde med resultatet! Vi blir å bruke Giuseppe igjen neste gang.

Okt. 2023
I

Ida om MALER GIUSEPPE AS

Nesbru
Maling og Sparkling av 50 kvm Leilighet (Stue og Soverom)

Jeg er svært fornøyd med arbeidet Lachlan leverte fra MittAnbud. Han viste seg å være utrolig effektiv i utførelsen av jobben, og hans evne til å kommunisere klart og presist gjorde samarbeidet enkelt og problemfritt. Jeg setter stor pris på hans profesjonalitet og vil uten tvil benytte meg av hans tjenester i fremtidige prosjekter. Anbefales på det sterkeste!

Okt. 2023
E

Endi om LS MALERSERVICE AS

Holmestrand
Hel sparkling av rom

Kom presis og utførte jobb som avtalt 😊

Aug. 2023
V

Vibeke om Maleren Arvid Jorde

Røyken
Rehab av tak og kanal på kjøkken

MKS Service AS kan absolutt anbefales. Jobben som ble gjort innebar, sparkling til slett tak, maling og bygging av kasse til ventilasjon. Utfører jobb etter avtale, pålitelig, troverdig og ærlig. Jeg kommer 110% sikkert til å kontakte MKS igjen ved neste prosjekt. Får mine beste anbefalinger!

Aug. 2023
J

John om MKS SERVICE AS

Borgen
Ny lister på taket i soverommet og maling og fiksing av tak

De har gjort en 100 prosent fantastisk jobb for å fikse taket på soverommet. De satt inn en ny takplate og nye lister og malt taket. Benjamin og Octavian er kjempe hyggelig og dyktig- de har veldig mye erfaring og er veldig nøye og profesjonelt. Benjamin kom på to befaringer og han var veldig løsningsorientert og hjelpsom. Ville absolutt anbefale!

Juli 2023
E

Elizabeth Catherine om Bygg og Fix AS

Asker