Trenger du hjelp til sparkling i Nittedal?

Lyst å slippe å ta stilling til grovhetsgrad, forarbeider, sparkelteip, pussing og så videre? Legg ut jobben på Mittanbud og la dyktige malere og snekkere i Nittedal konkurrere om ditt sparklingsoppdrag!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Trenger du hjelp til sparkling i Nittedal?

Lyst å slippe å ta stilling til grovhetsgrad, forarbeider, sparkelteip, pussing og så videre? Legg ut jobben på Mittanbud og la dyktige malere og snekkere i Nittedal konkurrere om ditt sparklingsoppdrag!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best
Sparklingsjobber i Nittedal lagt ut på Mittanbud

Lage et kjellervindu med lyskasse+ oppussing av soverom og bod

1481HAGAN

Har fått godkjent plan om soverrom og trenger å åpne et vindu med lyskasse i kjelleretasjen. Og pusse opp sovrom og bod ( gipsplater, sparkling, maling, montering av dør og sette på parkett eller laminat) Ønsker pristilbud?

Maler

1482NITTEDAL

Trenger en maler som kan sparkle og male stua.

Sparkling av vegger og tak

1480SLATTUM

Har gipset et rom i vegger og tak, gulvflaten er ca 15kvm. Ønsker gjerne noen pristilbud på sparkling av dette. Skal ha tak- og fotlister.

Montering av gips og sparkling av vegger og tak

1482NITTEDAL

To rom. Det ene rommer er 15 kvm, her skal tak og vegger gipses og sparkles. Takhøyde pluss/minus 3.20 m. Det andre rommet er cirka 35 kvm, her skal også tak og vegger gipses og sparkles. Takhøyde ca. 2.10 m. Ønsker listefritt, dvs uten taklist.

Soverom

1482NITTEDAL

Soverom på ca 15 kvm. Ønsker hjelp top fjerne panel fra vegger og tak. Gipsplater og sparkling. Males. Ønsker ikke taklister, kun gulv. Det er 2 dører på soverommet.

Sparkling og maling

1480SLATTUM

Vi har revet rekkverk på mesanin og fått satt opp glassvegger fra gulv til tak. Det er behov for å sparkle og male både der rekkverk har vært og enkelte steder på vegg. Se bilder

Siste evalueringer
Male tak + litt sparkling/pussing

Jeg er veldig fornøyd med arbeidet som ble utført av Gjergji. Han ga god innføring i hva som måtte gjøres, hvordan og hvorfor....ble oppdatert under hele prosessen. Resultatet er utmerket etter ca en ukes jobb. Oppryddingen var også super. Jeg kan anbefale firmaet på det varmeste til nye utfordringer.

Mai 2022
S

Sølvi om KROMA MALING AS

Hagan
Oppussing bad

Synd det ikke er mulig å krysse av for flere over, så i profesjonalitet ligger både kvalitet, kommunikasjon, pålitelighet, effektivitet og ryddighet. Kommunikasjonen underveis har vært imøtekommende og hyggelig. Mine ønsker har blitt fulgt, eller vurdert annerledes dersom dette ville bedre kvalitet eller utseende. Jeg er strålende fornøyd og kan anbefale Eie Boligbygg AS på det varmeste!

Okt. 2021
B

Bodil om EIE BOLIGBYGG AS

Hakadal
Sparkling og maling

Godt utført arbeid. Michael var lett tilgjengelig og kunne utføre arbeid til avtalt tid. Litt hastverk på slutten, men kom raskt tilbake og rettet opp kosmetiske ting vi var enig om. Litt dyr, men pålitelighet og mulighet til å ta jobben på kort varsel kompenserte for dette.

Okt. 2021
T

Toni om MALER 4 DEG AS

Nittedal
Sparkling og maling av peis

Kommer til å sjekke med disse gutta først før jeg bruker mitt anbud igjen. Topp folk. Raske, grundige og veldig hyggelige, i tillegg til at de ville hjelpe meg å rette opp småfeil utover jobben de skulle gjøre - uten ekstra betaling. Gjør det stressfritt å ha håndverkere på besøk.

Sep. 2021
O

Ola om EKSPERT MALERSERVICE IOANNIS GKEKAS

Nittedal
liten snekkerjobb

Jobben ble utført som avtalt, ryddig og effektivt. Ryddig betalingsløsning og ingen skjulte kostnader eller ekstra utgifter underveis. anbefales!

Juni 2021
A

Andrea om PRIMA OPPUSSING MILEWSKI

Eidsvoll
Sparkling og maling av stue ca (50m2)

Maling av vegger og pussing/beising av tak. Veldig fornøyd med gipsveggene, fremdrift og ryddighet rundt kontrakt. Taket ble ikke som vi hadde ønsket med beis. Mulig grunnet tidligere behandling. Maler kom tilbake og malte taket igjen uten å ta noe ekstra for dette.

Mai 2021
V

Vidar om E&E BYGG OG OPPUSSING MURAD

Hagan
Sparkling og maling

Arbeidet bestod i helsparkling og maling av et soverom, og jeg er svært fornøyd med gjennomføring og resultatet. Her er det god kommunikasjon underveis og gode råd og tips på løsninger. Punktlighet og til en god pris. Anbefaler Kroma maling til andre som ønsker samme type arbeid og jeg vil benytte de igjen ved neste prosjekt.

Feb. 2021
A

Aleksander om KROMA MALING AS

Røyse
Sparkle og male vegger

NOR-dreams har gjennomfør følgende jobb for oss i vår 50m2 leilighet: - Malt vinduer innvendig. - Malt tak og vegger. - Montert et «gjenbruks-kjøkken» med ny benkeplate og kum. - Montert ny servantskap og speilskap på bad. Vi er meget godt fornøyd! Arbeidet er gjennomgående gjort med høy kvalitet. Oppdukkende problemer er løst med stor grad av fleksibilitet. Konkurransedyktig pris. Kan anbefales!

Jan. 2021
K

Kine om NOR-DREAMS GAWRONOWSKI

Gol
Sparkling og maling av vegg

Veggen er blitt tatt på nytt og resultatet ble meget bra.

Nov. 2020
W

Werner om MAJORSTUA BYGG OG REHABILITERING PAVAO UGRIN

Nittedal
Sparkling og maling av tak inne - ca 45 kvm

Vi fikk en veldig god pris på jobben, kommunikasjonen var ryddig og han som utførte jobbem var punktlig, nøyaktig og veldig opptatt av et godt resultat. Det var også veldig praktisk at de sto for alt av materialer og utstyr. Vi ble kjempefornøyd med taket!

Aug. 2020
C

Camilla om MALERMESTEREN ØSTLANDET AS

Hakadal
Sparkle og male vegg/tak

Bra kvalitet på arbeid, rask levert

Juli 2020
Y

Yulia om BEROX MALESERVICE ENK BERAT KRASNIQI

Hakadal
Sparkle to vegger med flere vinduer

Kjempefint resultat til avtalt pris og tid! Ryddig og selvgående håndverker. Bruker han gjerne igjen!

Juni 2020
F

Fredrik om EKF MALE & REHAB KUCANAJ

Hagan