Trenger du hjelp til sparkling i Drammen?

Lyst å slippe å ta stilling til grovhetsgrad, forarbeider, sparkelteip, pussing og så videre? Legg ut jobben på Mittanbud og la dyktige malere og snekkere i Drammen konkurrere om ditt sparklingsoppdrag!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Trenger du hjelp til sparkling i Drammen?

Lyst å slippe å ta stilling til grovhetsgrad, forarbeider, sparkelteip, pussing og så videre? Legg ut jobben på Mittanbud og la dyktige malere og snekkere i Drammen konkurrere om ditt sparklingsoppdrag!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best
Sparklingsjobber i Drammen lagt ut på Mittanbud

Sparkling og maling av gipsskjøter

3016DRAMMEN

Vi har skjøtet gipsplater på kjøkkenet og forsøkt å sparkle med papirtape, men resultatet ble ikke pent. Vi trenger derfor profesjonell hjelp til å sparkle og pusse vegger og gipsskjøter slik at de blir klare for maling. Jobben inkluderer: - Sparkling og pussing av gipsskjøter på kjøkkenet - Klargjøring av vegger for maling - Maling av kjøkken og stue Vi ønsker at arbeidet utføres så snart som mulig.

Kjøkken - tak - gips, rive kjøkken, legge gulv/parkett og rette vegger

3042DRAMMEN

Det skal legges helt nytt kjøkken her fra JKE. I den forbindelse må vi legge nytt gulv og vi ønsker oss et annet tak en de gamle platene som er oppe nå så vi kan få downlights i tak. Kjøkkeninnredning rives og vinduskarmer byttes da de har fliser nå. Flis taes av og vegg sparkles. Jobb start juli evt august.

Vindusforing, lekte, gips, sparkling

3024DRAMMEN

- Lekte noen lekter slik at de passer til gips i tak og på vegger, de fleste er satt opp stue/gang (ca 25-30kvm gulvflate). - Gipse tak og vegg i stue/gang - Bytte vindusforing 3 vinduer og 1 vindu med verandadør. - Sette inn 3-4 dører. - Mure igjen hull i pipe. - Sparkle gipsplater i tak /på vegger hele leilighet og evnt male hele leiligheten ca 60kvm gulvflate.

Bygge om soverom. Flytte dør / ny dør. 2 andre soverom, fra strietapet til gips og diverse

3045DRAMMEN

Bygge om soverom. Flytte dør / ny dør, ny liten vegg. 2 andre soverom, fra strietapet til gips og diverse. Se plantegning for detailjer; Vi vil øke størrelsen på et soverom ved å slå soverommet sammen med en gang. Ny liten vegg og ny dør må settes inn, listing, sparkel og maling. Vegger må tas i den sammenheng. 2 somerom til i samme etasje. Nye overflater / vegger og lister. Sparkel og maling. etc. Tenker vi selv kan rive tapetvegger så det blir klart for å sette opp nye. Riving kan være en opsjon i tilbud. Jobben kan starte i slutten av Juni og bør være ferdig til 25 Juli.

Sparkling og maling av innvendig gipsvegger.

3060SVELVIK

Gulvareal ca. 55 kvm. Vegger kledd med 600x2400 fibergips, og må helsparkles. Oppstart mandag 3.6 evt. tirsdag 4.6 er ønskelig.

Sparkling og maling av vegger i stue

3022DRAMMEN

Flytter inn i nytt hus snart og ønsker å pusse opp veggene i stuen. Stuen er 36kvm stor, har gips med tapet på veggene (se bilder av stuen). Vi ønsker slette vegger, og ønsker derfor tilbud på sparkling og maling av veggene. Dersom det er behov for befaring så kan dette gjøres mandag 17.juni.

Siste evalueringer
Sparkle og pusse en ny gipsa inngangsparti

Super!

Okt. 2023
T

Thomas om PERFEKT BYGG SZCZEPAN PIOTR TRYBA

Mjøndalen
Maling av leilighet

Jobben var å male leilighet, pluss noe tilleggsarbeid som listverk osv. Utførte arbeidet til avtalt tid og kom raskt i gang. Etter en gjennomgang var jeg ikke helt fornøyd med resultatet av malingsarbeidet på noen partier og tok det opp med eier. Eier kom, kontrollerte og mangelen ble rettet opp uten diskusjon. Sluttresultatet ble veldig bra og selskapet kan anbefales.

Okt. 2023
O

Omar Farooq om TOTAL MALING AS

Lier
Sparkling av gipsvegger

Absolutt til å anbefale

Sep. 2023
C

Christian om Malerservice Oskar Pacholik

Svelvik
Sparkling av hel etasje (og maling?)

Davor og gjengen leverer bra arbeid til en bra pris. Har brukt dem før, og vil bruke dem igjen til nye jobber. Anbefales.

Sep. 2023
S

Sigurd Rogne om DEKOROM AS

Drammen
Oppussing av vegger på kjøkken

Kommer til avtalt tid, er effektive og gjør en god jobb. Rydder opp etter seg. Anbefales!

Sep. 2023
T

Tor om Malergutta AS

Drammen
Helsparkling og maling av stue

Veldig bra gjennomført arbeid til avtalt pris og tid. Kom med gode løsninger underveis som bidro til både besparelse og økt kvalitet.

Aug. 2023
M

Martin om KJØKKEN OG RENOVERING MOZDZEN DARIUSZ

Drammen
Helsparkling av veggflater

Veldig fornøyd med jobben som ble utført. Proff utførelse hele veien, jeg kan sterkt anbefale MP Maler Majewski til andre.

Aug. 2023
A

Andreas om MP MALER MAJEWSKI

Drammen
Pussing og maling av vegg

Kom til avtalt tid, utførte jobben på en fin måte til avtalt pris!

Juli 2023
K

Kristina om GUNES BYGG OG HÅNDVERKTJENESTER

Drammen
Fra strietapet til slett vegg

Kom til avtalt tid og var effektiv. God kommunikasjon underveis og holdt oss oppdatert.

Juni 2023
A

Alvilde om GUNES BYGG OG HÅNDVERKTJENESTER

Oslo
Sparkling av gips på vegger og tak

Veldig bra!

Juni 2023
R

Romikads om MK Bygg Mantas Kniazys

Drammen
Gipse tak, sparkle og male

Serviceinnstilt håndverker, hjelpsom ved flytting av ting og pålitelig. Gode tips underveis for å få best mulig resultat.

April 2023
J

Jana om MARMOTEC AS

Drammen
Sparkle og male vegg

Oskar sparklet og malte kjøkkenet vårt etter vi hadde mye merker på veggen fra fjerning av fliser. Perfekt utført arbeid! Svært lett å kommunisere med underveis, pålitelig og møter opp til avtalt tid. Jobben ble gjort til ferdig til avtalt tid og til en veldig god pris. Anbefales på det sterkeste og kommer til å bruke hans Maleservice igjen ved neste prosjekt!!

Mars 2023
S

Silje om Malerservice Oskar Pacholik

Drammen