Trenger du hjelp til sparkling på Kongsberg?

Lyst å slippe å ta stilling til grovhetsgrad, forarbeider, sparkelteip, pussing og så videre? Legg ut jobben på Mittanbud og la dyktige malere og snekkere på Kongsberg konkurrere om ditt sparklingsoppdrag!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Trenger du hjelp til sparkling på Kongsberg?

Lyst å slippe å ta stilling til grovhetsgrad, forarbeider, sparkelteip, pussing og så videre? Legg ut jobben på Mittanbud og la dyktige malere og snekkere på Kongsberg konkurrere om ditt sparklingsoppdrag!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best
Sparklingsjobber på Kongsberg lagt ut på Mittanbud

Sparkling og maling av overflater 50-150m2

3612KONGSBERG

Utfører en del oppussing og i den forbindelse ønsker jeg tilbud på sparkling og maling av overflater. I første omgang er det ca. 50m2 vegg og 10m2 tak.

Helsparkle vegger

3610KONGSBERG

Ønsker å helsparkle vegger på to rom. Et soverom ca 11m2 og en yttergang på 3 m2. Ønsker å få dette gjort så raskt som mulig.

Sparkling og pussing av gipsvegger

3614KONGSBERG

Sparkle og pusse vegger klart til maling. Alle skjøter er strimlet og skruehull er sparklet over 1 gang og pusset ned. Ønsker hjelp til å sparkle og pusse ferdig så det er klart for maling. Gulvflaten på rommet er ca 20 kvm og 1 dør og 1 vindu. Er også knevegger så ikke så store flatene og sparkle.

Maling og sparkling, alle innvendige flater, ny tomannsbolig

3611KONGSBERG

Vi ønsker tilbud på maling og sparkling av alle innvendige flater på begge enheter på tomannbolig under oppføring. Total løpemeter vegg per enhet er 305,22. Total løpemeter himling per enhet er 133,4. Om jobben: - listefritt i overgang vegg/himling, rundt vinduer og hjørner - nedsenk himling i entre (ventilasjon) - viktig med pent resultat og at slepelys ikke skaper problem - det er tenkt oppstart i begynnelsen av desember - ved levering av maling er det viktig at vi får de fargene vi ønsker Spesifikasjoner: - 1 farge på alle himlinger (tilsvarende fargekode 9918 klassisk hvit fra lady pure color) - 1 farge på bad i 1 og 2 etasje (tilsvarende 12075 soothing beige fra lady pure color) Vi skal følge jotun sin våtromsguide. Det blir fliser på gulv og på vegg i dusjsone. - 1 farge på vegger i øvrige rom (tilsvarende 1376 frostrøyk fra lady supreme finnish) Areal rom 1 enhet (enhet nr 2 har samme mål): 1 etg: entre: vegg 18,25 himling 6,9 bad/vaskerom: vegg 22,61 himling 8,4 sov1/kontor: vegg 25,66 himling 8,4 stue/kjøkken: vegg 50,67 himling 40,4 trapp: vegg 20,36 2. etg: sov2: vegg 30 himling 11,4 sov3: vegg 26,5 himling 9,2 sov4: vegg 26,5 himling 9,2 garderobe: vegg 8,1 himling 3,9 bad: vegg 21 himling 7,7 gang: vegg 11,1 himling 3,9 loftstue: vegg 36,3 himling 24 Byggeplass: 3611 Kongsberg

Maling og snekkering

3610KONGSBERG

Søker maler/ snekker til sparkling og maling av vegger og trapp. Snekker til kjøkken.

Montere gipsplate, sparkle, male etter liten vannlekkasje

3610KONGSBERG

Etter en liten vannlekkasje måtte jeg fjerne en liten del av gipsveggen for å tørke. 150 cm bredde x 30 cm høyde. Takstmannen har vurdert at det ikke er store skader og at det kun holder å tørke og reparere gipsveggen. Ønsker hjelp til å reparere gipsveggen for å få det pent.

Siste evalueringer
Male tak og sparkling og maling av vegg

Johannessen Bygg/Malerservice malte tak og sparklet/tapetserte/malte stuevegg. Vi fikk gode råd før avtalen ble inngått og jobben ble utført i hennhold til avtale med god dialog underveis. Vi er godt fornøyd med resultatet og kommer gjerne til å benytte Johannessen igjen.

Mars 2019
M

Margaret om JOHANNESSEN BYGG/MALESERVICE

Kongsberg
Helsparkling av hybelleilighet

Gode fagkunnskaper. Ga gode råd underveis. Ryddig med avtaler om tidspunkter og pris. Anbefales.

Juni 2018
K

Knut om FLOOREX JORMA KALEVI KAUNONEN

Kongsberg
Sparkling og maling av gips.

Sparkling og maling av gips i leilighet. Meget fornøyd med kommunikasjon og utførelse av jobb. Anbefales.

Feb. 2018
R

Ronny om TORPS MALERFIRMA

Kongsberg
Sparkling av 90kvm gips

Bra utført sparkling og maling! Rommet har listefritt tak, og finishen med Akryl ble også veldig bra. Anbefales

April 2017
R

Rikard Fløystad om VK Bygg Mal AS

Kongsberg
Male trapp

Jobben blei utført på en veldig fin måte,vi er veldig fornøyd med resultate.eneste jeg har å klage litt på er at det tok lang tid før vi fikk regning,men det er jo bagateller.

Okt. 2015
N

Nils om CRISTEA SERVICE

Kongsberg
Maling av 175 m2 enebolig.

Bra jobb. Rask og effektiv. Leverer i henhold til avtale. Bruker dem gjerne igjen.

Mars 2014
H

Hein om SMAG TJENESTE AS

Kongsberg
Helsparkling

Beste pris, møtte presist til arbeid hver dag, informerte meg om jobben underveis, fagmessig veldig bra utført. Anbefaler dette firma. Ryddige greie karer.

Des. 2013
S

Steve Restad om BAS MAL & EIENDOM AS

Kongsberg
maling av trappeoppgang + gang

Giljan service Grimur Runarson har avsluttet et malingsprosjekt hos meg. Jeg er meget fornøyd med jobben han har utført hos meg.Jeg fikk et vissitkort av han hvor det sto: kvalitet, nøyaktighet, ryddig og pålitelig. Jeg kan bare fortelle at det stemmer alt sammen. Han er også en meget behagelig maler å ha i hjemmet.

Nov. 2012
A

Aud Karin om GILJAN SERVICE GRIMUR RUNARSSON

Kongsberg
* Fortsatt ledig: Helrenovering av soverom

Det var høy kvalitet på jobben - særlig var håndtverket i forbindelse med listing og sammenføyning imponerende Jobben innebar flere forskjellig typer opp-pussingsarbeid - mye småarbeid Da det ble behov for en elektriker og å tømme tilhengeren på søppeldynga viste firmaet stor fleksibilitet Men det gikk med mange timer og til tross for sympatisk avtalt timepris ble sluttpris i (kun arbeidspenger) nærmere 40 000,- opppussing av 2 rom på 15 og 2 kvm

Feb. 2012
C

Carl om MER NORGE

Kongsberg