Trenger du hjelp til sparkling i Lier?

Lyst å slippe å ta stilling til grovhetsgrad, forarbeider, sparkelteip, pussing og så videre? Legg ut jobben på Mittanbud og la dyktige malere og snekkere i Lier konkurrere om ditt sparklingsoppdrag!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Trenger du hjelp til sparkling i Lier?

Lyst å slippe å ta stilling til grovhetsgrad, forarbeider, sparkelteip, pussing og så videre? Legg ut jobben på Mittanbud og la dyktige malere og snekkere i Lier konkurrere om ditt sparklingsoppdrag!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best
Sparklingsjobber i Lier lagt ut på Mittanbud

Sparkling og maling

3409TRANBY

Sparkling og maling av gang og trappehull.

Bytte gulv og gips plater, samt sparkle og male

3405LIER

Skadeomfang Treningsrom: skadet vegg og gulv. Soverom: skadet vegg og gulv Riving Alle rom: Gulv med tilbehør Rørbrudd i kobberør ut til utekran. Kobberør fra byggetid. 1994. Brudd oppsto ca 30 cm fra yttervegg som er isolert. Ukjent om dette var grunnet frost som forårsaket bruddet, men rommet i kassen opplevdes ikke som veldig kjølig under besiktigelse. Rørlegger som var der under utrykning trodde heller ikke det. Kunde mente også at det ikke var minusgrader denne dagen. Det er selvsagt grunnlag for at det kan vurderes frost, så det tas forbehold om feil og mangler som ikke kan bekreftes ved visuell besiktigelse. Følgeskader på de ovennevnte punktene.

Sparkling av vegg

3426GULLAUG

Ønsker pris på sparkling av vegg. Tenkte male selv, men ta evt gjerne med pris som opsjon på maling og Mvh Jostein

Sparkling og maling av tak

3408TRANBY

Ønsker glatte vegger. Sparkling av ca 40/45 m2 vegg med noe glassfiberstrie og det meste med miljøstrie. Maling av tak

Male og sparkle hus innvendig (på grensa mellom Asker og Lier)

3420LIERSKOGEN

Male ca alle vegger inne i 220 kvm hus, en del sparkling. Muligens også male noe tak og gulv, samt male en 2-etasjes trapp. Foreligger ulike materialtyper, ønsker å diskutere hvordan det løses. Feks ett rom har strietapet, her ønskes det enten å fjernes eller plater utenpå. Ønsker befaring første uka i mai og optimalt at jobben gjennomføres før 28.juni, da vi planlegger å flytte inn.

Maling av tak og vegger

3402LIER

Trenger hjelp med å ferdig sparkle tak og male vegger i stue.

Siste evalueringer
Oppussing av leilighet

Ikke billigst, men heller ikke dyrest. Vi hadde avtalt befaring klokken 16 og presis klokken 16 dukket de opp. Siden gikk alt på skinner. Sa i fra om det var noe og kom med innspill ved behov. Klarte seg stort sett helt fint selv. Tre soverom, entré og stue fikk nye vegger, gulv, lister og noen strøk maling. Kan virkelig anbefales!

Okt. 2022
M

Morten Petterød om BOLIG SOLUTIONS AS

Lier
Oppussing av alle flater i leilighet

Jonas har gjort en helt utrolig bra jobb! De har levert langt over forventning, både på tid, resultat, kvalitet og kommunikasjon. De fullførte hele leiligheten på 3 uker, inkludert riving, fornying av alle flater, sparkling, maling, bygging av spilevegg, støping av nytt gulv, legging av laminat og listing på kjøkken, stue, to ganger og to soverom. Hele prosessen har vært ryddig, tydelig og generelt sett en drøm. Jeg anbefaler Jonas Remeika byggservice på det aller sterkeste!

Aug. 2022
K

Kristin Malene om JONAS REMEIKA BYGG SERVICE

Gullaug
Sparkle og male 5kvm rom, to strøk

Miroslaw gjorde en fantastisk jobb da vi utvidet et rom. Han sparklet og malte flere vegger og deler av et tak, med et svært godt resultat. Kommunikasjonen var utmerket fra start til slutt. Anbefales!

Juli 2022
J

Joar om MKS SERVICE AS

Trondheim
sparkle og male et rom

Vek fulgte opp alle avtaler på en utmerket måte, og utførte arbeidet med høy kvalitet og innenfor den tidsramme vi avtalte. De var lette å kommunisere med. Anbefaler dem!

Juni 2022
M

Margrethe Heltzer om Vek AS

Tranby
Sparkling av gipsvegger

Topp karakter, og mine beste anbefalinger. Faglig dyktige. Raske. Ryddige. Pålitelige. Hyggelige. Fleksible. Enkle å kommunisere med. Gode å diskutere løsninger med. Gode på pris. Jeg er svært fornøyd!

Juni 2022
T

Tor om IBRA MALING-MONTERING IBRAGIM SUPIANOVITSJ ABDULAJEV

* Fortsatt ledig: maling

Maling og snekkerarbeid i forbindelse med full rehabilitering av hel etasje. Johannessen har yrkesstolthet, er grundig og nøye, fleksibel og løsningsorientert. Han er positiv og serviceinnstilt. Vi er svært fornøyd med resultatet, også i forhold til pris. Anbefales varmt!

Mars 2022
T

Tor om JOHANNESSEN BYGG/MALESERVICE

Reistad
* Fortsatt ledig: Sparkle, male og silikon

Dyktige ansatte som kan malerfaget! Arbeiddmsomme om vil bruke disse gutta igjen

Okt. 2021
L

Liam om Awad AS

Drammen
Pusse opp (ta bort strie, sparkle og male) stue og arbeidsrom

Bra kvalitet og priser.

Aug. 2021
T

Trude om PIECHOCKI-BYGG1

Lier
Legge parkett, sparkle og male vegger i stue

Jobben er utført med høy kvalitet. Strøkent, ennå bedre enn forventet. Kommunikasjonen har vært upåklagelig, svart opp raskt og greit. Ekstra arbeid som ble bestilt underveis fikk vi også utført, til avtalt timespris. Er utrolig godt fornøyd med absolutt alt, og anbefaler BT Byggeservice til andre. Topp score!

Juni 2021
G

Gro om BT Byggservice AS

Drammen
sparkling og maling av gips

Dyktige folk som gjorde jobb til avtalt pris og tid. Kan anbefales på det sterkeste. Gode råd og tips fra Piotr underveis var også veldig godt mottatt.

Mai 2021
H

Hugo om PETTERS TAKSERVICE

Lier
Sparkling og gipsing

Super hyggelig kar og flott utført arbeid! Holder avtaler, møter opp når han skal (sier ifra ved evt forsinkelse) Opptatt av å forklare hva han har gjort. Kommer absolutt til å bruke han igjen til neste prosjekt!

Aug. 2020
K

Kathrine Marie om CNH PENA SOLUTIONS

Lier
Sparkle og male tak og vegg ca 45kvm

Farhan har sparklet og malt gips i tak og vegg i et nytt rom på ca 50kvm. Vi la til noen ekstra ting etter befaring, og han tok utfordringen på strak arm. Han har vært fleksibel og nøye, opplever han som veldig hyggelig, imøtekommende, hjelpsom og flink. Har alltid vært tilgjengelig på tlf og sms. Vi er fornøyde med jobben han har gjort hos oss. Bruker han gjerne igjen.

Juni 2020
M

Malene Andvik om SOLBERGELVA MALERSERVICE FARHAN YARIZADEH

Lier