Trenger du hjelp til sparkling i Grimstad?

Lyst å slippe å ta stilling til grovhetsgrad, forarbeider, sparkelteip, pussing og så videre? Legg ut jobben på Mittanbud og la dyktige malere og snekkere i Grimstad konkurrere om ditt sparklingsoppdrag!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Trenger du hjelp til sparkling i Grimstad?

Lyst å slippe å ta stilling til grovhetsgrad, forarbeider, sparkelteip, pussing og så videre? Legg ut jobben på Mittanbud og la dyktige malere og snekkere i Grimstad konkurrere om ditt sparklingsoppdrag!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best
Sparklingsjobber i Grimstad lagt ut på Mittanbud

Sparkle og male et lite soverom, og to vegger i en stue.

4888HOMBORSUND

Vi skal sette opp to vegge i stuen for å lage et ekstra soverom. Det nye soverommet vil bli ca 7 kvm. Gips vegger. Det nye soverommet skal sparkles og males, og veggen ut mot stuen må også sparkles og males. Listefritt tak og listefritt rundt et vindu på soverom. Det blir lister rundt dør og gulv

Pusse opp 2 stk soverom

4879GRIMSTAD

Ønker å pusse opp 2 stk soverom, hvert rom ca 10m2 - legge nye gulv, parkett - slette vegger og tak. Gips, sparkling og maling - listfritt (rundt vindu, mellom tak og vegger) - nye gulvlister, - nye lister rundt dører

Bedroom 9 sqm. Sparkling + Maling + Gulv

4886GRIMSTAD

Hi, I need someone to complete a bedroom in the second floor of my house. The adresse is Stølevarden . I am finished with the drywall and i need someone to do the mudding, panting and flooring. Is this a Job that your Company could be interested in?

Gipse, sparkle og male

4879GRIMSTAD

Vi trenger noen til å legge gipsplater, sparkle og male en stue på ca 50-60 m2.

Male kontor

4885GRIMSTAD

Kontor på 10,2 kvm ønskes malt. Det har en glatt tapet på veggene. Hjørnene er ikke pene, så de ønsker jeg sparklet og fuget før det males. Møblene kan taes bort og gulvlistene er ikke festet, så de kan også taes bort for en raskere utførelse.

Sparkling av gipsplater. Skråtak+vegger

4886GRIMSTAD

Ca 60 kvm gipsplater er lagt i 2 etasje og jeg trenger fagfolk til å få en slett overmalbar flate. Ønsker prisestimat på jobben.

Siste evalueringer
Sparkling og maling

Victor var effektiv, rask, nøye og billig. En god perfekt kombinasjon! Vi er bare fornøyd og har ikke noe problemer med å anbefale han videre!👍

Aug. 2020
R

Regine om SINUSAS BYGG & VEDLIKEHOLD AS

Fevik
Sparkling og maling

Vi er veldig fornøyd med arbeidet som Q M Bygg Sør har utført for oss. Sparkling av mer enn 100m2 med himling opp til 3,5m høyde. Deler av himlingen ble også malt av dem. De har også sparklet veggene i en høy trappegang. De er veldig trivelige å prate med, og kom med tips og råd underveis siden jeg sparklet og malte deler av boligen selv. Jobben ble etterhvert utvidet, men de gav pris på forhånd, og de holdt seg til avtalen. Trenger jeg hjelp til sparkling og maling i fremtiden, så vet jeg hvem jeg skal kontakte. Jeg kan trygt anbefale dem.

Feb. 2020
J

Jostein om Q M BYGG SØR QUTAIBA MOHAMAD ALABOU

Grimstad
Gipsing og sparkling/pussing av loftsrom

Enkelt og greit

Okt. 2019
K

Kjell om RIMAS - HJEM REPARASJON SERVIS RIMANTAS JAKUBAUSKAS

Buvika
Sparkle og male tre rom

Gjorde jobben i henhold til avtalen

Mai 2019
J

Johan Lunde om AGDER BOLIG & HYTTE SERVICE WILHELMSEN

Fevik
Sparkling ca 25 m2 tak

Veldig raske, kunne stille dagen etter at jeg la ut oppdraget, raskt og effektivt utført. God kvalitet på utført arbeid.

April 2019
H

Håkon om HAMMEL BYGG AS

Grimstad
Maling av leilighet (85 m2)

Soring utførte en meget solid malerjobb hos meg til en god pris og avtalt tid. Han er en god håndverker, som behersker flere ulike fagfelt, og som jeg kommer til å benytte ved fremtidige oppdrag. Anbefales!

Juni 2018
K

Kjetil om LACATARU MULTISERVICE

Grimstad
Sparkling/ tapetsering !

Jobb utført iht avtale, flinke gutter !

Juli 2017
T

Thor om HAIDAR KHALED OMAR

Fevik
Maling og tapesering innvendig i enebolig vår 2014

Vi ble enige om fast pris og han fikk en tidsramme på flere måneder, da vi ikke skulle bruke huset før sommeren. Han fikk nøkkel og kunne komme og gå som han ønsket. Vi var fornøyd med arbeidet han utførte, og arbeidet ble ferdig innen tidsfristen. Underveis sendte han bilder og rapport. Avdekket også råteskader og andre mangler, noe som var veldig nyttig for oss da vi kunne få det utbedret. Som nevnt, fornøyd. Gunstig pris, bra arbeid

Des. 2014
B

Bente om SELNES MALERFIRMA

Homborsund