Trenger du hjelp til sparkling i Vestby?

Lyst å slippe å ta stilling til grovhetsgrad, forarbeider, sparkelteip, pussing og så videre? Legg ut jobben på Mittanbud og la dyktige malere og snekkere i Vestby konkurrere om ditt sparklingsoppdrag!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Trenger du hjelp til sparkling i Vestby?

Lyst å slippe å ta stilling til grovhetsgrad, forarbeider, sparkelteip, pussing og så videre? Legg ut jobben på Mittanbud og la dyktige malere og snekkere i Vestby konkurrere om ditt sparklingsoppdrag!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best
Sparklingsjobber i Vestby lagt ut på Mittanbud

Sparkle og male en pipevegg, 6 m2 ca. Innvendig

1555SON

Sparkling og maling med 2 strøk

Sparkle og pusse

1555SON

Ønsker bistand til å sparkle og pusse et rom på ca. 8m2. Må skje i uken som kommer. Har sparkel og papirremser.

Soverom rehabilitering etter lekasje

1540VESTBY

Skadeomfang Laminatgulv har fuktskader ca 5m2. Gipsvegg har fuktskader ca 20 cm opp, og har råteskader i bunnsvill og stendere. Soverom: Gulv: R/n laminat 9,9m2 R/n trefiberplate 6mm 9,9m2 R/n forlist 12x70mm glatt 14m R/n bunnsvill 48x48 3,4m Vegg: R/n gips 3m2 R/n isolasjon 3m2 Tverrkapping 7m De/re karmlister 11m Tildekking av gulv for tilkomst 10m2 Maling Sparkling og maling 2 vegger. 15m2

Fjerne tapet, sparkle og slipe veggen

1543VESTBY

Vi har en gammel tapet i vår stue som vi vil fjerne og ønsker så å sparkle og slippe. Det blir omtrent 26 kvm vegg. Vi skal grunne og male selv. Ønsker gjerne et konkret tilbud.

Sette opp gips

1542VESTBY

Kle himling (33 kvm) og vegger (45 kvm) med gips. Gjerne sparkle også.

Haster! Umiddelbar sparkling av ny vegg samt pussing av nye åpninger og tak.

1540VESTBY

Trenger god håndverkere for gipsing, puss og grunning. Har satt opp ny vegg og tettet dør. Har ny åpning samt revet vegg mellom homogene rom. Trenger sparkling, slip og puss, samt grunning. Og lite støv, da maling pågår i annen etasje. Leter etter ekspert på gips med omgående ledig kapasitet. Vektlegger lokal håndverker. Dersom kunnskap kan brannplatebygging bak ny peisplassering inngå.

Siste evalueringer
Male og sparkle jobb

Jose er en utrolig dyktig maler og gjør jobben rask til avtalt pris. Kom på befaring mandag ettermiddag og startet jobben allerede på onsdag. Vi er veldig fornøyde og vil absolutt anbefale han!

Jan. 2021
E

Eline om JOSE ANTONIO CONSUEGRA FERNANDEZ

Vestby
Helsparkling / maleklare vegger 50m2

Veldig bra gjennomført det han skulle, og i tillegg gjorde han ekstra arbeid for å gjøre det ekstra fint for oss.

Nov. 2020
E

Elisabeth om EKF MALE & REHAB KUCANAJ

Sofiemyr
Oppussing av gang

Kamil og Winiarski renovering har pusset opp gangen vår og resultatet ble tipp topp. Jobben bestod blant annet av å sette opp gipsplater, sparkling, maling, legge fliser på gulv, skifte ut vinduer og montering av ny ytterdør og kodelås. Kamil kom også underveis med bra forslag og ideer på løsninger som har viset seg å fungere veldig bra. Takk for bra utført jobb, Winiarski renovering kan sterkt anbefales.

Juni 2020
J

Johan om WINIARSKI RENOVERING

Son
Sparkling og maling av himling

Positivt: - gjorde en god jobb - kunne ta jobben raskt Negativt: - masse søl og støv i etterkant av jobben som gav oss mye rengjøringsarbeid i etterpå. Burde dekket til bedre før han startet på jobben, og vasket bedre etter ferdig arbeid - ikke pålitelig på tid. Kom for sent og ble ikke ferdig den dagen han sa i utgangspunktet. Kunne benyttet meg av han igjen, men helst utendørs.

Nov. 2018
G

Gjermund om PERFEKT BYGG OG HÅNDVERK-ZIELINSKI

Vestby
Helsparkling av stuevegger

Hyggelige karer, som gjorde jobben på en god måte, og var flinke å rydde etter seg. Oppdaget i ettertid noen ujevnheter/skjønnhetsfeil, dette kom de og fikset uten problemer. Meget bra :-)

Okt. 2018
M

Morten om EXPERT BYGGSERVICE AS

Vestby
Sparkling og maling av “sår” i tak og på vegger etter revet vegg

Fantastisk bra service! De reddet oss på kort varsel så vi fikk flyttet inn i nytt hus etter planen. Hyggelige folk og veldig bra resultat på jobben som ble utført.

Feb. 2018
A

Anita Marie om JANS BYGGESERVICE & SØNN AS

Vestby
Sparkling og maling av gips (vegg/tak) i nytt hus

Jobben ble gjennomført som avtalt og Jussi er en trivelig kar å ha i huset. Han kommer også tilbake for en flekkerunde når vi har gjort oss ferdige med resten. Et trygt valg av maler blant en stor skog av tilbydere.

Okt. 2017
A

Anders Johannes om MALERSERVICE J Ovaskainen

Hvitsten
Sparkling av innvendig vegger i bolig

Fantastisk godt utført arbeid!

Juli 2017
J

Jeanette om NORDBYGGSERVICE AS

Son
Innvendig maling

Arbeidet ble utført av Jans Byggeservice ved Jan Rene. Kjempe fornøyd med jobben. Utført til avtalt tid og god pris. God kommunikasjon hele veien. Han var ryddig, gjorde en flott jobb og mer enn det vi kunne forvente :-). Arbeidet bestod i maling av tak, vegger, trapp og lister. Vil absolutt velge dette igjen hvis jeg skal ha flere jobber gjort og anbefaler videre på det sterkeste.

Feb. 2013
U

UNKNOWN om Jans Byggeservice AS

Son
Maling, leilighet 65 m2

Malte vegger i alle rom i leilighet på 65m2. Veldig bra utført jobb! Kom til tiden, ferdig på to dager, enda lang reisevei og ganske mye maskering! Hyggelige folk, far og sønn. Kan anbefales :)

Feb. 2013
A

Anne Cathrine Birkholm om RV BYGG OG RENHOLD AS

Son
Pusse opp stue og 3 soverom

Vi er veldig fornøyd med jobben som ble utført av Haavet Bygg. Jobben ble utført til avtalt tid + avtalt pris. Noe av arbeidet forsinket, men skyldes utvidet arbeidsmengde. Satt inn ekstramannskap for å bli ferdig. Arbeidet er utført med god kvalitet og yrkesstolthet. God kommunikasjon med Svein. Vi har blitt godt informert underveis og diskutert endringer før utførelse. Han har alltid møtt opp til avtalt tid. Vi kan trygt anbefale firmaet!

Nov. 2012
A

Alf Odin om Haavet Bygg

Son
Maling av 120 kvm2 bolig

To stykker fra firmaet dukket punktelig opp til avtalt tid.Vi tok en gjennomgang av hva som skulle gjøres og de noterte. De gav en fast pris på jobben. Arbeidet ble startet opp til avtalt tid og gjennomført på kortere tid enn estimert. I tillegg utbedret de en vegg da jeg spurte om de kunne det. Jeg hadde noen tilbakemeldinger på malingen som ble utbedret umiddelbart. Jeg er fornøyd arbeidet men det var noen språkvansker.

Sep. 2012
C

Charlotte om Raudys Service

Son