Trenger du hjelp til sparkling i Enebakk?

Lyst å slippe å ta stilling til grovhetsgrad, forarbeider, sparkelteip, pussing og så videre? Legg ut jobben på Mittanbud og la dyktige malere og snekkere i Enebakk konkurrere om ditt sparklingsoppdrag!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Trenger du hjelp til sparkling i Enebakk?

Lyst å slippe å ta stilling til grovhetsgrad, forarbeider, sparkelteip, pussing og så videre? Legg ut jobben på Mittanbud og la dyktige malere og snekkere i Enebakk konkurrere om ditt sparklingsoppdrag!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best
Sparklingsjobber i Enebakk lagt ut på Mittanbud

HELSPARKLING

1911FLATEBY

Søker noen som tar på seg oppdrag med å helsparkle vegger med glassfiberstrie. Arealet på leiligheten er ca 40 kvm. Fra 21.mai. Budsjett 15 - 20 000 kr

Helsparkling av stue

1911FLATEBY

Vi ønsker å få tilbud på helsparkling av stua vår som er på ca 22-23 kvm (ikke trukket fra vinduer og døråpninger). Vi tar av alt av lister og gjør ellers alt klart til jobben. Som det fremkommer av bildene så er det nå gammel strietapet på veggene. Ved behov for flere opplysninger før pristilbud så send gjerne en melding.

Totalrenovering av stue

1911FLATEBY

Vurderer å sette ut arbeidet av totalrenovering av stue. Peis må fjernes, ny må settes inn. Maling av tak, nye gulv/tak lister må legges. Det er pr nå tapet på vegger, ny tapet/evt walls to paint. Har også behov for maling av tak og nye lister på nyoppusset kjøkken.

Sparkling og sliping

1914YTRE ENEBAKK

En leilighet på 90 m2, sparkling er nesten ferdig, men gutta som har startet har ikke kommet tilbake fra Polen så jobben er ikke helt ferdig. Trenger å bli ferdig med å sparkle og sliping av vegger av tak. Trenger også maling, gulv etc. Men først bare pris for sparkling og maling.

sette opp dobbel gips i tak 2 rom

1914YTRE ENEBAKK

Vi trenger hjelp til å sette opp nye gipsplater i tak på 2 rom. Det ene rommet er ca. 10k m2 og det andre er 6,5 m2. Takhøyde i begge rommene er 235cm eller under. Trenger også å bytte 2 innerdører, jeg kjøper karmer og dører.

Male tak, branntavle/peis og vegger i stue.

1914YTRE ENEBAKK

Vi trenger å male tak og vegger i stua. Det trengs noe sparkling i skjøtene av gipsplatene i taket som er skrått. Taket er ca 35 m2. Takhøyden er fra ca 2m til 2,7 m på det høyeste. Det er heksesot i taket og på veggene. Den ene langveggen er ca 14 m2 og har en peis midt på som også må males. Den andre langveggen har en stor dør midt på. Endeveggene har vinduer og skyvedører.

Siste evalueringer
Sparkling og tapetsering

Arbeidet ble meget godt gjennomført til avtalt pris og tid. Raske og effektive. Meget fornøyd med firmaet

Mai 2019
A

Arild om KVALITET RØR OG BAD AS

Flateby
Fjerning av tapet, pusse, sparkle og male leilighet. Ca 40 kvm.

Veldig fornøyd med jobben gjort av Oslo Transport og Tjenester. De helsparklet hele leiligheten vår (var tidligere gammel strietapet), gått over alle lister, og malt alle overflater. De har vært super effektive, veldig lette å kommunisere med og alltid hyggelige å prate med. Kan anbefale disse gutta på det høyeste!

Okt. 2018
S

Sandra om MAJORSTUA BYGG OG REHABILITERING PAVAO UGRIN

Enebakk
Sparkle og male leilighet.

Hadde et fantastisk samarbeid med "E&R BYGG AS" hvor de påtok seg og fikk i oppdrag å helsparkle min bolig på rundt 70m2 med glassfiberstrie til glatte overflater for å så male det hele etterpå. Hadde også senket taket og bygd spotlight kasser i gips som de også gikk over med et utmerket resultat. Både Inga, befarings personen og de dyktige malerne gjorde en utmerket jobb og jeg vil på det sterkeste anbefalle E&R BYGG AS med meg som referanse!

Mars 2018
B

Bror Bakke Instefjord om E&R BYGG AS

Flateby
Kan du sparkle, male, og tapetsere ca. 40 kvadrat? Må bli utført og stå ferdig i uke 47, betales så fort oppdraget er ferdig.

Vi sendte ut oppdraget på en søndag, og P.P.W var allerede på oppdraget tirsdagen etter. Vi tok en sjanse på dette firmaet da vi ikke hadde noen andre referanser enn det som sto på mitt anbud, men vi er meget fornøyd med innsatsen, både når det kommer til pris og arbeid. De sparklet og malet ca 2 etg. på bare 3 dager, og det ble elegant og feilfritt. . God engelsk, feilfritt og ryddig arbeid. Anbefales på det sterkeste!

Nov. 2013
Y

Yolanda om P.P.W. JUREK

Flateby
Male vinduer innvendig.

Jobben besto i å male 5 vinduer, vegger og tak i spisestuen, pipe og sparkling av tak på soverom. Flinke malere som utførte jobben til avtalt tid og pris. Kan trygt anbefales!

Feb. 2012
A

Anders om EL GRECO

Enebakk
Malingsjobb

Hyggelige folk i alle ledd. Arbeidet effektivt og nøye. Anbefales.

Sep. 2011
M

May om Florin Malerarbeid AS

Oslo