Trenger du hjelp til sparkling i Tromsø?

Lyst å slippe å ta stilling til grovhetsgrad, forarbeider, sparkelteip, pussing og så videre? Legg ut jobben på Mittanbud og la dyktige malere og snekkere i Tromsø konkurrere om ditt sparklingsoppdrag!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Trenger du hjelp til sparkling i Tromsø?

Lyst å slippe å ta stilling til grovhetsgrad, forarbeider, sparkelteip, pussing og så videre? Legg ut jobben på Mittanbud og la dyktige malere og snekkere i Tromsø konkurrere om ditt sparklingsoppdrag!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best
Sparklingsjobber i Tromsø lagt ut på Mittanbud

Pusse ned og male vinduskarmer

9008TROMSØ

Gamle vinduer i gammel trebygg. Karmene innvending på pusses ned og males. Ønsker samtidig sparkling og maling av vegg i stue. Om mulig gjerne fikse fugemasse mellom fliser på baderomsgulvet også.

Maling og sparkling av 2 soverom

9008TROMSØ

Maling og sparkling av 2 soverom

Helsparkle hus

9015TROMSØ

Vi ønsker å helsparkle 7 rom i huset vårt, og trenger hjelp til dette. Gulvflaten er på ca. 150 kvadrat, hvor noen av rommene kun har en eller to vegger å sparkle. Veggene som skal sparkles har glassfiberstrie fra før.

Sparkling

9020TROMSDALEN

Hei Ønsker hjelp til forbedring av tidligere sparklejobb gjort i tak (gips), ca. 25 m2. Se bilde. Enkelte områder i tak blir ekstra synlig ved kveldssol.

Reparasjon av gipsvegger

9007TROMSØ

Jeg trenger bistand til å fikse hull og skader på gipsvegger i en liten leilighet. Kun småskader som litt sparkel og maling vil fikse. Det kan bli aktuelt å også bytte silikon fuge på dusjkabinett, avhengig av hva kompetent håndverker vil anbefale om dette.

Siste finish på FAU's grillhytte

9100KVALØYSLETTA

FAU ved Selnes Skole på Kvaløysletta i Tromsø har satt opp en skikkelig grillhytte til bruk for skolen og elever. Vi har kommet veldig langt, men ser at vi har behov for litt hjelp til å komme helt i mål. Det vi har identifisert av oppgaver; - sparkling og pussing av vegger/tak slik at maling kan gjøres - Maling av vegger og tak - foring av vinduer - 8 vinduer i vegg, 4 i tak - bytte glass i 3 av vinduene (knust) - montere plexiglass foran alle vindu - mulig andre "småting" Grillhytta er ca. 50kvm stor, ca. 6 meter høyde under tak (på midten) Det vil være ønskelig om jobb kan ferdigstilles i løpet av "noen" uker. Vi kan gjerne gjennomføre befaring om ønskelig

Siste evalueringer
Sparkelmaling

Svært dyktige maler utført omfattende arbeid av soverom, stue og kjøkken. Helsparkling av glassfiberstrie og malt. Fuging av lister og malt tak i stue uten å ta noe for det. Anbefales på det sterkeste.

Sep. 2023
M

Mai Lene Alsos om Johnsen Belegg og Sprøytesystemer

Tromsø
Montere gips i tak, sparkling og pussing + pusse murvegg

Pussing av murvegg og montering gipsplater + sparkling i himling. Meget fornøyd. Startet til avtalt tid. God og enkel kommunikasjon. Svært bra pris sammenlignet med de andre tilbudene. Meget fint arbeid på både mur og gips. Hadde brukt dem på nytt.

Sep. 2023
S

Simon om Slettmo Bygg og Renovering AS

Tomasjord
Endre glassfiberstrier til slett vegg

Troms Byggeservice var svært profesjonell i alle ledd. Møtte alltid til avtalt tid, god kommunikasjon, og et perfekt resultat. Min gamle parkett ble slipt ned og lakket og resultatet var over all forventning. Sparkling og maling av vegger og tak var også utført svært nøye. Jeg anbefaler firmaet på det varmeste og kommer til å benytte meg av dem igjen hvis jeg skal pusse opp i fremtiden.

Aug. 2023
S

Susann Dahl om TROMS BYGGESERVICE AVAG MANUKYAN

Tromsø
Sparkling, pussing og maling av tak

Fleksibel, rask og profesjonelle. Godt fornøyd med fornyingen av taket i stue, gang og kjøkken.

Juni 2023
S

Stig-Are om Aktiv-Partner AS

Tromsdalen
sparkling av vegger ++

Veldig fornøyd med jobben de gjorde (helsparkling av vegger og maling av vegger og tak ++). God kommunikasjon underveis, ryddig og hyggelige. Anbefales!

April 2023
M

Merete om Aktiv-Partner AS

Tromsø
* Fortsatt ledig: Gipsing og sparkling av vegger og tak.

Vi engasjerte Total Renovering - Franko Service AS for å gipse, sparkle og male vegger og tak. I tillegg ble det montert ny skyvedør med karm og lagt nytt gulv. Arbeidet ble utført til avtalt tid og pris. Er veldig fornøyd med utførelsen og hvordan rommet ble seende ut da jobben var ferdigstilt. Jeg gir Franko og hans firma mine beste anbefalinger!

Feb. 2023
S

Stig om Total Renovering - Franko Service AS

Tromsø
Sparkling av tak og vegg i liten leilighet

Leilighet 40m2 sparklet vegger og tak av gips og malt utført etter høyeste standard svert pent arbeid. Meget fornøyd.

Jan. 2023
M

Mia om Johnsen Belegg og Sprøytesystemer

Kvaløysletta
Liten snekkerjobb

Anbefales! Lokale, dyktige folk, som møter opp til avtalt tid.

Okt. 2022
I

Izabel om Alba drift as

Tomasjord
Maling av ca. 30 kvm

Hamid er effektiv, ryddig og veldig nøye i arbeidet sitt. Plettfritt resultat! Anbefales!

Okt. 2022
A

A.K. om NORD MALING AS

Tromsø
Sparkling av vegger og tak

Johnsen leverte en virkelig god kvalitet. Er fornøyd med finishen på både sparkling og maling. Jobben ble noe utvidet underveis, men det var ingen problem for Johnsen. Sparklet og malte tak og vegger i hele leiligheten på 48 kvm til en hyggelig penge. Listefritt i overgang tak og vegg og rundt vinduer. Tommel opp fra meg. 🙂

Sep. 2022
T

Tom Roar om Johnsen Belegg og Sprøytesystemer

Tromsø
Sparkle og tapetsere

Veldig greie, pålitelige, nøyaktige og leverte kreative og gode løsninger i form av «hjemmelagde» kjøkkenfronter i tre som ble knallfine!! Kan absolutt anbefale dem😊

Sep. 2022
H

Hulda om RAMFJORD BYGG AS

Kvaløya
Innvendig renovering

Deividas og Christian er dyktige tømrere som legger sin stolthet i å levere godt. Meget god kommunikasjon underveis. Og løsningsorientert på alle utfordringene som dukket opp. Hos oss leverte de et relativt stort og kompleks prosjekt med innvendig renovering av ca. 100 kvm. Deividas tok ansvar for planlegging, materialinnkjøp og koordinering av andre håndverkere. Alt de hadde ansvaret for gikk i henhold til planen, og vi er svært imponert over kvaliteten og det visuelle i sluttresultatet! Håper å kunne benytte Rela Bygg ved fremtidige prosjekter!

Sep. 2022
V

Vegard Stokka om RELA BYGG AS

Tromsdalen