Sparkling i Nordre Follo

Planlegger du et nytt prosjekt eller trenger du en håndverker til din oppussing? På mittanbud får du uforpliktende tilbud fra kvalifiserte bedrifter

Start her
Siste registrerte jobber

Sparkling tak i stue

1424SKI

Ønsker tilbud på sparkling av stue tak. 62 kvm. Sted Ski.

Åpne opp lettvegg mellom kjøkken og stue. Sparkle vegger i stue.

1415OPPEGÅRD

Vi har ønske om en bredere åpning inn mot kjøkkenet fra stue, her er det også behov for elektriker til å flytte stikk og bryter. Vi har fjernet alt av lister, malt taket og skal legge gulv selv. Vi vurderer også å sparkle/slette veggene i stue. Vi har nylig tatt over dette rekkehuset, og i løpet av helga har vi sett at vi kanskje ønsker å slette veggene i stua som i dag i hovedsak består av malt tapet. Stedvis er det flere stygge merker i tapeten, som er noe sjenerende.

Helsparkling

1405LANGHUS

Hei. Trenger hjelp til å helsparkle et rom på ca 8m2 gulvflate. Enkle vegger uten for mye utfordringer. Vi ønsker å bruke jotun revive og kjøper inn dette.

Helsparkle tak og vegger i 95m2 leilighet. Deretter male.

1400SKI

Ønsker hjelp til å helsparkle tak og vegger i en 95m2 leilighet. Deretter male tak og vegger.

Sparkle/male peis

1410KOLBOTN

Vi skal få satt inn peis. Peisen blir levert ferdig til sparkling. Må sparkles. I tillegg må brannmur males på nytt. Ca 6-8 kvadratmeter.

Fjerne tapet/ helsparkle tapetvegger

1412SOFIEMYR

Fjerne tapet/helsparkle I boligen er det tapet i kjellerstue, entre, stue, skapdører under trapp og soverommene som ikke passer oss. Ønsker tilbud på fjerning av tapet/helsparkle/grunne slik at vi kan male flatene selv.