Trenger du hjelp til sparkling i Frogn?

Lyst å slippe å ta stilling til grovhetsgrad, forarbeider, sparkelteip, pussing og så videre? Legg ut jobben på Mittanbud og la dyktige malere og snekkere i Frogn konkurrere om ditt sparklingsoppdrag!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Trenger du hjelp til sparkling i Frogn?

Lyst å slippe å ta stilling til grovhetsgrad, forarbeider, sparkelteip, pussing og så videre? Legg ut jobben på Mittanbud og la dyktige malere og snekkere i Frogn konkurrere om ditt sparklingsoppdrag!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best
Sparklingsjobber i Frogn lagt ut på Mittanbud

Sparkle tre soverom og gang

1445DRØBAK

Vi har renovert tre soverom og gang/inngangsparti og trenger nå hjelp til å sparkle skjøter etter at vegger og tak har fått nye gipsplater. Vi ønsker også tilbud på malejobben på disse rommene. Ta kontakt ved interesse også hører du fra oss dersom vi ønsker dere at dere kommer å befaring.

Etterisolering yttervegg innvendig tre rom

1445DRØBAK

Arbeidet består av etterisolering av yttervegger, sette opp gipsvegger, sparkle, skifte 3 vinduer og en ytterdør. Ønsker befaring og pristilbud på jobben.

Sparkle gipsplater

1445DRØBAK

Ønsker tilbud på å sparkle gipsplater, tak og vegger. Rommet er 20kvm med en dør og et stort vindu. Oppdraget ønskes helst utført i slutten av denne uken, evt. tidlig neste uke.

Sparkling og Maling

1443DRØBAK

Sparkling og maling av gips i en tomannsbolig. Stue og kjøkken, 3 soverom, 2 ganger, bod og kontor. Her skal vegger og tak tas og det skal være listefritt.

Helsparkling og pussing av vegger i stue

1449DRØBAK

Hei. Trenger hjelp til å helsparkle og pusse vegger i stue. Stua er 8m*6,3m i størrelse, med takhøyde fra 5,0m til 2,4m. Veggene er strie med forholdsvis fin struktur. Vegg 1 er 2,4 m høy og 8m lang. Den er nesten bare vinduer (1,85m høye) og skyvedør. Det er 'gardinbrett' over hele lengden på 25 cm høyde. Det er også noen smale felter med strie mellom vinduer og skyvedør og hjørner (totalt ca. 0,8m i legnde og høyde 2,4). Det er smale felter mellom vinduer og gulvet (ca. 5m tilsammen i lengde og 5cm i høyde). Vegg 2 er 5m høy og 8m lang, med to store åpninger til spisestue og gang. Åpningene er 2,1m*4,2 og 2,1m*2,1m i størrelse. Vegg 3 og 4 går fra 2,4m til 5,0m i høyde og er 6,3m lange. Den ene veggen har 1 vindu i lav høyde, den andre har to. Begge veggene har også vinduer høyt oppe. Ønsker tilbud på sparkling og pussing av nevnte flater, slik at det er klart for maling. Tenker å male selv. Kan sende over video av stue og bilde av strie om det er ønskelig. Mvh. - Erlend

Sparkle 80kvm av tak i hus

1445DRØBAK

Sparkle skjøter og tak i alle rom, gjøre det klart til grunning og maling. Det er snakk om gips med 4 forsenkede kanter, og slik bilder viser, er det vanlig gips på soverommene feks. men i ulike lengder slik at det blir færrest skjøter. Soverom 1: 8kvm Soverom 2: 8kvm Soverom 3: 12kvm Bad: 4,5kvm Teknisk rom: 3,5kvm Gang, stue & kjøkken: ca. 46kvm

Siste evalueringer
Gispe, sparkle, pusse, male og legge gulv på kjøkken.

Møtte til avtalt tid og var effektive og flinke. Kom med forslag og tips til løsninger vi ikke hadde tenk på selv. Kan anbefales på det sterkeste!

Nov. 2019
S

Selma om DELUXE SNEKKERI AS

Drøbak
Rehabilitering av hytte Drøbak

Jeg fikk rehabilitert min hytte av Tre og Stein AS høsten 2018. Nytt tak, nye takrenner, ny kledning og isolering, nytt bad, riving av gammel pipe og brannmur, nye gulv med folie samt gips på vegger. Jeg er veldig fornøyd med teamet som gjorde jobben med Zanas i spissen. Endringer underveis ble løst på en utmerket måte. Jobben ble utført til avtalt pris. Jeg kan på det varmeste anbefale Tre og Stein til alle. Sverre Ording.

Jan. 2019
S

Sverre Johan om TRE OG STEIN AS

Drøbak
Sparkle og pusse gipsvegger

Bra jobb.

Okt. 2018
M

Maren Andersen om MALERMESTER TOM JESSEN

Nordre frogn
Bytte tak innvendig

Vi hadde aldri hørt om strekktak før, men ble overrasket over hvor pent, renslig og rimelig taket kunne oppgraderes i sammenlikning med alternativene. Taket er er nå ferdig montert i stue, hall og yttergang. Vi er meget imponert så langt! Profesjonelt levert fra start til ferdig tak. Anbefales!

Juli 2018
K

Kenneth om DEKOR & DESIGN STREKKTAK AS

DRØBAK
Maling og punktvis sparkling av 7 karmer og 4 vegger

Vi er godt fornøyd. Han var hyggelig, jobbet raskt og var grundig. Han ryddet også fint opp etter seg.

April 2018
J

Jan Ole om EKF MALE & REHAB KUCANAJ

Drøbak
* Fortsatt ledig: Sparkling og pussing av vegg

Er kjempe fornøyd med jobben som ble gjort. Vi har hatt et renoverings prosjekt og expert byggeservice var både effektive og ryddig i sin arbeids prosess. Meget hyggelig, og tilpassnings dyktig i forhold til arbeids tid og tilleggs arbeid. Dette er en bedrift jeg gjerne bruker flere ganger

Juni 2017
E

Eivind om EXPERT BYGGSERVICE AS

DRØBAK
Maler

Veldig fornøyd med jobben som ble utfør. De tok raskt kontakt, oppstart og gjennomføring av jobb til en rimelig pris. Godt serviceinstilt ..

Nov. 2012
M

Monica Cathrin om GM Blikk

Drøbak
Maling av kjøkken

Meget bra hjelp. Mari hadde en partnerbedrift (Polyteknikk) som lakkerte kjøkkenet. Hele prosessen gikk veldig bra fra start til slutt. Lakkeringsfirmaet kom og hentet kjøkken, lakkerte og skrudde opp igjen. Finish på lakkeringen er upåklagelig. Kan anbefales på det sterkeste. Håndtak bestilte jeg direkte gjennom Maris Interiørhjelp.

Juli 2012
S

Steinar om MARIS INTERIØRHJELP

Drøbak
Sparkling og maling av tak, 50m2

Ga en god pris og var flink på oppfølging. Kom til avtalt tid og resultatet ble topp. Anbefales.

Mars 2012
J

Jon Anders om Malerfirma T.A.Pettersen

Drøbak
MALERARBEIDE/ SLIPE GULV

Total oppussing av leilighet på 97 kvm i Drøbak Til maling falt valget på Malerm. Tom Ludvigen. Han jobbet helt proff.,serviceinnstilt, hjelpsom, nøyaktig & punktlig. Jeg bodde i Oslo mens oppussing pågikk, Tom påtok seg ansvar med å ta imot alle fagfolk som: snekker, flislegger, murer, gulvsliper,rørlegger, elektrikker.osv. Etter 3 uker m/Toms kyndige kitting, sparkling,lakking & maling ser leilighet "ny" ut. Sterkeste anbefaling L.Storli

Des. 2011
L

LAILA om MALERMESTERFIRMA TOM LUDVIGSEN

Drøbak
Maler, fuging og maling av listverk

Helt glimrende gjennomført prosjekt. Svært hyggelige mennesker og meget godt fagmessig utført. Oppmøte etter avtale og ingen "slinger i valsen". Jeg vil definitivt benytte dette selskapet igjen.

Okt. 2011
E

Erik om Malerfirmaet Brødrene Kristiansen AS

Drøbak