Sparkling i Ringebu

Planlegger du et nytt prosjekt eller trenger du en håndverker til din oppussing? På mittanbud får du uforpliktende tilbud fra kvalifiserte bedrifter

Start her
Siste registrerte jobber

Extra Fåvang- oppussing av pauserom

2634FÅVANG

Vi skal sparkle og male et pauserom i en Extra butikk på Fåvang. rommet må stå klart 18. April.

gulvbelegg

2630RINGEBU

Jeg har et bad som jeg gjerne skulle hatt nytt gulvbelegg på. Det som er der nå er et oransje belegg fre 70-tallet. Jeg har lest at det et tynt homogent belegg kan unntaksvis brukes som underlag for nytt,men anbefales gjerne løstlegging av belegget eller helsparkling av underlaget. Hva tror dere om det?

Vaske, male, snekre, enkelt elektrikerarbeid og noe rørleggerarbeid til hytte på Ringebu

2630RINGEBU

Vi er på jakt etter noen som kan gjøre en del forskjellig på hytta vår på Ringebu. Det er nødvendig og bo på stedet. Anneks med komfyr og kjøleskap og plass til 2-4 personer disponibelt mens jobben gjøres. Utedo, men tilgang til dusj. • Male oppholdsrom på 54 kvadrat, tak og vegger + male kjøkkeninnredning. Alt er malt for åtte år siden, men det er blitt utrolig skittent så det må vaskes først. Noe enkel snekring, bla skjule ledninger ved hjelp av lister og lage et form for lite "skap" som kan skjule sikringsskap og en del brytere i gangen. • Vaske peis med natursten og fliser på kjøkken (i samme rom) • Montere opp ny parafinoven og fjerne den gamle – skal monteres til pipe • Montere benkebelysning + noen flere stikkkontakter i samme rom • Male tak og vegger i et toalettrom (som også er malt, ca 3,5 kvadrat ) + fikse noen hyller og male disse • Lage opplegg for vaskemaskin og tørketrommel på toalettrom. Det er vannrør og elektrisitet der, men det er ikke vanlig innlagt vann. • Male tak og vegger (også malt tidligere) + lakke gulv i en gang på 7 kvadrat. • Montere nye taklamper på eksisterende punkter Dersom vi får en god pris er vi også interessert i tilbud på å panellakke tak og vegger + male dører og vinduskarmer i den nye delen av hytta som er på ca 40 kvadratmeter. Er kun interessert i fastpris. De som skal gjøre jobben MÅ starte 23. juli. Og NB NB – jobben skal gjøres på Ringebu ikke i Oslo.