Sparkling i Time

Planlegger du et nytt prosjekt eller trenger du en håndverker til din oppussing? På mittanbud får du uforpliktende tilbud fra kvalifiserte bedrifter

Start her
Sparkling i Time

KOVALSKY BYGG PRZEMYSLAW KOWALCZYK

4.7 (23)

Juli 2023

Sparkle og male

"God pris, godt arbeid!"
S
Simon
Kvernaland
KOVALSKY BYGG PRZEMYSLAW KOWALCZYK

Hover Byggservice

Er en enkeltmannsfortak! jeg gjør div arbeid for private og bedrifter,har flere års erfaring og gode referanser.

Juli 2023

Maling og sparkling

"Fint arbeid til fin pris. Hyggelig person, vill brukes igjen."
M
Maren
Bryne
Hover Byggservice

JONASSEN MALERSERVICE

Jeg er en maler med over 10 år erfaring i yrket, har fagbrev, og solid yrkesstolthet. Jeg gjør det meste av mindre prosjekter innendørs. Og leverer god kvalitet i arbeidet jeg gjør. Ta gjerne kontakt for en prat om ditt prosjekt.

Juni 2023

Sparkle tak og vegger.

"Jobben blei utført 100 prosent som avtalt til en hyggelig pris. Anbefales👍"
T
Tommy
Bryne
JONASSEN MALERSERVICE

ABOBAHA MALING & FLISER AS

4.7 (85)

Hei! Vi har over 35 års erfaring i bransjen og kan vise til referanser. Les mer om oss her: https://www.facebook.com/profile.php?id=100054658680699 Vi har bred erfaring og kompentanse, og utfører alt fra maling, sparkling, gipsing, flislegging, gulvbelegg, vedlikehold, vaktmestertjenester og mye mer. Vi tilbyr gratis befaring. Ta gjerne kontakt dersom du har spørsmål eller trenger hjelp. Med vennlig hilsen. Abobaha Maling & Fliser AS Telefon: 488 99 168 Epost:?khaled742413@yahoo.co...

Se mer
Mars 2023

Fin sparkling av vegg

"Veldig bra og rimelig!!"
R
Robin
Bryne
ABOBAHA MALING & FLISER AS

Meran Bakki

Hei!Jeg jobbet som maler i mange år, Tjenestene jeg utfører inkluderer skraping, sparkling, vasking og maling av hus og yttervegger og stige. Samt sparkling, pussing og maling av innvendige tak og vegger.Jeg har kort bestillingsfrist og mye erfaring. Om jobben din er av en viss størrelse har jeg 3 erfarne malere som kan bistå meg.Jeg har forsikring og HMS,Ta gjerne kontakt om du har spørsmål eller trenger hjelp.Med vennlig hilsen.Meran BakkiTelefon: 452 98 201

Mars 2023

Helsparkling av ca. 70 m2 vegg

"Grundig og raskt arbeid, og bra pris. Bruker dem gjerne igjen."
T
Tor-Andre
Bryne
Meran Bakki

MALING & RENHOLDSERVICE AS

Maling & Renholdsservice AS utfører alt av utvendig,innvendig malerarbeid, renhold, gulvlegging, flytting, transport og hagearbeid med høy kvalitet til avtalt pris og tid. Vi har over 15 år erfaring og sikrer profesjonell hjelp i alle ledd. Vi utfører arbeidet vår med velprøvde, profesjonelle byggematerialer. Setter alltid kundens ønsker og behov i første rekke. Som kunde hos Maling & Renholdsservice AS vil dere merke at dere blir behandlet som en spesiell kunde. Alle våre kunder er like vik...

Se mer
Sep. 2022

Sparkle og male hus innvendig

"Svært godt fornøyd med jobben som er utført. Ellers kan jeg nevne at kommunikasjon, pålitelighet, effektivitet og pris også var god. Anbefaler gjerne dette firmaet videre."
I
Iren
Bryne
MALING & RENHOLDSERVICE AS

Parvev Services

Mars 2022

Sparkling og maling av ca 400m2 låvetak

"Jobben ble utført etter avtale og Parvev var opptatt av at vi skulle være fornøyde med resultatet. Det ble vi! De jobbet effektivt og utførte arbeidet bra ift pris! De ryddet fint opp etter seg også."
S
Siv Elise
Undheim
Parvev Services
Siste registrerte jobber

Sparkling av stuetak

4340BRYNE

Sparkling (helsparke) og evt maling av stuetak. Taket er i dag strietapet. Størrelsen er ca 60 kvm. Takhøgde er 240cm.

Sparkling av gipsplater i tak

4355KVERNALAND

Vi pusser opp og kommer til å sette opp gipsplater selv. Vi ønsket at sparklingen i tak skal bli gjort av en profesjonell håndverker slik at resultatet blir ordentlig fint.

Sparkling

4344BRYNE

Ønsker hjelp til sparkling av gjentettet vegg for best mulig resultat.

Sparkling og maling av 2 soverom

4340BRYNE

begge soverom er kledd med gips på vegger og tak. Størrelse på rom: soverom 1: 11 m2 soverom 2: 8m2

Maling av tak og vegger i enebolig.

4345BRYNE

Oppussing. Maling av vegger , tak og lister i enebolig fra 2004. Dette gjelder, stue, gang og trapperom. Litt sparkling må nok til.. 100 -150 kvadrat.

Sparkle og male

4355KVERNALAND

Sparkle og male tak+vegg på et soverom (12m2) listefritt. To vinduer listefritt + en ventilasjonskasse. Den ene veggen skal tapetseres. Sparkle og male en trappeoppgang, ikke listefritt mot tak eller vindu. Fikse et vindushull på ca 1x1m Sparkle og male en gipset pipe.