Trenger du hjelp til sparkling i Moss?

Lyst å slippe å ta stilling til grovhetsgrad, forarbeider, sparkelteip, pussing og så videre? Legg ut jobben på Mittanbud og la dyktige malere og snekkere i Moss konkurrere om ditt sparklingsoppdrag!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Trenger du hjelp til sparkling i Moss?

Lyst å slippe å ta stilling til grovhetsgrad, forarbeider, sparkelteip, pussing og så videre? Legg ut jobben på Mittanbud og la dyktige malere og snekkere i Moss konkurrere om ditt sparklingsoppdrag!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best
Om Moss

Kommunen og byen Moss ligger langs østsiden av Oslofjorden, 50 minutter sør for Oslo i Viken fylke. I tillegg til fastlandsområdet, omfatter kommunen Jeløya ute i fjorden og Dillingøya i Vansjø. Flesteparten av innbyggerne i kommunen bor i og omkring byen Moss. Sørover i kommunen ligger det mange gårder, samt andre mindre tettsteder, blant annet Ryggebyen og Larkollen.

De fleste boligene i Moss er enkeltstående hus, som eneboliger og tomannsboliger. I tillegg finnes det mange rekkehus og leiligheter, spesielt i sentrum av Moss. Hva slags bolig du har, vil påvirke hva du har lov til å gjøre av oppussing, hvordan det kan gjennomføres og hvilke byggesøknader du må sende inn til kommunen.

Uansett om du skal totalrenovere huset eller trenger hjelp til vedlikehold, er det en fordel å velge håndverkere som holder til i Moss eller i nærheten av deg. De kjenner til de lokale byggereglene og hvilke materialer som passer til klimaet der du bor. Husk at det også som regel er du som betaler for reiseveien til håndverkeren.

Sparklingsjobber i Moss lagt ut på Mittanbud

Innvendig oppussing av stor enebolig med leilighet

1570DILLING

Ønsker pristilbud på reparasjon av sprekker i tak, sparkling og maling av tak og vegger i en stor enebolig og leilighet.

Maler og sparkle hullene til dør, skap og veggene

1523MOSS

Hei. Vi ønsker hjelp til å: - skifte ut og kaste en stuedør (Swedoor stable). - sparkle og male over et hakk til et skap, samt noe hull og misfarging på noen av veggene til leiligheten. - Silikon til toalett på baderom. NB! Vennligst gir oss et tilbud på hvor mye det vil koste å få jobben utført.

Sparkling, pussing og maling av nye gipstak. Ca 45 m2 (2 rom).

1518MOSS

Har lagt nye gipstak i spisestue og gang. Ønsker bistand til sparkling, pussing og maling. Pris per m2 ønskes

Sparkling og pussing av tak og vegger

1511MOSS

Hei! Pusser opp hus og skal i første omgang sparkle og pusse tak og vegger på to soverom. Tak er gipsplater og vegger er sponplater.

Sparkling og maling

1532MOSS

Kjøkken som skal pusses opp. Trenger noen som kan sparkle og male på kort varsel.

Sparkling av vegger i hele leiligheten

1518MOSS

Oppussing av 2-roms leilighet og tenger proof sparkling av veggene i alle rom og tak.

Siste evalueringer
Gipse, sparkle og male gang/hall og et rom

Meget profesjonelt utført arbeid, super finish. Ferdig til avtalt tid og pris. Gipset tak og vegger i en stor hall og i to rom. Enkel kommunikasjon og alltid rask tilbakemelding. Kommer til å velge dette firmaet på nytt og anbefales til alle som ønsker å få utført et godt stykke håndverk.

Juli 2023
M

Martin om EIENDOMSDRIFT OG PROSJEKTERING AS

Fredrikstad
Sparkle og male leilighet 80kvm

God pris og godt utført arbeid

Juni 2023
V

Victoria om TOMAS PETRUSAUSKAS

Moss
Pusse opp barnerom

Det ble gipset flere vegger enn jeg ønsket. Nisjen til sengen ble dermed akkurat litt trang, noe som er upraktisk når sengen skal flyttes for renhold bakom eller når sengen skal res opp. Sengen står også nå en cm lenger inn i rommet, og sengebenet sperrer for veggkontakt som har en litt bredere base, slik noen ladere har. Jeg sa ifra at jeg ikke ønsket disse veggene gipset og gjentok det flere ganger, men da jeg kom hjem fra jobb var de gipset allikevel. Jeg hadde også fått anbud fra et malerfirma som ikke tilbød gipsing i det hele tatt, og har angret på at jeg ikke valgte det. Sorry, Josef bygg, men dette ble ikke som jeg ønsket.

Mars 2023
S

Sarah Frandsen om Josef Bygg AS

Moss
Pusse og male loft + noe listarbeid

Dragu Manea utførte avtalt jobb effektivt og superbra! De kom til avtalt tid og var rimelige, ryddige og proffe. Resultatet ble bedre enn forventet!😀 Jeg kommer garantert til å leie de inn ved senere anledninger også.

Mars 2023
M

Maria om Dani Hjelper Deg Dragu Manea

Oslo
Flytte dør innendørs

God kommunikasjon underveis. Holdt avtaler. God pris. Godt utført arbeid. Finsnekring med finish på listverket var ikke imponerende, selv etter andre forsøk.

Feb. 2023
K

Kristina om HL1 NORGE AS

Moss
Oppussing av leilighet, overflater

J.H. Entreprenør AS utførte en meget god jobb for oss. Oppdraget var total renovering av leilighet på 91 kvm. God dialog helt fra starten, ryddig tilbud og oppfølgning. Videre ble gode og kreative løsninger presentert underveis, som igjen gjorde slutt resultatet perfekt. Kan på det sterkeste anbefale J. H. Entreprenør AS

Feb. 2023
T

Travis om J.H. Entreprenør AS

Moss
Utskifting av vinduer, oppussing, ev oppgradering av ventilasjon

Hyggelige, flinke og serviceinnstilte folk. De utførte oppdraget i henhold til avtale og vi er veldig fornøyde med resultatet. God kommunikasjon underveis!

Jan. 2023
E

Esten om JANS BYGGESERVICE & SØNN AS

Moss
Maling og sparkling

Kjempefornøyd med resultatet, og kan absolutt bruke samme maler igjen neste gang jeg trenger en maler.

Sep. 2022
M

Martin om ATLE VATSLAG MALERSERVICE

Moss
Maling av tak og vegger

Utført maling og sparkling av stue og kjøkken. Flinke folk, anbefales:)

Sep. 2022
E

Erik om PER TENGVERTS MALERFIRMA

Moss
Fjerning av panel -gipsing/sparkling/maling

Veldig hyggelig firma! Jobbet som planlagt og løste overraskelser underveis. Gipsing, sparkling, sliping og maling. Meget pent resultat. Skal bruke de neste gang også😊

Sep. 2022
M

Martin om Alto Byggservice AS

Fredrikstad
Gipsvegger på stue

De var nye i utførelsen av arbeidet, og tilpasset sluttdatoen på arbeidsoppdraget etter våre ønsker. De kunne også tilby ganske god pris på dette oppdraget. Kan anbefale dette firmaet om du skal pusse opp.

Aug. 2022
O

Odd-Bjørnar om FLEXI BYGG OG VENTILASJON Karol Rac

Dilling
Sparkling av tak

Rask og pålitelig jobb gjort av bedriften. Fornøyd med resultatet.

Aug. 2022
O

Oliver om True Colors Maling AS

Moss