Trenger du hjelp til sparkling i Halden?

Lyst å slippe å ta stilling til grovhetsgrad, forarbeider, sparkelteip, pussing og så videre? Legg ut jobben på Mittanbud og la dyktige malere og snekkere i Halden konkurrere om ditt sparklingsoppdrag!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Trenger du hjelp til sparkling i Halden?

Lyst å slippe å ta stilling til grovhetsgrad, forarbeider, sparkelteip, pussing og så videre? Legg ut jobben på Mittanbud og la dyktige malere og snekkere i Halden konkurrere om ditt sparklingsoppdrag!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best
Utvalgte bedrifter som kan hjelpe med sparkling i Halden
LANDE MALESERVICE AS logo
Promotert

Om bedriften

LANDE MALESERVICE AS har utført flere jobber fra Mittanbud i Halden, Moss, Sarpsborg, med 4.65 av 5 stjerner fra 17 oppdragsgivere.

Les erfaringer med LANDE MALESERVICE AS

Parispeis AS
Vestenga 16, 1413 Tårnåsen
4.9(370)

Om bedriften

Parispeis AS har utført flere jobber fra Mittanbud i Oslo kommune, Halden, Moss, med 4.86 av 5 stjerner fra 370 oppdragsgivere.

Les erfaringer med Parispeis AS

Proffemalere AS logo
Proffemalere AS
Bjørnstjerne Bjørnsonsgt 55, 3044 Drammen
4.9(225)
Topprangert

Om bedriften

Proffemalere AS har utført flere jobber fra Mittanbud i Alvdal, Eidskog, Elverum, med 4.91 av 5 stjerner fra 225 oppdragsgivere.

Topprangert

Denne bedriften er topprangert på Mittanbud

Les erfaringer med Proffemalere AS

NORITAS AS logo
NORITAS AS
Lørenveien 30, 0585 Oslo
4.9(146)
Topprangert

Om bedriften

NORITAS AS har utført flere jobber fra Mittanbud i Oslo kommune, Vestby, Nordre Follo, med 4.86 av 5 stjerner fra 146 oppdragsgivere.

Topprangert

Denne bedriften er topprangert på Mittanbud

Les erfaringer med NORITAS AS

Welhaven Rør og Elektro AS logo
Welhaven Rør og Elektro AS
Kjennergrinda 2, 3420 Lierskogen
4.8(181)
Topprangert

Om bedriften

Welhaven Rør og Elektro AS har utført flere jobber fra Mittanbud i Bærum, Asker, Oslo kommune, med 4.83 av 5 stjerner fra 181 oppdragsgivere.

Topprangert

Denne bedriften er topprangert på Mittanbud

Les erfaringer med Welhaven Rør og Elektro AS

Vis flere selskaper
Sparklingsjobber i Halden lagt ut på Mittanbud

Sparkling og maling.

1778HALDEN

Vil ha én vegg sparklet og malet inne på et vaskerom.

Sparke gipsplater

1784HALDEN

Stue på ca 35-40 kvm. innsatt med gipsplater. ønsker sparkling, klargjøring for maling og samt maling.

Sparkling og maling stue

1792TISTEDAL

Ønsker pris på sparkling og maling av stue. Ca 55m2 vegg, standard takhøyde. Ca 33m2 tak. Standard gips med helfalsing i tak.

Sparkle / male stue

1786HALDEN

Tror det er glassfiberstrier på veggene. Stue er på ca 50 m2 Ønsker slette malte vegger, samt vinduskarmer

sparkle gulv

1784HALDEN

jeg har et gulv på ca 15 kvm. Det er fjernet fliser og det er nå betong, hvor et skal legges laminat. Det er en del sår og må korrigeres med sparkel, uten å bygge unødvendig høyde. Dette må fullføres før 25. oktober.

Legge gipsvegg i tak og vegger kjeller og gang, samt pusse opp trapperom

1794SPONVIKA

Hei, Vi holder for tiden på med å pusse opp hjemmet vårt og trenger en kvalifisert snekker eller entreprenør. Vi ønsker tilbud på jobben beskrevet nedenfor, og du kan gi prisestimat for hele eller deler av prosjektet. Det viktigste for oss er å gipslegge (overflateoppusse) kjeller og trapperom. Jeg har mye fri i perioden fremover, og kan bidra selv om det er aktuelt. Vi avretter gulvet nå på fredag 22 september, og så fort det har tørket kan leggingen av gipsvegg begynne. KJELLER Vi ønsker å legge gipsvegg på alle vegger samt tak! Den lengste veggen trenger et skjelett hvor gipsplater skal skrus på, dvs den må lektes ut noen cm. Denne veggen er 10m, hvorav 2x80cm er dører. For de andre veggene (totalt 14,7m, inkludert 3,6m med dører), kan gipsplatene skrus rett på. En murvegg på 3m tenker vi å slipe selv bare. Evt må den sparkles etterpå. Vegghøyde: ca 2,45m Taket utgjør ca 26 kvm. Tanken er da å lekte ned taket noen cm for å kunne ha spotter i taket, og få det listefritt mellom tak og vegger! TRAPPEROM Totalt areal er ca 4m i bredde og 5m i høyde. Ønsker gipsvegg også her. Alternativt forslag for å pusse og sparkle eksisterende vegg kan også vurderes. GANG Dette er en opsjon vi vurderer å inkludere i prosjektet. Vegglengde: ca 24m, med unntak av 7 dører på 75cm. Taket i gangen trenger også oppussing, og vi ønsker et estimat på dette. Her er også tanken å lekte ned for å så ha gipsplater. Evt kan man skru platene direkte på, men det gjør det vanskeligere med spotter. ANDRE DETALJER: Det står en trapp i trapperommet nå, men denne skal byttes ut. Vi har skjønt det som at vanlig praksis er at ny trapp skal monteres etter trapperommet er pusset opp. Vi er åpne for å utføre enkelte forberedende arbeider selv, som sliping, for å redusere kostnaden. Vi ber om at tilbudet inkluderer en tidsestimat og eventuelle andre kostnader som kan påløpe. Vennligst spesifiser hvilke materialer som er inkludert i prisen. Vi ønsker å få arbeidet utført så snart som mulig, så en indikasjon på startdato vil være til hjelp. Jeg er ledig for befaring mandag og tirsdag neste uke og uken etter. Vi ser frem til å høre fra deg. Med vennlig hilsen, August Bilder ligger vedlagt.

Siste evalueringer
Sparkle og male ny gipsplatehimling

Punktlig, nøyaktig, ryddig, profesjonell

Feb. 2023
K

Knut om Maler-service Krawczyk

Halden
Sparkling og maling av barnerom

Vi hadde to barnerom i et eldre hus som skulle helsparkles og males. Altmuligmann Wlodzimierz Zawila kom å gav et overslag på det som måtte gjøres. Han gjorde et godt inntrykk, noe som bare ble forsterket i måten han kommuniserte på og arbeidet han utførte. Brukte standard kontrakt ifht håndverktjenesteloven. Resultatet ble mye bedre enn forventet og alt foregikk etter planen. Det var nok mer arbeid enn forutsetningene men dette ble løst raskt og effektivt. Det er ingenting negativt å si, kun positivt på alle måter. Selv om det sikkert var krevende grunnlag i et hus fra ca 1850 så ble det helt perfekt. Kunne ikke vært mer fornøyd. Mvh Ivar Hove

Nov. 2019
I

Ivar om ALTMULIGMANN WLODZIMIERZ ZAWILA

Tistedal
Sparkle tak i kjeller

Kom på befaring og var meget positiv. Utførte jobben tilfredstillende og etter avtalt pris. En uke etter at jobben var utført kom han tilbake og sjekket at jobben stod til forventninger og at det ikke hadde kommet sprekkdannelser pga bevegelse. Dette viser service og yrkestolthet. Noe jeg kan sette pris på. Kan sterkt anbefale Spectra videre og kommer selv til å bruke firma ved en senere anledning.

Mai 2018
T

Thor Inge om SPECTRA BYGG & MALING AS

Halden
* Fortsatt ledig: Sparkling og maling av vegg

Flott utført jobb av en veldig hyggelig fyr. Jobben ble gjort til avtalt tid og til avtalt pris, anbefales.

Nov. 2013
M

Morten om PER TENGVERTS MALERFIRMA

Halden
Pappas stue skal pusses opp

Hyggelig og god samhandling. Avtaler som ble inngått ble holdt. Pris ble gitt etter befaring og den var sammenlignbar med andre tilbud som ble gitt etter beskrivelsen av jobben.Godt fornøyd med utført arbeid. Jobben ferdig før deadline. Maler Steinar Sunde anbefales.

Okt. 2012
S

Sverre om MALERFIRMA STEINAR SUNDE

Halden